Mitä tapahtuu – Eteläinen kulttuuri eläintarhabaarissa maanantaina | Musiikki

Southern Culture on the Skids, maanantaina klo 18, Zoo Bar. Kesti pari vuotta ennen kuin Southern Culture on the Skids pääsi Zoo Bariin. Mutta Pohjois-Carolinan trio selviää traileripuistosta aina Lincolniin maanantaihin asti.

Trio ei ole käynyt Lincolnissa usein niiden 40 vuoden aikana, jolloin he ovat tehneet laulaja/kitaristi Rick Wilsonin “heiluvaksi Americanaksi” kutsumaa kappaletta, joka on pahan viihdyttävä, huumorilla täytettävä rasvainen sekoitus countrya, 60-luvun poppia, surffausta ja autotallia. ja soul, joka muuttuu täyteläisiksi rock ‘n’ roll -livebileiksi.

Se, että “Green Acres” kohtaa “Green Onions” -äänen, näkyy täysillä “At Home With Southern Culture on the Skids” -albumilla, SCOTS-albumilla, joka äänitettiin ja miksattiin Rick Millerin olohuoneessa pandemian sammumisen aikana.

Se alkaa “Call Me” -numerolla, joka kertoo umpikujasta, ei wc-paperista ja oluen puutteen pelosta, vaihtuu 60-luvun popiin Mary Huffin “Sugar Town” -kappaleella, tuo funky oodin naiselle ” Polka Dot Dress”, jota seurasi autotallirokkari ”Run Baby Run”, jännä surffiinstrumentaali ”Billy’s Board” ja ”Let Me Make You Happy” country-hop.

Ihmiset lukevat myös…

Kuka tietää, kuinka monta ”At Home…” -kappaleen 11 kappaleesta tulee SCOTS-show’n maanantaina. He ovat julkaisseet lähes kaksi tusinaa LP:tä ja tusina muuta EP:tä, joten heillä on valittavana runsaasti kappaleita, fanien suosikkeja ja kappaleita, joita käytetään kaikenlaisissa TV-mainoksissa. Mutta se on varmasti hauskaa.

Yakz “Escape Room Tour” Siston kanssa, klo 21 lauantaina, The Royal Grove. Metallista tulleesta Yakzista on tullut LA:n dubstep-skenen avainjäsen, joka yhdistää hitaampia reggae-tyylisiä biittejä dubstepiinsä – jota bassopäät kutsuvat “riddimiksi”, sanaleikkejä siitä, kuinka jamaikalaiset reggae-artistit usein lausuvat “rytmi”. Hänen seuraansa tulee San Jose, noin tulokas Sisto, joka yhdistää dubstepin ja riddimin omaan tyyliin.

Robert Earl Keen, tiistaina klo 20, Rococo Theatre. Robert Earl Keen kirjoitti Americana-klassikon “The Road Goes On Forever”. Mutta se päättyy 66-vuotiaan teksasilaiseen syyskuussa, kun hän sanoo lopettavansa kiertueesta pysyvästi. Tämä on tehnyt hänen “I’m Coming Home” -kiertueestaan, joka pysähtyy Rococo-teatterissa tiistaina, hänen pitkän uransa kysytyimmän matkan.

Houstonista kotoisin olevasta Keenistä tuli yksi Austinin laulaja/lauluntekijäskeneen johtajista 70-luvun lopulla/80-luvun alussa, ja hän tuli laajalti tunnetuksi kappaleista, kuten “The Front Porch Song” ja “Merry Christmas from the Family”. Keenillä on tusina studioalbumia, joista yksi julkaistaan ​​ensi vuonna seitsemän livelevyn ohella.

Paul Nelson, klo 18 keskiviikkona, Zoo Bar. Kitaristi/lauluntekijä/tuottaja Paul Nelson sai Grammy- ja Blues Music Award -palkinnon työstään Johnny Winterin “Step Back” -kappaleessa, ja hän on esiintynyt ja levyttänyt muun muassa Eric Claptonin, Billy Gibbonsin, Ben Harperin ja Warren Haynesin kanssa. Ennen pandemiaa Nelsonista tuli säännöllinen Zoo Bar -suosikki, ja hän esiintyi klubilla neljän tai viiden kuukauden välein vakavan bluesrockin parissa. Hän palasi keskiviikkona.

Ota yhteyttä kirjoittajaan numeroon 402-473-7244 tai kwolgamott@journalstar.com. Twitterissä @KentWolgamott

.

Leave a Comment