Lomailijat muuttivat Hamptonsista ympärivuotisen kodin. Liiketoimintaa seurattu.

New Yorkin vanhimman majakan varjossa kesä Hamptonsissa ja Montaukissa merkitsi aikoinaan mansikkajäätelötötteröitä äiti-pop-kaupasta ja Necco-vohveleita ja Pop Rocksia fudgestaan ​​tunnetusta karkkikaupasta. Tiloihin, uusien kasvojen tulva hiipuisi syksyn alkaessa.

Talvella kaupalliset alueet olivat täynnä pimeitä julkisivuja, kun lomailijat vetäytyivät New Yorkin kaupunginosille ja sen ulkopuolelle. Lumi peittäisi pehmennetyn East Endin maiseman ja houkuttelee sen ympärivuotiset asukkaat omaksi kaudeksi.

“Se elämän kaksijakoisuus on tavallaan ohi”, sanoi Jason Biondo, 47, elinikäinen Montaukissa asuva ja paikallinen rakennusmestari, joka jälkiasensi majakanvartijan tilat useita vuosia sitten.

Pandemian edessä suuri osa Manhattanilta Hamptonsiin paenneesta kesäjoukosta on säilynyt, ja asuinkiinteistöjen turvotus on herättänyt kaupallisia muutoksia. Hamptonsiin on ilmaantunut uusia yrityksiä terveydenhoidosta ruokailuun. Vaikka enemmän terveydenhuollon laitoksia on tervetullut, joitain uusia ravintoloita kohtaan on ristiriitaisia ​​tunteita.

“Voisin luultavasti laskea yhdellä kädellä, että East Hamptonin, Amagansettin, Montaukin ja Springsin väliset paikat ovat todella edullinen paikka viedä kaikki lapsesi illalliselle, jos et menetä 300 taalaa”, Mr. Biondo sanoi. ”En valita, koska hyödyn myös rakentajana, eikö niin? Joten en aio purra kättä, joka ruokkii minua; mutta huoneessa olevaa norsua on mahdotonta sivuuttaa.”

Huhtikuusta 2010 huhtikuuhun 2021 East Hamptonin kaupungin, joka sisältää Montaukin kylän, väkiluku nousi 21 457 asukkaasta 28 385:een, mikä on 32 prosentin lisäys Yhdysvaltain väestönlaskentatietojen mukaan. Southamptonissa väkiluku kasvoi noin 22 prosenttia, 56 790:stä 69 036:een, samassa ajassa.

New York Times keskusteli suurten sairaaloiden ja pienyritysten omistajien kanssa heidän päätöksestään seurata ihmisiä kesäloma-alueelle.

NYU Langone Healthilla on Westhamptonin laitos rakenteilla sen jälkeen, kun se avasi 3 500 jalan avohoitolaitoksen Bridgehamptonissa toukokuussa 2021.

“Näimme todella mahdollisuuden siellä jo ennen pandemiaa, ja ajattelimme, että Long Islandin East Endissä on todellinen tarve laadukkaalle terveydenhuollolle”, sanoi Vicki Match Suna, varatoimitusjohtaja ja kiinteistökehityksestä vastaava varadekaani. ja tilat NYU Langone Healthissa.

Sairaalan Bridgehamptonin vuokrasopimus, joka sijaitsee näkyvässä kulmassa Montauk Highwayn Bridgehamptonin osassa, alkoi kesäkuussa 2019.

”Suurin osa tarjolla olevasta on pieniä, kaupallisia tiloja, jotka eivät todellakaan toimineet meillä ja käytössämme; joten saatavuus oli rajallinen ja kesti jonkin aikaa löytää sivusto, jonka ajattelimme toimivan tarpeisiimme, Suna sanoi.

Bridgehamptonin laitoksessa NYU Langone Health yritti integroida alueen kulttuurin: sisäseinät on koristeltu paikallisten taiteilijoiden tekemällä taiteella. Korostusosat on valmistettu ajopuusta, merilasista ja muista paikallisista materiaaleista, jotka ovat kotoisin rantayhteisöstä.

