Govt. DeSantis nimesi uuden kvartetin Eteläisen koulutuslautakunnan jäsenistä

Govt. Ron DeSantis nimesi uuden Eteläisen seudun koulutuslautakunnan jäsenmäärän perjantaina. Sopivasti kaikki ovat nykyisiä tai entisiä kouluttajia.

Säännöt edellyttävät, että hallituksen jäsenyyteen kuuluu kuvernöörit kaikista 16 jäsenvaltiosta ja neljä kuvernöörin nimitettyä henkilöä, mukaan lukien vähintään yksi osavaltion lainsäätäjä ja yksi kouluttaja.

Tällä kertaa osavaltion lainsäätäjä on Hialeah Republican Rep. Alex Rizojoka johtaa a konsulttiyritys erikoistunut charter-koulujen ja korkeakoulujen valmistelevaan tutorointiin.

Muut tapaamiset ovat Megan Crombieopettaja ja opetusasiantuntija osoitteessa Florida State University School; Arthur Keizerkansleri ja perustaja Keizerin yliopisto ja Southeastern College; ja G. Devin Stephensontoimitusjohtaja Northwestern Florida State College.

He korvaavat eroavat hallituksen jäsenet Karin HoffmanTallahasseen Key Innovative Solutionsin toimitusjohtaja; Joe Pickens, St. Johns River State Collegen presidentti; ja republikaanien osavaltion edustajat. Patt Maney Shalimar ja Rene Plasencia Orlandosta.

DeSantis ei toimittanut lausuntoa tapaamisten mukana.

Rizo on entinen kouluttaja, joka on opettanut klo Barbara Golemanin lukio Miami Lakesissa ennen kuin aloitit järjestelmänvalvojan Miami-Dade County Public Schoolsissa. Hän työskenteli myös myyntiedustajana Houghton Mifflin Harcourt Etelä-Floridan alueella vuoteen 2007 asti, jolloin hän ryhtyi konsultointiin.

Hänen uudelleenvaalikampanjan verkkosivuilla listaa “nykyisen Floridan osavaltion julkisten koulujen arviointien uudistamisen virtaviivaisemmaksi, opiskelija- ja kouluystävällisemmäksi järjestelmäksi” ja “koulutuksen valinnan” kannattamisen kahdeksi ensisijaiseksi tavoitteekseen.

Crombie, joka on nyt 17 vuotta opettajana, oli nimettiin Florida State University Schooliksi ja vuoden peruskoulun opettajaksi vuonna 2019. Tuolloin eroava koulutuskomissaari Richard Corcoran kutsui häntä “dynaamiseksi ja hyvin arvostetuksi” opettajaksi, joka “osoitti intohimoa auttaa opiskelijoita saavuttamaan täyden potentiaalinsa asettamalla korkeat odotukset, hyödyntämällä teknologiaa ja käyttämällä tietopohjaisia ​​opetusstrategioita.”

Hän on myös jäsen Floridan matematiikan opettajien neuvosto ja Floridan opettajien johtava verkosto.

Keiser toimii samannimisen yliopistonsa ja Southeastern Collegen kanssa työskentelynsä lisäksi Kansallinen instituutioiden laatua ja eheyttä käsittelevä neuvoa-antava komitea ja jäsen Florida Council of 100Career College Association ja itsenäiset korkeakoulut ja yliopistot.

Stephensonilla on yli 30 vuoden kokemus ja hän on nykyinen jäsen Floridan valtuuskunta varten Southern Association of Colleges ja Schools Commission on Colleges.

Southern Regional Education Boardiin kuuluu myös jäseniä Alabamasta, Arkansasista, Delawaresta, Georgiasta, Kentuckysta, Louisianasta, Marylandista, Mississippistä, Pohjois-Carolinasta, Oklahomasta, Etelä-Carolinasta, Tennesseestä, Texasista, Virginiasta ja Länsi-Virginiasta.


Viestin näyttökerrat:
0

Leave a Comment