Peruuta kulttuuri, älykäs anturitekniikka ja videorekrytointi tämän viikon MaddyMoneyssa!

Tribosonics kerää lisää 1,5 miljoonaa puntaa älykkääseen tunnistusteknologiaan

Tribologia on tiedettä kulumisesta, kitkasta ja voitelusta. 23 % maailman energiankulutuksesta tulee tribologisesta kontaktista. Tribsonics on päätellyt tästä, että kitkaa ja kulumista vähentämällä on mahdollista säästää 8,7 % kokonaisenergiankulutuksesta.

Sheffield-yhtiö on kehittänyt älykkäitä antureita, jotka on upotettu koneen liikkuviin osiin ja jotka valvovat kitkaa, painetta ja lämpötilaa. Tribosonic-anturit sisältävät edistynyttä analytiikkaa ja tarjoavat reaaliaikaisia ​​tietoja auttaakseen yrityksiä parantamaan prosessien tehokkuutta, pidentämään laitoksen käyttöikää sekä vähentämään huoltoa ja energiankulutusta.

He ovat keränneet vielä 1,5 miljoonaa puntaa NPIF – Mercia Equity Finance, jota hallinnoi Mercia ja joka on osa Northern Powerhouse Investment Fund -rahastoa, ja Mercian EIS-rahastot. Viimeisin rahoituskierros nostaa tähän mennessä kerätyn kokonaissumman 2,6 miljoonaan puntaa, ja se seuraa NPIF:n – Mercia Equity Financen vuonna 2020 tekemää ensimmäistä kierrosta.

Glenn Fletcher, Tribosonicsin toimitusjohtaja, sanoi: “Olemme jännittävällä kasvumatkalla, kun otamme käyttöön innovatiivisia, peliä muuttavia ja IP-suojattuja tunnistusratkaisujamme lisätäksemme arvoa asiakkaillemme ja edistääksemme merkittävästi hiilidioksidipäästöjen vähentämistä useilla toimialoilla. . On tärkeää, että matkallamme on oikeat sijoittajat, ja Mercia on osoittautunut loistavaksi kumppaniksi, joka tarjoaa paitsi kasvupääomaa myös korvaamatonta tukea kokemuksensa ja teknologia-alan kasvun edellyttämien ymmärryksiensä perusteella. Odotamme innolla matkan jatkamista, todellista muutosta ja kumppanuuden vahvistamista Mercian kanssa kaikilla rintamilla.”

Cardiffin Route Konnect ajaa kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia 780 000 punnan ennakkosijoituksella

780 000 punnan ennakkosijoitus Cardiffin tekoälyohjelmistoyhtiöön Route Connect aikoo mullistaa tavan, jolla maailma ymmärtää ihmisten ja ajoneuvojen liikkeitä, poistaen kiistanalaisen kasvojentunnistusteknologian tarpeen.

Investointia johti Walesin kehityspankki, ja sillä tuplataan Route Connect -tiimi keskeisillä teknisillä ja liiketoiminnallisilla työntekijöillä, jotta alusta saataisiin markkinoille.

Fyysisten tilojen Google Analyticsiksi kuvattu Route Konnect on ensimmäinen videoanalytiikkayritys, joka tallentaa anonyymisti yhdistettyjä, useita kameroita, ajoneuvoja ja ihmisten liikkeitä koskevia tietoja missä tahansa määritellyssä tilassa, kaupungissa tai kaupungissa. Erittäin tarkat, reaaliaikaiset tiedot antavat todellisen käsityksen päästä päähän -matkasta, mikä mahdollistaa tehokkaamman liikenteenhallinnan, paikanmuodostuksen ja kaupunkisuunnittelun älykkäille kaupungeille sekä paikkojen hallinnan.

Perustaja ja toimitusjohtaja Mohamed Binesmael sanoi: “Alustamme tallentaa tarkat, älykkäät, reaaliaikaiset näkemykset ihmisten ja ajoneuvojen liikkeistä – loukkaamatta yksilön yksityisyyttä – mahdollistaakseen paremman ja tehokkaamman liikenteenhallinnan, paikkojen luomisen ja kaupunkisuunnittelun kaikkialla. kaupungeissa maailmanlaajuisesti. Tarkkojen ja anonyymien liikkumistietojen soveltamisella on universaalia potentiaalia liikennevaloissa odotusaikojen lyhentämisestä ja hätäpalvelujen ruuhkautumisen helpottamisesta aina stadionien ja myyntipisteiden asiakaskokemusten parantamiseen.

