Inauguration Women In Leadership Luncheon juhlii Lounais Vermontin naisia

Naiset kokoontuvat Bennington Collegen presidentin Walkerin ympärille naisten lounaan aikana:

Vermont Business Magazine Southwestern Vermont Chamber of Commerce, yhteistyössä Berkshire Bankin kanssa, esitteli ensimmäisen Women In Leadership -lounaan Wilson Housessa Dorsetissa, Vermontissa keskiviikkona 11. toukokuuta klo 12-14.

Kahdeksankymmentä lipunhaltijaa, joista monet olivat naisia, nauttivat iltapäivästä, joka oli täynnä verkostoitumista, keskusteluja, lounasta, palkintoja ja juhlia.

Lounaalla korostettiin Vermontin lounaisalueen monia naisjohtajia samalla kun se loi yhteyksiä, kumppanuuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia läsnäolijoiden kanssa. Lounaan tarjosi Wilson House ja se sisälsi kevyitä alkupaloja, salaattia, kanaa ja lohta, riisipilafia ja herneitä sekä mustikkapiirakkaa.

Jaoston toiminnanjohtaja Matt Harrington toivotti osallistujat tervetulleeksi ennen kuin antoi mikrofonin Lori Kielylle, Berkshire Bankin Vermontin aluejohtajalle.

Kiely toivotti tervetulleeksi yritys-, voittoa tavoittelemattomien ja yhteisön johtajien ryhmän, joka esitteli monia Berkshire Bankissa parhaillaan meneillään olevia naisia ​​koskevia aloitteita.

“Naisille mahdollisuuksien tarjoaminen taloudelliseen, fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin on Berkshire Bankin prioriteetti, joten autamme mielellämme tämän tapaamisen mahdollistamisessa”, Kiely lisäsi.

Tervetulotilaisuuden jälkeen Laura Walker, Bennington Collegen presidentti, piti pääpuheen. Presidentti Walker, joka ennen Bennington Collegea johti NYPR:n muutosta kahdesta kaupungin omistamasta paikallisesta asemasta maan suurimmaksi itsenäiseksi voittoa tavoittelemattomaksi julkiseksi radioasemaryhmäksi, ilahdutti osallistujia tarinoilla NPR:stä, isosta linnusta, hänen äidistään ja naisena olemisesta. johtaja kilpailukykyisessä New York City -ympäristössä.

Lounaan päätteeksi jaettu Chamber ja Berkshire Bank jakoivat neljä palkintoa.

Ensimmäinen palkinto oli Nuori nainen johtajuudessa Palkinto myönnetään 21–40-vuotiaalle nuorelle naiselle erinomaisesta johtajuudesta ja palvelusta ja jota hänen ikätoverinsa pitävät nousevana naisena.

Tämän palkinnon saivat Kaiya Kirk sohvasta ja korkista, Better Bennington Corporation ja Bennington Bookshop.

Harrington lisäsi: “Opiskeltuaan teatteri- ja mustatieteitä Bennington Collegessa ja valmistuttuaan vuonna 2020 hän päätti jäädä Benningtoniin, ja olemme yhteisönä niin onnekkaita, että hän opiskeli. Yksi ehdokkaista sanoi hänestä näin: hän on positiivisen muutoksen voima ja esimerkki johtajuudesta, palvelusta ja kansalaisuudesta; on energinen, innostunut ja myötätuntoinen.”

Toinen palkinto myönnettiin Vuoden nainen hänen erinomaisesta johtajuudestaan ​​ja palvelustaan ​​organisaatiolleen, yhteisölleen ja uralleen. Tämän palkinnon sai Susan Plaisance Bennington Bannerista ja Manchester Journalista.

”Tämä nainen on työskennellyt väsymättä kotiyhteisönsä ja seutunsa hyväksi yli 30 vuotta. Eräs nimittäjä sanoi: “Hän on monien yhteyshenkilö, tukija ja ystävä.” Lisään myös mentorin monille, jotka ovat käyneet läpi ja päättäneet tehdä The Shiresistä kotinsa”, Harrington kommentoi ennen palkinnon jakoa.

