RYB Education, Inc. ilmoittaa hyväksyvänsä nimenmuutoksen

PEKING, 13. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — RYB Education, Inc. (“RYB” tai “Yritys”) (NYSE: RYB), johtava varhaiskasvatuspalvelujen tarjoaja Kiina, ilmoitti tänään, että se on vaihtanut nimensä “RYB Education, Inc.” “Gravitas Education Holdings, Inc:lle.” osakkeenomistajiensa hyväksynnällä pidetyssä ylimääräisessä yhtiökokouksessa 13. maaliskuuta 2022.

Amerikkalaiset talletusosakkeet, joista jokainen edustaa yhtä Yhtiön A-sarjan kantaosaketta, arvon mukaan 0,001 US$ Yhtiön osaketta kohden, odotetaan aloittavan kaupankäynnin uudella yritysnimellä noin 24. toukokuuta 2022. Yrityksen tickeri muuttuu “RYB”:stä “GEHI”:ksi ajankohtana tai noin 24. toukokuuta 2022.

Tietoja: RYB Education, Inc.

“Care” ja “Responsibility”, “Inspire” ja “Innovate” perusarvoihin perustettu RYB Education, Inc. on johtava varhaiskasvatuksen palveluntarjoaja Kiina. Ensimmäisen leikki- ja oppimiskeskuksensa avaamisen jälkeen vuonna 1998 Yritys on kasvanut ja kukoistanut missiona tarjota korkealaatuista, yksilöllistä ja ikään sopivaa hoitoa ja koulutusta, joka kasvattaa ja innostaa jokaista lasta parantumaan elämässään. Yritys on kahden vuosikymmenen toimintahistoriansa aikana rakentanut “RYB:stä” tunnetun koulutusbrändin ja auttanut synnyttämään monia uusia koulutuskäytäntöjä Kiinan varhaiskasvatusala. RYB:n kattavat varhaiskasvatuksen ratkaisut vastaavat lasten tarpeisiin pikkulapsesta 6-vuotiaaksi päiväkodeissa ja leikki- ja oppimiskeskuksissa järjestetyillä kursseilla sekä kotiopetustuotteilla ja -palveluilla.

Lisätietoja on osoitteessa http://ir.rybbaby.com.

Safe Harbor -lausunto

Tämä ilmoitus sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia. Nämä lausunnot on annettu Yhdysvaltain vuoden 1995 Private Securities Litigation Reform Act -lain “safe harbor” -säännösten mukaisesti. Nämä tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot voidaan tunnistaa terminologialla, kuten “tahto”, “odottaa”, “ennakoi”, “tulevaisuus”. “aikee”, “suunnitelmia”, “uskoo”, “arvioi”, “varma” ja vastaavat lausunnot. Lausunnot, jotka eivät ole historiallisia tosiasioita, mukaan lukien lausunnot Yhtiön uskomuksista ja odotuksista, ovat tulevaisuutta koskevia lausumia. Tulevaisuutta koskeviin lausumiin liittyy luontaisia ​​riskejä ja epävarmuustekijöitä. Useat tekijät voivat aiheuttaa sen, että todelliset tulokset poikkeavat olennaisesti tulevaisuutta koskevien lausuntojen sisältämistä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, seuraavat seikat: Yhtiön tuotemerkin tunnettuus ja maine markkinoilla; yhtiön kasvustrategiat; trendejä ja kilpailua Kiinan varhaiskasvatuksen markkinat; muutokset sen tuotoissa ja tietyissä kulu- tai kuluerissä; Kiinan varhaiskasvatusmarkkinoiden odotettu kasvu; Kiinan hallituksen politiikka, joka liittyy yhtiön toimialaan ja yleisiin taloudellisiin olosuhteisiin Kiina. Lisätietoja näistä ja muista riskeistä on yhtiön SEC:lle toimittamissa tiedoissa. Kaikki tässä lehdistötiedotteessa ja liitteissä annetut tiedot ovat tämän lehdistötiedotteen päivämäärän mukaisia, eikä Yhtiö ole velvollinen päivittämään tulevaisuutta koskevia lausuntoja, paitsi jos sovellettava laki edellyttää.

Sijoittaja- ja mediatiedustelut, ota yhteyttä:

Sisään Kiina:
RYB Education, Inc.
Sijoittajasuhteet
Sähköposti: [email protected]

Piacente Group, Inc.
Yang Song
Puhelin: +86 (10) 6508-0677
Sähköposti: [email protected]

Sisään Yhdysvallat:
Piacente Group, Inc.
Brandi Piecente
Puhelin: +1-212-481-2050
Sähköposti: [email protected]

LÄHDE RYB Education, Inc.

.

Leave a Comment