Urakehitysalusta, Guide, kerää 2,4 miljoonaa puntaa

Opastaa on tehtäväkseen helpottaa yrityksen sisäistä mentorointia yksinkertaistetun ja keskitetyn mentorointialustan avulla. M&S:n, LVMH:n, The Guardianin ja monien muiden käyttämä Guiderin mentorointialusta auttaa yrityksiä suuntaamaan uudelleen urakehityssuunnitelmiaan, jotta kyvyt eivät pääse karkaamaan suuren eron aikana.

Guider on kerännyt 2,4 miljoonaa puntaa siemeninvestointeihin Fuel Venturesin kanssa kasvattaakseen alustaansa ja laajentaakseen kansainvälistä toimintaansa. Oppaan painopiste on globaali.

Tutkimusten mukaan 77 prosenttia 25–33-vuotiaista etsii uranvaihtoa seuraavan vuoden aikana, joten yritysten on tarjottava enemmän kannustimia pitääkseen työntekijät motivoituneina ja sitoutuneina. Mentoroinnin lisäksi Guider-alusta tarjoaa valmennusta, sponsorointia ja mielenterveystukea. 84 % käyttäjistä on kokenut positiivisen vaikutuksen järjestelmän käytöstä.

Nick Ross, toimitusjohtaja ja Guiderin perustaja, sanoi: “Kun mentorointi toteutetaan pitkäaikaisena sitoumuksena, sillä voi olla myönteinen vaikutus yksilöihin ja koko organisaatioon. Kumppanuutemme Fuel Venturesin kanssa tarkoittaa, että meillä on pääomaa edistää älykkään alustamme kehitystä ja palvella yrityksiä kaikkialla maailmassa.

Videorekrytointialusta turvaa 1,3 miljoonan punnan rahoituspaketin

paistaa on videopohjainen rekrytointi- ja HR Tech -alusta, joka helpottaa kokonaisvaltaista rekrytointiprosessia yrityksille, pk-yrityksille ja rekrytointiyrityksille.

Shine on saanut 1,3 miljoonan punnan rahoituspaketin North East Venture Fund jotta se voisi aloittaa kasvuohjelman ja siirtyä Durhamin piirikuntaan, luoden alueelle noin 20 uutta työpaikkaa seuraavien 18 kuukauden aikana. Pääomasijoitus sijoittaa Shinen hienosti Ison-Britannian kykyjenhallinta- ja rekrytointiohjelmistomarkkinoille, joiden arvo on arviolta 11 miljardia puntaa.

Alusta visioi uuden aikakauden rekrytointiin suorien ja valmiiksi tallennettujen videohaastattelujen kautta. Tarjolla on myös valikoima rekrytointityökaluja, mukaan lukien aikataulut, päiväkirjojen hallinta, video-CV:t ja videopohjaiset sitouttamistyökalut.

Pitkällä aikavälillä on arvioitu, että 40 % Yhdistyneen kuningaskunnan työikäisestä väestöstä työskentelee etä- tai hybridityöympäristössä – virtuaalinen ja etärekrytointiprosessi, joka on siksi välttämätön saumattomalle rekrytoinnille ja kykyjen hankkimiselle.

David Copple, Shinen perustaja, sanoi: “Rekrytointiympäristö on muuttunut viimeisen kahden vuoden aikana, kun kykyjä koskeva sota on kiihtynyt ja hybridi- ja etätyöskentely on yleistynyt. Tämän seurauksena videopohjaisten työkalujemme kysyntä on kasvanut huimasti, ja tämä investointi antaa meille mahdollisuuden nopeuttaa kasvusuunnitelmiamme merkittävästi ja tuoda uusia innovaatioita jo ennestään maailmanluokan alustallemme.

LateSpace saa 250 000 puntaa peruuttaakseen kulttuuria

Viime hetken ajan löytäminen voi olla vaikea ja turhauttava kokemus. Myöhäinen avaruus haluavat muuttaa ongelman ratkaisuksi auttamalla yrityksiä mainostamaan viime hetken tapaamisia.

LateSpace on juuri päättänyt alustavan ennakkorahoituskierroksen ja kerännyt yhteensä 250 000 puntaa. Rahoituskierros on ensimmäinen investointi sovellukselle, sillä se valmistautuu julkaisuun kesäkuun alussa, kun B2B-portaali on tarkoitus ottaa käyttöön tämän kuun lopussa.

Myöhäiset peruutukset ovat valtava taloudellinen taakka yrityksille, jotka luottavat ajanvaraukseen asiakkaiden kanssa. Statistan tuoreet tiedot arvioivat, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa menetetään vuosittain jopa 637 miljoonaa puntaa peruutetuista hius- ja kauneustapaamisista.

