Mikä rooli Apple TV voi toimia yrityksessä?

Kun ihmiset kuulevat Apple TV:n, he saattavat ajatella digitaalista suoratoistoa ja viihdettä, mutta Apple TV:llä on runsaasti käyttötapauksia yritysmaailmassa.

Mikä on Apple TV?

Apple TV on pieni digitaalinen digiboksi, joka liitetään televisioon tai muuhun näyttöön, jossa on HDMI-tulo. Sen yleisin tarkoitus on suoratoistaa videosisältöä, kuten elokuvia, Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyden kautta.

Apple TV:stä on ollut kuusi sukupolvea. Kaksi tämänhetkistä mallia ensimmäisen osapuolen markkinoilla, kun tämä julkaistaan, ovat neljännen sukupolven Apple TV HD 149 dollarilla ja kuudennen sukupolven Apple TV 4K 2021, joka maksaa 179 dollaria 32 Gt:sta tallennustilasta tai 199 dollaria 64 Gt:n tallennustilasta.

Pieni suoratoistoyksikkö on alle neljä tuumaa leveä ja puolitoista tuumaa korkea, mutta uusimmassa mallissa on Apple A12 Bionic -prosessori. Tämä on sama prosessori kuin Apple iPad Pro, joten Apple TV -sovitin pystyy toimittamaan yrityssisältöä johdonmukaisesti.

Apple TV:n määrittämistä ja käyttöönottoa varten järjestelmänvalvojat tarvitsevat HD- tai 4K-television, jossa on High-Definition Multimedia Interface (HDMI) -tulo. IT tarvitsee HDMI-kaapelin digisovittimen liittämiseksi näyttöön.

Apple TV:n määritysprosessin aikana laitteen salasana on sama kuin yrityksen Apple ID. Joissakin SMB-asetuksissa henkilökohtainen Apple ID voi olla yksinkertaisempaa kuin uuden Apple-tilin luominen yrityksille. Järjestelmänvalvojat voivat määrittää asetuksista vaatimuksen näytön salasanasta AirPlay-yhteensopiville laitteille, kuten Apple TV:lle.

Apple TV:n käyttötapaukset yritysympäristössä

Huolimatta siitä, että tämän tekniikan pääasiallinen käyttö on viihdettä, Apple TV voi tehdä paljon enemmän kuin välittää videoita ja musiikkia suoratoistopalveluntarjoajalta. Yksikön Apple tvOS -käyttöjärjestelmä sisältää mobiililaitteiden hallintaominaisuudet (MDM), joiden avulla IT-järjestelmänvalvojat voivat hallita Apple TV -järjestelmää.

Järjestelmä pystyy käsittelemään useita yritystehtäviä, kuten räätälöityjen sovellusten suorittamisen kioskien näytöissä ja yritysesitysten jakamista. Laite tukee Apple AirPlayta, jolloin järjestelmänvalvojat voivat lähettää sisältöä tietokoneista ja muista laitteista Apple TV -laitteille Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden kautta.

IT-järjestelmänvalvojien tulee oppia eri yritystoiminnot, jotka he voivat määrittää Apple TV:lle yrityskäyttöön.

Yksi Apple TV:n huomattavista käyttötavoista yritysympäristössä on käyttää päätepistettä asiakirjojen, esitysten ja diaesitusten lähettämiseen kokoushuoneen eri näytöille.

Näytä yrityssisältöä

Yksi Apple TV:n huomattavista käyttötavoista yritysympäristössä on käyttää päätepistettä asiakirjojen, esitysten ja diaesitusten lähettämiseen kokoushuoneen eri näytöille. Tämä koskee kaikenlaisia ​​ympäristöjä pk-yrityksistä suurimpiin yritysorganisaatioihin.

Organisaatioissa, joissa on etätyöntekijöitä, IT voi määrittää Apple TV:n AirPlayn kautta näyttämään videokokouksen osallistujat isolla televisiossa. Käyttäjät, joilla on tämä asetus, voivat silti hallita esitysmateriaaleja kannettavalla tietokoneella.

Yhden sovelluksen kioskitilan sovellukset

Applen järjestelmänvalvojat voivat muuntaa Apple TV:n yksikäyttöiseksi laitteeksi, jossa on useita käyttötapauksia. Oikeilla MDM-kokoonpanoilla järjestelmänvalvojat voivat valita yhden sovelluksen suorittamisen yksikössä. TVOS:n yhden sovelluksen tila mahdollistaa Apple TV:n näyttämisen yhden sovelluksen ja antaa järjestelmänvalvojalle mahdollisuuden asettaa asetuksia, kuten äänenvoimakkuuden säätöä ja kuvan resoluutiota.

Tämä on erittäin hyödyllistä, jos yrityksen on määritettävä kosketusnäyttö toimimaan kioskina, joka tarjoaa tietoja tietystä alueesta tai sovelluksesta.

digitaaliset kyltit

Apple TV on laajalti käytetty digitaalinen opastealusta. Applen MDM-sovellusliittymät mahdollistavat digitaalisten tietotaulujen helpon käyttöönoton eri ympäristöissä, mukaan lukien yritys-, koulutus-, lääke-, hotelli- ja matkailualat. Digitaaliset kartat, konferenssioppaat, ruokalistat ja mainonta sopivat kaikki hyvin Apple TV:hen.

IT voi määrittää automaattisen määrityksen Apple TV -laitteille, kunhan niillä on yhteys Internetiin Wi-Fi- tai Ethernet-linkin kautta. Tämä tarkoittaa, että yksiköt voivat lähettää jälleenmyyjältä lopulliseen paikkaan ja käyttää sitten organisaation tarvitsemia opasteita ilman, että tietotekniikkaa tarvitsee koskea niihin. Tämä tekee digitaalisista opasteista paljon yksinkertaisemman tehtävän, joten mikä tahansa digitaalisten opasteiden määritystehtävä on helppo tehtävä IT-osastolle.

Tämä voi vähentää merkittävästi organisaation toimituskuluja, kun he ottavat käyttöön digitaalisen opastusjärjestelmän. IT tarvitsee vain Apple TV:n ja näytön sisällön näyttämistä varten.

Leave a Comment