Kansas City Royals pelasi tavalliseen tapaan Texas Rangersia vastaan

Tämän runkosarjan 29 ensimmäisen pelin aikana Kansas City Royals -organisaatiossa on käynyt hyvin selväksi jotain: he ovat joko täysin typeriä tai he loukkaavat fanikuntansa älykkyyttä tekemällään (tai tekemättä jättämisellään). Tämä joukkue, sellaisena kuin se on nyt rakennettu, on täysin toivoton eikä sillä ole tulevaisuutta. Sarjan peräkkäiset tappiot Texas Rangersille ja Baltimore Oriolesille tukevat tätä.

Rangers, toisin kuin Orioles, ei yritä aktiivisesti hävitä, vaan on rakentanut niin huippuraskaan joukkueen, jossa on liian monta reikää kilpaillakseen Houston Astroksen kaltaisen juggernautin kanssa. Kuninkaalliset sitä vastoin eivät tehneet mitään ratkaistakseen viime kauden ongelmia, ja nyt seisovat ympärillään ja toimivat yllättyneinä epäonnistumisesta.

.

Leave a Comment