Tiffany LaBanca-Madarasz näki “For Lease” -kyltin Montaukin liikkeessä, jossa lelukauppa toimi vuosikymmeniä, “Little Bit of Everything”, ja käytti tilaisuutta hyväkseen avatakseen oman yrityksen heinäkuussa 2021. Poppy Heart on kauppa, kahvila, galleria ja taidestudio – luovuuden ja yhteisöllisyyden keskipiste. LaBanca-Madaraszille, joka työskenteli PayPalin työntekijöiden viestintä- ja sitouttamispäällikkönä kaksi vuotta 25 vuoden jälkeen viestintäalalla.

Vaikka hän kasvatti kaksi lastaan ​​Manhattanilla, neiti LaBanca-Madarasz sanoi, että hänen perheensä vuokrasi talon joka kesä Montaukista.

“Vuokrasin lasteni kasvaessa, joka kesä, joten olemme aina olleet mielessämme, kuten “Tämä on onnellinen paikkamme, tänne tulemme lopulta kokopäiväisesti”, Ms. LaBanca-Madarasz sanoi. “Kun Covid ja lapset menivät yliopistoon, ajattelimme, että vauhditetaan tätä suunnitelmaa ja katsotaan, voisimmeko todella ostaa kodin.”

Hän sanoi, että 50-vuotias antoi hänelle uuden näkökulman. “Olin todella valmis johonkin isompaan, mielenkiintoisempaan ja yrittäjähenkiseen, ja Poppy Heart syntyi.”

Poppy Heart tarjoaa johdonmukaisuutta alueella, joka on tottunut kausivaihteluihin. “Montaukissa ei todellakaan ole paljon tekemistä, etenkään sesongin ulkopuolella ja sadepäivinä, joten rakensin sen Montaukille”, hän sanoi. “Voit maalata keramiikkaa, voit maalata kankaita, voit leikkiä savella, voit tehdä koruja.”

Yksi myymälän osa on ns “Vähän kaikkea” ja myy nostalgisia leluja kunnioittaakseen edeltäjäänsä.

Vakiintuneena ravintolan omistajana Donna Lennard vastusti Il Buco al Maren tuomista Hamptonsiin vuosia. Oikea tilaisuus kuitenkin tarjoutui pandemian ilmaantuessa.

“Se ei todellakaan ollut työn alla ennen sitä”, rouva Lennard sanoi pandemiasta ja väitti, että hän ei silti halunnut pitää ravintolaa samassa paikassa, jossa hän omisti maalaistalon. “Se oli jalat mudassa, käsittämätön Donna, ei mitenkään, ei miten minulla koskaan on ravintola, jossa menen rentoutumaan.”

Rouva Lennard kastoi ensin varpaitaan kesän 2020 ponnahdusikkunalla Marram-hotellissa Montaukissa. Hän kuvailee sitä “melkein kuin pieni kioski, jossa on noin 80 ulkoistuinta suurella terassilla, josta on näköala merelle”.

Kesän loppuessa Il Bucon tiimin jäsenet kertoivat hänelle olevansa onnellisia idässä. Tuttava oli tarjoutunut näyttämään rouva Lennardille tilaa Amagansettissa useammin kuin kerran, ja hän oli kieltäytynyt.

“Meillä oli noin tusina ihmistä töissä Montaukissa, ja he sanoivat: “Mennään vain katsomaan tilaa Amagansettissa”, hän sanoi. “Niin me teimme, ja kaikki pitivät siitä, ja teimme tarjouksen, ja he hylkäsivät tarjouksemme. Joten olin kuin, huh!”

Tammikuussa rouva Lennardilla oli samat tuttavat juomassa tulen ääressä. Hän kysyi, kuka oli ottanut paikan ja sai tietää, että kauppa oli kaatunut. Muistopäivään 2021 mennessä Il Buco al Mare oli avoinna liiketoiminnalle Amagansettissa.

