Kongressin tuki Armenian kansanmurhakasvatuslakille kasvaa

Armenian kansanmurhakasvatuslain (HR7555) tuki kasvaa edelleen. Viimeisimpiä kannattajia ovat edustajat Jamaal Bowman (D-NY), Judy Chu (D-CA), Veronica Escobar (D-TX), Steven Horsford (D-NV), Jared Huffman (D-CA), James Langevin (D-RI). ), Susie Lee (D-NV), Edwin Perlmutter (D-CO), Lucille Roybal-Allard (D-CA), Michelle Steel (R-CA), Haley Stevens (D-MI) ja Tom Suozzi (D- NY).

WASHINGTON, DC – Molempien puolueiden kongressin tuki Armenian kansanmurhakasvatuslakille (HR7555) kasvaa edelleen, ja 62 Yhdysvaltain edustajaa eri puolilta maata tukee Repun johtamaa toimenpidettä. Carolyn Maloney (D-NY) ja Gus Bilirakis (R-FL), raportoivat Armenian National Committee of America -järjestölle (ANCA).

Armenian kansanmurhan kansainvälisen muistopäivän aattona 24. huhtikuuta annetulla ANCA:n tukemalla maamerkillä annetulla lainsäädännöllä pyritään myöntämään 10 miljoonan dollarin rahoitus viiden vuoden aikana kongressin kirjastolle auttamaan amerikkalaisia ​​kouluttamaan ottomaanien Turkin järjestelmällisestä ja tarkoituksellisesta valtiosta. sponsoroi miljoonien armenialaisten, kreikkalaisten, assyrialaisten, kaldealaisten, syyrialaisten, aramealaisten, maroniittien ja muiden kristittyjen joukkomurhia, kansallista valtaamista, kulttuurista poistamista ja maanpakoa vuosina 1915–1923.

“ANCA suhtautuu myönteisesti kasvavaan vauhtiin Armenian kansanmurhaa koskevan koulutuslain (HR7555) nopealle hyväksymiselle. Se on molemminpuolinen toimenpide, jolla varmistetaan, että kouluttajilla on resurssit, joita he tarvitsevat opettaakseen armenialaisten kansanmurhasta ihmisoikeuksien ja kansanmurhan ehkäisyn puitteissa”, sanoi. ANCA:n toiminnanjohtaja Aram Hamparian. “ANCA:n alueelliset ja paikalliset tiimimme työskentelevät ahkerasti koulutus-, etnisten ja ihmisoikeusryhmien laajan liittouman kanssa rakentaakseen kongressin ja hallinnon tukea tämän merkittävän lain hyväksymiseksi.”

Armenian kansanmurhakasvatuslain johtava kirjoittaja Rep. Maloney, joka on entinen opettaja, selitti kansanmurhakasvatuksen tärkeyttä liikuttavilla puheilla 27. huhtikuuta Capitol Hillin armenialaisten kansanmurhatapahtumassa. ”Ihmiset eivät synny vihalla; he oppivat sen. Mutta koulutuksen avulla meidän on opetettava ymmärrystä ja hyväksyntää, ja meidän on opetettava totuus Armenian kansanmurhasta. Viime vuonna presidentti Biden teki selväksi, että Yhdysvaltojen virallinen kanta on, että nämä järjestelmälliset murhat olivat “kansanmurhia”, ja nyt on välttämätöntä varmistaa, että amerikkalaiset saavat käyttöönsä resurssit, joita he tarvitsevat oppiakseen ja opettaakseen tästä julmuudesta. ”


Viimeisimpiä HR7555:n kongressin tukijoita ovat edustajat: Jamaal Bowman (D-NY), Judy Chu (D-CA), Veronica Escobar (D-TX), Steven Horsford (D-NV), Jared Huffman (D-CA), James Langevin (D-RI), Susie Lee (D-NV), Edwin Perlmutter (D-CO), Lucille Roybal-Allard (D-CA), Michelle Steel (R-CA), Haley Stevens (D-MI), ja Tom Suozzi (D-NY).

He liittyvät pääkirjoittajiin Rep. Carolyn Maloney ja Rep. Gus Bilirakis ja alkuperäiset tukijat, edustajat: Nanette Barragan (D-CA), Karen Bass (D-CA), Tony Cardenas (D-CA), David Cicilline (D-RI), Katherine Clark (D-MA), Lou Correa (D-CA), Jim Costa (D-CA), Danny Davis (D-IL), Anna Eshoo (D-CA), John Garamendi (D-CA), Jimmy Gomez (D-CA), Josh Gottheimer (D-I) -NJ), Josh Harder (D-CA), Brian Higgins (D-NY), Sara Jacobs (D-CA), Marcy Kaptur (D-OH), Ro Khanna (D-CA), Young Kim (R-CA) ), Raja Krishnamoorthi (D-IL), Doug LaMalfa (R-CA), Brenda Lawrence (D-MI), Barbara Lee (D-CA), Ted Lieu (D-CA), Alan Lowenthal (D-CA), Nicole Malliotakis (R-NY), James McGovern (D-MA), Grace Meng (D-NY), Grace Napolitano (D-CA), Joe Neguse (D-CO), Eleanor Holmes Norton (D-DC), Ilhan Omar (D-MN), Frank Pallone (D-NJ), Scott Peters (D-CA), Katie Porter (D-CA), Linda Sanchez (D-CA), John Sarbanes (D-MD), Janice Schakowsky ( D-IL), Adam Schiff (D-CA), Brad Sherman (D-CA), Christopher Smith (R-NJ), Abigail Spanberger (D-VA), Jackie Speier (D-CA), Eric Swalwell (D- CA), D ina Titus (D-NV), Rashida Tlaib (D-MI), Paul Tonko (D-NY), Lori Trahan (D-MA), David Valadao (R-CA) ja Juan Vargas (D-CA).

ANCA:n lisäksi Armenian Genocide Education Actilla on jo tuki monimuotoiselta ja kasvavalta etnisten, uskoon perustuvien ja koulutusorganisaatioiden liittoutumalta, mukaan lukien American Friends of Kurdistan, Armenian Assembly of America, Armenian Legal Center for Justice and Human Rights, Armenian National Institute, Assyrian Policy Institute, The Genocide Education Project, Hellenic American Leadership Council, Hindu American Foundation, In Defense of Christians, International Association of Genocide Scholars, Middle East Forum ja UCLA:n Promise Institute for Human Rights.

Armenian kansanmurhaa koskeva koulutuslaki pyrkii torjumaan keskustelua ja propagandaa H.Res.296:n ja S.Res.150:n 2019 kappaleen pohjalta – joissa nimenomaisesti hylättiin kaikki Yhdysvaltojen viralliset yhteydet Armenian kansanmurhan kieltämiseen – ja presidentti Bidenin tunnustukseen Armenian kansanmurhasta. joka väittää, että ottomaanien Turkin systemaattista ja tahallista valtion tukemaa joukkomurhaa, kansallista riistämistä, kulttuurista poistamista ja miljoonien kristittyjen karkottamista vuosina 1915-1923 ei tapahtunut.

hahmo

Armenian National Committee of America (ANCA) on suurin ja vaikutusvaltaisin armenialais-amerikkalainen ruohonjuuritason järjestö. ANCA työskentelee koordinoidusti toimistojen, osastojen ja kannattajien verkoston kanssa kaikkialla Yhdysvalloissa ja liitännäisorganisaatioiden kanssa ympäri maailmaa ja edistää aktiivisesti armenialaisen amerikkalaisen yhteisön huolenaiheita monissa eri kysymyksissä.

hahmo

hahmo

Leave a Comment