MU-opiskelijat juhlivat valmistumista kevään alkaessa | Korkeampi koulutus

Iloiset opiskelijat nousivat lavalle perjantaina ja alkoivat vastaanottaa tutkintojaan MU:ssa, joka isännöi aloitusseremonioita sunnuntaihin asti.

Monet juhlivat ensimmäistä täysimittaista kevään valmistumista ilman COVID-19-rajoituksia vuoden 2019 jälkeen.

Kaiken kaikkiaan 6 364 tutkintoa odotetaan 5 828 opiskelijalle 50 osavaltiosta ja 45 maasta. Valmistuneiden määrä kasvoi tänä vuonna merkittävästi viime toukokuussa valmistuneesta noin 4 200 opiskelijasta.

“Se oli todella surrealistinen kokemus, enkä voinut kuvitella miltä tuntuisi olla tietokoneessa tuijottamassa omaa nimeäsi, joten olen todella iloinen, että asiat järjestyivät”, sanoi Adrian Arce, joka valmistui kasvatustieteen kandidaatin tutkinto. “He tekivät, ja me juhlimme täällä perheidemme ja rakkaittemme kanssa, koska siitä on kyse.”

Arcen valmistuminen oli osa Koulutus ja inhimillisen kehityksen aloitusta, joka oli yksi ensimmäisistä perjantaina.

Tässä on joitain muita valmistumisen kohokohtia:

Kimppuja ja kameran salamat

Eläinlääketieteen seremoniassa syntyi jännitystä, kun ihmiset täyttivät tyhjän auditorion.

Perheiden surina täytti ilman, kameroiden välähdykset tulvivat läpi väkijoukon ja useiden osallistujien hymyt osoittivat valmistumisen tärkeyden. Kaikenväriset kukkakimput pilkuivat Mizzou Arenan kultaisissa tuoleissa, kun taas perheet huusivat valmistuneidensa puolesta ja heiluttelivat kasvojaan.

Tämä aloitus on eläinlääketieteen tohtorin tutkinnon suorittaneiden sekä eläinlääketieteen korkeakoulun mikrobiologian kandidaatin kevään ensimmäiset valmistuneet.

Seremonian aikana puhujia olivat UM-järjestelmän kuraattori Robin Wenneker, UM-järjestelmän presidentti Mun Choi, José Arce, American Veterinary Medicine Associationin puheenjohtaja ja Eleanor Green, professori ja dekaani Teksasin A&M University College of Veterinary Medicine -korkeakoulusta ja aloituspuhuja.

Puheessaan Green kertoi tarinoita ajastaan ​​eläinlääkärinä ja antoi valmistuville opiskelijoille hyviä neuvoja.

“Asioita tapahtuu meille kaikille, mutta voimme silti olla onnellisia”, Green sanoi. “… seuraa intohimoasi ja tavoittele unelmiasi, vaikka ne muuttavat suuntaa dramaattisesti.”

Myös muut korkeakoulut pitävät valmistujaisjuhliaan seuraavan kolmen päivän aikana.

“Aiomme jatkaa”

Zach Wingerd, yhden eläinlääkärin valmistuneen aviomies, oli iloinen nähdessään, että hänen kumppaninsa voisi saada täyden valmistujaistilaisuuden, jonka hän ansaitsee.

“(Olen innoissani! (Hänen koulunkäyntinsä) on vihdoin ohi”, Wingerd sanoi. “Jatkamme eteenpäin ja alamme harjoitella.”

Wingerd oli pettynyt siihen, että hänen vaimonsa ei päässyt tähän seremoniaan viime vuonna, kun COVID-19-pandemian raskas käsi keskeytti heidän valkoisen takkiseremoniansa. Tätä seremoniaa pidetään oikeuden siirtyä prekliinisistä tutkimuksista kliinisiin tutkimuksiin.

Viime keväänä COVID-19-rajoitukset muuttivat paljon alkamisen suhteen. Seremonioiden sallittiin olla enintään 75 minuuttia, ei huppuseremonioita, ei kulkueita, ei kättelyä.

Tänä vuonna ystävät ja perheet hyödyntävät täysimääräisesti henkilökohtaiset aloitusseremoniat. Kun COVID-19-rajoituksia höllennetään, väkijoukkoja aloitusseremonioissa odotetaan olevan suurin vähintään kolmeen vuoteen. Monet perinteet, jotka ihmiset tietävät ja rakastavat aloittamisen suhteen, ovat palaamassa.

“Olen iloinen, että valmistuneet saavat normaalimman kokemuksen kaiken kokeman jälkeen”, sanoi MU:n toisen vuoden opiskelija Ana Dolsky, jonka sisar on valmistumassa Koulutus- ja inhimillisen kehityksen korkeakoulusta.

“Anna muut menestymään”

Koulutus- ja kehitysoppilaitoksen seremonia alkoi perjantaina klo 13. Monet puhujat keskittyivät voimaannuttamiseen, oli kyseessä sitten tulevien opiskelijoiden, tulevien kollegoiden tai toistensa voimaannuttaminen.

“Autat muita menestymään”, sanoi Latha Ramchand, provosti ja akateemisten asioiden varakansleri. “Muista aina, että riippumatta siitä, minne menet ja mitä teet, olemme aina täällä sinua varten. Alma mater on aina täällä sinua varten.”

Arce valitsi koulutuspolun tullakseen neuvonantajaksi. Englannin ollessa hänen toinen kielensä kommunikointi oli vaikeaa hänen varttuessaan koulussa. Joten nyt hän haluaa tarjota lapsille lisätukea. Hänen lähettämänsä viesti muille valmistuneille on espanjaa ja tarkoittaa “Mennään Meksikoon. Me voimme tehdä sen.”

“Vamos Meksiko”, Arce sanoi. “Este, si se puede ja Mizzou (on) yksi parhaista korkeakouluista.”

Tulossa

Osana seremonioita biolääketieteen insinööri John Rogers ja neurokirurgi Amy B. Heimberger palkitaan kunniakirjoilla.

Rogers vastaanottaa tutkinnon perjantaina College of Engineering -seremoniassa, jonka on määrä alkaa perjantaina klo 16 Mizzou Arenalla.

Heimbergeriä kunnioitetaan Lääketieteen korkeakoulun seremoniassa lauantaina klo 11 Jesse Auditoriossa.

Heimberger on MU-aluna, joka viettää perustutkinto-vuodet opiskellessaan biologiaa. Sieltä hänestä on tullut taitava neurokirurgi, joka tutkii aivosyöpää.

Hänen tutkimuksensa keskittyy rokotteisiin, joilla hoidetaan glioblastoomaa, joka on yksi yleisimmistä aikuisten pahanlaatuisista aivokasvaimista. Hän opettaa tällä hetkellä Northwestern Universityssä, ja presidentti Joe Biden nimitti hänet äskettäin National Cancer Advisory Boardiin.

Rogers, MU-alunan poika, on yksi harvoista maassa, joka on valittu National Academy of Engineering -akatemiaan, National Academy of Scienceen ja National Academy of Medicine -akatemiaan. Rogers työskentelee tällä hetkellä Northwestern Universityssä, ja häntä pidetään bioyhteensopivien laitteiden isänä, jotka liittyvät saumattomasti kehoon.

.

Leave a Comment