Rouva Lennard on ehdottomasti lämmennyt uuteen paikkaan. “Potkimisesta ja huutamisesta olen todella omaksunut sen.”

“Luulen, että on luonnollista, että parin viime vuoden aikana on noussut paljon lääketieteellisiä rakennuksia”, sanoi Douglas Ellimanin välittäjä Aaron Curti, joka vuokrasi tilan Weill Cornell Medicinelle klinikan avaamiseksi viime kesänä.

Mr. Curti, joka on asunut East Endissä ympäri vuoden 25 vuotta, sanoi, että kun Hamptons on muuttunut monille sen asukkaille kokopäiväiseksi yhteisöksi, täyden palvelun lääketieteellisiä tiloja tarvittiin kipeästi.

Hän lisäsi pandemian aikana, että Weill Cornell sai tietää, että monilla heidän lääkäreillä ja työntekijöillä oli myös taloja alueella.

Klinikka, joka täyttää 4 000 neliöjalkaa tilaa Montauk Highwayn ja Flying Point Roadin hyvin näkyvässä kulmassa, suunniteltiin edistämään potilaiden ja henkilökunnan hyvinvointia kunnioittaen samalla alueen luonnollisia elementtejä, sanoi organisaation suunnittelujohtaja Emil Martone. ja rakentaminen pääomasuunnittelussa.

Uusi vastaanotto on erikoistunut perusterveydenhuoltoon — sisä- ja perhelääketieteeseen — sekä lisääntymislääketieteeseen. Weill Cornell Medicine aikoo tarjota lisäerikoisuuksia tarpeen mukaan, mahdollisesti mukaan lukien ihotauti ja kardiologia, organisaation edustajan mukaan.

Kesäkuussa 2020 Watermill-paikan avanneessa manhattanilaisessa Kissaki-ravintolassa omakase-tiskikokemus voi maksaa noin 100 dollaria per henkilö tai enemmän. Mutta hinta vaihtelee sijainnin mukaan.

“Olen varma, etteivät kaikki Southamptonissa asuvat ole kiinnostuneita maksamaan 200 dollaria henkilöä ulkona syömisestä päivällisellä”, sanoi ravintolan toimintajohtaja Justin Marquez. “Paikallisten kanssa on luultavasti vähän ponnisteluja siitä, mikä on järkevää jokapäiväistä ruokailua.”

Sopeutumistarve on Kissaki-tiimille tuttua. Ensimmäinen Kissaki-paikka Manhattanilla avattiin tammikuussa 2020 ja suljettiin maaliskuussa – “yhdessä muun kaupungin kanssa”, sanoi Mr. Marquez. Omistaja ja pääpartneri kiihtyivät ja rakensivat menestyvää to-go-liiketoimintaa. He päättivät avata sivuliikkeen Kissaki Hamptonsissa useista syistä, mukaan lukien vuokrien pudottaminen alueella.

“Kesäkuuhun 2020 mennessä oli paljon Hamptonsin vuokranantajia, jotka olivat valmiita olemaan joustavampia hinnan suhteen”, hän sanoi.

Myös elokuussa 2021 East Hamptoniin ”O by Kissaki” avannut Kissaki työstää joustavuuttaan.

”Ollaksemme hyviä kumppaneita paikalliselle yhteisölle, arvioimme hintarakennettamme aggressiivisesti uudelleen varmistaaksemme, että emme ole paikalla vain sesonkiaikana ja hyödynnämme turisteja, vaan että olemme siellä on hyvä kumppani, joka tarjoaa laadukasta tuotetta ympäri vuoden”, Marquez sanoi.

Rekisteröidy tästä saadaksesi viikoittaisia ​​sähköpostipäivityksiä asuinkiinteistöuutisista. Seuraa meitä Twitterissä: @nytkiinteistö.

.

Leave a Comment