Opetuslautakunta hyväksyy kaksi uutta verkkoperuskoulua

Arkansasin opetuslautakunta hyväksyi torstaina kahden virtuaalisen charter-koulun perustamisen, joista jokainen voi palvella opiskelijoita osavaltion laajuisesti.

Äänestyksessä 7–0 jokaiselle koululle – yksi yhdeksäs-12-luokille ja toinen päiväkodille 12-luokille – tuli sen jälkeen, kun osavaltion peruskirjan hyväksymislautakunta arvioi suunnitelmat ja äänesti niiden puolesta huhtikuussa. .

Opetuslautakunta hyväksyi paneelin päätökset torstaina ilman kysymyksiä tai keskustelua ja ilman muiden koulujärjestelmien vastustusta.

Kaksi uutta virtuaalikoulua ovat muutoksia aiemmin hyväksyttyihin avoimien peruskoulujen toimintaa koskeviin valtion peruskirjoihin. Yksi virtuaalinen koulu lisätään Founders Classical Academy -järjestelmän peruskirjaan ja toinen lisätään Premier High Schools of Arkansas -järjestelmään.

Founders Classical Academy- ja Premier High Schools -järjestelmät ovat sisarjärjestelmiä. Molempia sponsoroi Responsive Education Solutions, Texasissa sijaitseva charter-hallintaorganisaatio.

Founders Classical Academyn suunnitelmana on avata virtuaalinen tai verkkokoulu, joka kasvaisi palvelemaan jopa 500:aa Arkansasin päiväkodin oppilasta 12. luokille kolmen vuoden aikana.

Uuden koulun myötä osavaltion koulutuslautakunta hyväksyi Founders Classical Academyn yleisen ilmoittautumisrajan nostamisen 2 500 opiskelijasta 3 000 opiskelijaan.

Founders charter -järjestelmällä on olemassa olevia kivijalkakampuksia Bentonvillessä, ilmoittautuneita 956, ja Little Rockissa, ilmoittautuneita 135, ja kolmas kampus avataan myöhemmin tänä vuonna Rogersissa.

Premier High Schools of Arkansas – nykyisten tai pian avattavien kampusten kanssa Little Rockissa, Fort Smithissä ja Texarkanassa – aikoo palvella jopa 250 lukiolaista uudessa virtuaalikoulussa. Tätä varten Premier-järjestelmän ilmoittautumisrajaa nostettiin torstaina 625:stä 875:een virtuaalikoulun mukauttamiseksi.

Premier High Schoolia pidetään toisen mahdollisuuden kouluina opiskelijoille, jotka eivät menestyneet perinteisissä lukioissa useista syistä.

Kaksi hiljattain hyväksyttyä virtuaalikoulua ovat osavaltion neljäs ja viides verkkokoulu.

Arkansas Virtual Academy, Arkansas Connections Academy ja LISA Academy Arkansas Hybrid School ovat jo toiminnassa. LISA-hybridikoulu tarjoaa yhdistelmän virtuaaliopetusta, mutta vaatii oppilaiden olemaan paikalla puoli päivää joka toinen viikko interventiota ja rikastumista varten.

Jotkut perinteiset julkiset koulupiirit ovat myös perustaneet omia verkkokouluja. Esimerkiksi Little Rock School District ylläpitää digitaalisia Ignite Academies -kouluja ala- ja yläkouluikäisille. Pulasken läänin erityispiiri ylläpitää Driven-virtuaalikoulua.

Susan Provenza, Founders Classical Academies of Arkansasin johtaja, kertoi koulutuslautakunnalle: “Odotamme innolla mahdollisuutta palvella enemmän opiskelijoita kaikkialla Arkansasin osavaltiossa.”

Provenza kertoi Charter Authorizing Panelille viime kuussa, että virtuaalikoulu tarjoaa klassisen koulutuksen opiskelijoille Keski- ja Luoteis-Arkansasin ulkopuolella.

Hän sanoi myös, että verkkokoulu, jossa opettajat on koulutettu erityisesti verkko-opetukseen, hyödyttäisivät opiskelijoita, samoin kuin erityisesti verkkoympäristöön suunnitellut ohjelmat ja koulun ulkopuoliset toiminnot.

Dennis Felton, Arkansasin Premier High Schoolsin johtaja, kertoi opetushallitukselle, että charter-järjestelmä on innoissaan Premier-mallin saattamisesta useammille opiskelijoille.

Leave a Comment