Koulutuksen ison kuvan muistaminen – School News Network

Toimittajan huomautus: Van Andel Institute for Education on omistautunut luomaan luokkahuoneita, joissa uteliaisuus, luovuus ja kriittinen ajattelu kukoistavat. Instituutti tarjoaa kiinnostavia ohjelmia opiskelijoille sekä muuttavaa ammatillista kehitystä ja opetustyökaluja opettajille. VAI tukee myös School News Networkia, jonka opettajille ja opiskelijoille suunnatut ohjelmat löytyvät SNN:stä Koulutus kaikkialla.

Iso kaupunki – Äskettäin The Washington Post julkaisi tarinan opiskelijasta, joka on pelastanut salamantereita. Eli Bieri, Northern Michiganin yliopiston Marquettessa, MI:ssä fuksi opiskelija, huomasi, että autot törmäsivät vaeltaviin sammakkoeläimiin heidän ylittäessään tien munimiskauden aikana. Bieri suostutteli viranomaisia ​​estämään puistotien turvallisen salamantereiden kulkemisen takaamiseksi, mikä osoittautui niin suosituksi, että kaupungissa järjestetään nyt Salamander Days -festivaali pienten sammakkoeläinten kunniaksi.

Se on sellainen sydäntä lämmittävä tarina, jonka jokainen opettaja haluaa kuulla. Rohkea, utelias opiskelija käytti tietojaan ja intohimoaan tehdäkseen maailmasta paremman paikan. Tarina oli erityisen suosittu kollegoideni keskuudessa, koska jotkut heistä olivat auttaneet opettamaan Eliä aiemmin.

Vuosia ennen kuin Elistä tuli sammakkoeläinten puolestapuhuja, hän oli yksi monista Van Andel Institute for Educationin (VAI:n) Afterschool Cohortin opiskelijoista. VAI pyrkii edistämään rakkautta oppimiseen jokaisessa ovistamme sisään astuvassa opiskelijassa, joten on uskomattoman palkitsevaa, kun joku opettaja kuulee, kuinka entinen opiskelija on rakastanut tiedettä ja käyttää sitä positiiviseen vaikutukseen maailmaan.

Selvitetään, panoksemme Elin matkaan oli pieni. Salamantereiden pelastamisen lisäksi Bieri oli osa Grandville High Schoolin Sustainability Clubia ja on parhaillaan matkalla sammakkoeläinten tutkimiseen New South Walesin yliopistossa Sydneyssä, Australiassa. Bieri ansaitsee täyden tunnustuksen poikkeuksellisesta työstään, jota hän tekee tällä hetkellä. Samalla hänen tarinansa voi kuitenkin auttaa meitä kaltaisia ​​opettajia muistamaan koulutuksen kokonaiskuvan.

Ryan Duncan, Van Andel Institute for Educationin toimituksellinen asiantuntija

Tuo opiskelijasi maailmaan

Kouluttajien on aivan liian usein helppo juuttua modernin koulutuksen miasmaan. COVID muutti rajusti koulujen toimintatapoja, ja pandemian alkaessa väistyä, monet meistä kohtaavat jälleen jatkuvasti kasvavan haastelistan. Nämä asiat ovat tärkeitä, mutta meidän on muistettava, että ne ovat myös väliaikaisia. Opiskelijat puolestaan ​​ovat niitä, jotka jättävät pysyvän vaikutuksen tulevina vuosina. He kantavat asioita, joita opetamme heille läpi elämän, soveltaen niitä kaikkiin ongelmiin, joita he kohtaavat maailmassa.

Kuvittele vain, että opiskelija, jota autat matematiikassa, voisi jatkaa työskentelyä NASA:n kanssa ja tutkia maailmankaikkeutta. Se ujo kirjatoukka, jolle lainasit romaanin, voisi jonain päivänä ottaa paikkansa kuuluisimpien runoilijoiden joukossa. Jopa lapsi, joka tekee sinut hulluksi (ja ollaan rehellisiä, meillä kaikilla on yksi niistä) on jotain arvokasta tarjottavaa maailmalle. Aina kun nykyiset koulutuksen vaikeudet alkavat painaa harteillesi, se auttaa ottamaan askeleen taaksepäin ja katsomaan kokonaisuutta. Opetuksessa ei ole kyse arvosanoista tai protokollista, vaan opiskelijoista.

Yhdessä eteenpäin

Mitä tämä sitten tarkoittaa meille kouluttajille?

  • Ensinnäkin, pyrimme aina edistämään opiskelijoiden intohimoa ja uteliaisuutta. Kannusta oppilaitasi tekemään kyselyitä luokkahuoneen ulkopuolella, olipa kyse sitten koulun jälkeisistä kohortteista, kesäleireistä, koulukerhoista ja muista. He ovat niitä, jotka rakentavat tulevaisuutta, joten annamme heille heidän tarvitsemansa työkalut.
  • Muista ottaa yhteyttä opettajatovereihisi, kun tunnet olevasi liian laiha. Opetus ei ole yksin tehtyä työtä. Onnistumme työskentelemällä yhdessä ja rakentamalla toisiamme vaikeina aikoina. Harkitse työtovereiden kysymistä, kuinka voit auttaa ja mitä voit tehdä auttaaksesi heidän oppilaitaan menestymään.
  • Lopuksi muista antaa opiskelijoillesi jotain, jonka kanssa he voivat olla tekemisissä. Kirjoilla ja laskentataulukoilla on tarkoituksensa opetuksessa, mutta opiskelijat ovat luonnostaan ​​uteliaita ja pitkiä sitoutumaan opiskelemaansa aiheeseen. Toteuta projektipohjainen oppiminen. Kun opetat luontoa, ota ne ulos. Jopa esineen antaminen heille, kun keskustelet sen ominaisuuksista, voi mennä pitkälle. Yhdistä heidät todelliseen maailmaan.

Vahvistamalla kollegoitamme ja kannustamalla opiskelijoita pidämme katseemme koulutuksen kokonaiskuvassa. Jokainen oppimiskokemus, jokainen uusi löytö on yksi askel lisää elinikäisen oppimisen matkalla. Kuka tietää, minne ohjeesi heidät vie?

Ryan Duncan on toimituksellinen asiantuntija osoitteessa Van Andelin koulutusinstituuttikoulutusjärjestö, joka pyrkii vahvistamaan opettajia ja rakentamaan luokkahuoneita, joissa uteliaisuus, luovuus ja kriittinen ajattelu kukoistavat.

Leave a Comment