LateSpacen avulla yritykset voivat ladata käytettävissä olevia tapaamisaikoja, ja potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä kaiken paikallisesti saatavilla olevan ja varata ajan jopa 72 tunniksi.

LateSpacen lanseerauksen onnistumisen varmistamiseksi Peter Marshall ja Gary White ovat liittyneet yritykseen CTO:na ja vastaavasti talousjohtajana. Molemmat tuovat mukanaan 40 vuoden kokemuksen teknologia- ja rahoitusalalta, ja heillä on keskeinen rooli LateSpacen laajentamisessa tulevina kuukausina.

#Data

Tribosonics

1,5 miljoonaa puntaa

NPIF – Mercia Equity Finance

#Data

Route Connect

780 000 puntaa

Development Bank of Wales, Pi Labs, SFC Capital, Plug and Play & Angels

#HR

Opastaa

2,4 miljoonaa puntaa

Polttoaineyritykset

#Lakitekniikka

Law Advisor

4,05 miljoonaa puntaa

Enkelit

#proptech

sqft.capital

600 000 puntaa

RO Capital Partners, Sibner Capital & Peter Rollings

#HR

paistaa

1,3 miljoonaa puntaa

North East Venture Fund, European Regional Development Fund, Mercian EIS Funds & Finance Durham Fund

#Data

bodytrak

3,5 miljoonaa puntaa

Lakeland Industries

#fintech

Kerro Moneylle

2 miljoonaa puntaa

Craig Dewar

#Cleantech

Rensair

5,7 miljoonaa puntaa

Hoxton Ventures

#fintech

Meloa

162,2 miljoonaa puntaa

KKR, FTV Capital, 83North, Notion Capital, Kindred Capital ja Silicon Valley Bank

#fintech

Tumelo

15,4 miljoonaa puntaa

Treasury, Legal & General, Fidelity International Strategic Ventures, Nucleus Adventure Capital & Angels

#Data

bittifontti

4 miljoonaa puntaa

Ahren & Speedinvest

#OMISTAA

Lollipop

5 miljoonaa puntaa

Octopus Ventures

#Alusta

Myöhäinen avaruus

250 000 puntaa

N/A

#Vihreätekniikka

Carbon Clean

121,45 miljoonaa puntaa

Chevron Corp., Saudi Arabian Oil Co., Samsung Group ja muut

Muissa kansainvälisissä sijoitusuutisissa

Digitaalisen omaisuuden kaupankäynnin teknologiayritys Talos keräsi 105 miljoonan dollarin B-sarjan ja arvostaa yrityksen 1,25 miljardiin dollariin

Talos, johtava institutionaalisen digitaalisen omaisuuskaupan teknologian tarjoaja, ilmoitti tänään 105 miljoonan dollarin B-sarjan rahoituskierroksen, jonka arvo on 1,25 miljardia dollaria. Kierroksen johti maailmanlaajuinen kasvuosakeyhtiö General Atlantic, johon osallistui kokeneita sijoittajia sekä perinteisistä rahoitus- että digitaalisista sijoitusalueista.

”Tämä rahoituskierros edustaa suurta käännekohtaa toimialalle. Olemme pitkään kuulleet, että “instituutiot ovat tulossa”. Instituutiot ovat nyt täällä, ja olemme erittäin ylpeitä voidessamme olla digitaalisen omaisuuden kaupankäynnin alusta johtaville instituutioille ympäri maailmaa”, sanoo Anton Katz, Talosin toinen perustaja ja toimitusjohtaja. ”Uskomme, että digitaalisten omaisuuserien infrastruktuurilla on laajamittainen vaikutus koko finanssialaan ja viime kädessä näemme myös perinteisten omaisuusluokkien siirtyvän käyttämään tätä uutta teknologiaa. Sijoittajamme, joihin kuuluu Wall St.:n tunnetuimpia instituutioita, jakavat tämän uskon, ja meillä on kunnia saada heidän luottamustaan ​​ja tukeaan.”

Yhtiö aikoo hyödyntää tätä pääomaa laajentaakseen ja monipuolistaakseen yrityksen alan johtavaa institutionaalista digitaalista omaisuusalustaa, joka antaa voiman sekä osto- että myyntipuolen yrityksille ja pyrkii nopeuttamaan Taloksen laajentumista APAC-maihin ja Eurooppaan.

Yhtiön asiakaskunta kattaa koko digitaalisen omaisuuden ekosysteemin ostopuolen instituutioista rahoituspalvelujen tarjoajiin, ja siihen kuuluu meklari-jälleenmyyjiä, ensisijaisia ​​välittäjiä, hedge-rahastoja, pankkeja, OTC-pisteitä, säilytysyhteisöjä, pörssiä ja lainanantajia.

Leave a Comment