Kolmas palkinto oli Elämänsaavutus ja palkittiin naiselle, joka on koko elämänsä ajan tehnyt erinomaista liiketoimintaa/järjestö johtajuutta yhteisölleen ja samalla inspiroinut muita naisia ​​mentoroinnin ja tuen avulla.

Tämän palkinnon sai Carolyn Blitz, joka perusti Old Mill Road Median, joka julkaisi Stratton Magazine, Vermont Magazine, Vermont News Guide, Berkshire Magazine ja Manchester Life. Blitz on myös toiminut Carlos Otis Stratton Mountain Clinicin hallituksen puheenjohtajana, Stratton Community Foundationin hallituksen puheenjohtajana ja Winhallin Mountain Schoolin hallituksen puheenjohtajana. Hän on Manchester Business Associationin perustajajäsen ja on toiminut Southern Vermont Arts Centerin, Bennington Museumin ja Manchester Music Festivalin hallituksissa.

Tapahtuman isäntä Wilson House jakoi viimeisen palkinnon Woman In Recoverylle.

Tämä palkinto myönnettiin edustajalle Kathleen Jamesille, joka ei voinut olla läsnä meneillään olevan lainsäädäntöistunnon vuoksi, mutta pystyi vastaanottamaan palkinnon videon välityksellä.

“Muutaman viime viikon jälkeen olemme kaikki käyneet läpi, vaikka emme suunnitelleet sitä tällä tavalla, mielestäni tämä oli täydellinen aika juhlia naisten voimaa elämässämme.” sanoi Harrington tapahtumasta. ”Tässä tapahtumassa juhlittiin alueen monia mahtavia naisia ​​ja heidän kaikkien uhrauksia uran, perheen ja yhteisön puolesta. On aika juhlia upeita naisia ​​alueellamme ja heidän yrityksiimme ja organisaatioihimme tuomaa tietoa, lahjakkuutta ja oivalluksia. Tehtävämme kamarissa on edistää, johtaa ja puolustaa yhtenäistä työtä jäsentemme puolesta. Mielestäni tähän on sisällytettävä myös syrjäytyneet, aliedustetut ja vähemmistöihin perustuvat jäsenet. Olimme innoissamme voidessamme tuoda alueen parhaista yhteen tänään; päivä täynnä aurinkoa, juhlia ja uusia yhteyksiä.”

Berkshire Bank ja Chamber haluavat myös kiittää monia tämän tapahtuman tukijoita, mukaan lukien Shires Young Professionals, Bennington Banner, KW Vermont Brenda Jones Real Estate Group, Green Mountain Academy for Lifelong Learning, VNA & Hospice of the Southwest Region, United Counseling Service, Coggins Auto Group, Park-McCullough Historic Governor’s Mansion, At Home Senior Care, Lundgren Subaru of Bennington, Bennington College ja tapahtuman isäntä, The Wilson House.

Lisäkiitos GNAT-TV:lle tapahtuman kuvaamisesta ja levittämisestä. Tapahtuman kattavuus lähetetään GNAT-TV:n Comcast Cable -kanavilla ja GNAT-TV:n verkkosivuilla gnat-tv.org.

Kuvat Southwestern Vermont Chamberin ja Lorianna Weathers Photographyn luvalla

Kaiya Kirk vastaanottaa Young Woman in Leadership -palkinnon, Lori Kiely, Berkshire Bankin Vermontin aluejohtaja (vasemmalla) ja Matt Harrington, Southwestern Vermont Chamberin johtaja (oikealla):

Carolyn Blitz vastaanottaa Lifetime Achievement -palkinnon, Lori Kiely, Berkshire Bankin Vermontin aluejohtaja (vasemmalla) ja Matt Harrington, Southwestern Vermont Chamberin johtaja (oikealla):

Susan Plaisance vastaanottaa Vuoden nainen -palkinnon, Lori Kiely, Berkshire Bankin Vermontin aluejohtaja (vasemmalla) ja Matt Harrington, Southwestern Vermont Chamberin johtaja (oikealla):

Presidentti Laura Walker Bennington Collegesta pitämässä pääpuheenvuoron Women In Leadership -lounaalla:

(Dorset, VT) Southwestern Vermont Chamber of Commerce 5.12.2022.

Leave a Comment