Erinomaisuus eettisessä ja vaatimustenmukaisessa toiminnassa rakentaa vahvempaa yrityskulttuuria | NAVEX

[author: Linda Luty]

Menestyneillä organisaatioilla on monia yhteisiä asioita, joista osa ovat kestävät ja kestävät liiketoimintakäytännöt sekä esimerkillinen asiakaspalvelu, jota usein tukevat laadukkaat tuotteet ja palvelut. Näiden käytäntöjen perustana on vahva, etiikkakeskeinen kulttuuri.

Vaikka vahvat E&C-ohjelmat eivät ehkä ole ensimmäinen asia, jonka noudattamatta jättämisestä vastaava toimihenkilö ajattelee määritellessään menestyvää yritystä, etiikka ja vaatimustenmukaisuus luovat todella pohjan pitkän aikavälin menestykselle. Esimerkiksi compliance-koulutus ja johdatus yrityksen eettisiin ohjeisiin on usein uudelle työntekijälle ensimmäinen vilkaisu yrityskulttuuriin – se vahvistaa organisaation arvoja ja antaa sävyn työsuhteen alusta lähtien. Vaikka jatkuvaa koulutusta vaaditaan säännösten noudattamisen ylläpitämiseksi, se toimii myös jatkuvana kulttuurisena kontaktina olemassa oleville työntekijöille.

Nykyään organisaatioilla on mahdollisuus määritellä ja toteuttaa tarkoituksensa – olipa kyseessä sitten tarjottu tuote tai palvelu tai sisäinen ajattelutapa siitä, miten työntekijöitä kohdellaan (tai molempia!). Etiikkaa ja vaatimustenmukaisuutta silmällä pitäen tekeminen on yksi tapa varmistaa kestävä toiminta ja kasvu sekä kulttuuri, joka houkuttelee ja pitää huippuosaajia.

”Käseen huonon yrityskulttuurin seuraukset ovat huippuosaajien kapea putki sekä yritysten ohjeiden, lakien ja määräysten sekä sosiaalisten normien noudattamatta jättäminen, mikä lisää yleistä liiketoimintariskiä. Silti vain 12 % organisaatioista kokee ajavansa “oikeaa kulttuuria”, joka edistää viestintää, osallisuutta, jatkuvaa koulutusta ja korkeita liikearvoja”, sanoo Sean Thompson, NAVEXin toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja.

Yrityskulttuurin ytimessä oleva etiikka ja vaatimustenmukaisuus eivät ole koskaan olleet selkeämpiä. Juhlistaaksemme asiakkaidemme saavutuksia, jotka ovat harkitsevasti rakentaneet tehokkaat etiikka- ja vaatimustenmukaisuusohjelmat, NAVEX julkisti tänään vuoden 2022 Customer Excellence Awards -palkinnot.

“Organisaatiot, joilla on esimerkilliset riski- ja vaatimustenmukaisuusohjelmat, ymmärtävät, että niiden ohjelmat luovat liikearvoa ja strategista etua”, sanoo Steve Chapman, NAVEXin asiakasjohtaja.

Tämän vuoden palkinnot sisältävät joitain kategorioita vuodelta 2021 sekä uusia kategorioita, joilla juhlitaan paremmin asiakkaidemme vaikutusta E&C-hankkeisiinsa. Lisäksi Erinomaista etiikkaa ja vaatimustenmukaisuutta ja Integroidun riskinhallinnan huippuosaamistaTänä vuonna NAVEX esittelee kaksi uutta palkintoluokkaa.

Ympäristö, yhteiskunta ja hallinto

Uutta tänä vuonna, tässä kategoriassa tunnustetaan organisaatioiden vahvojen ESG-pohjaisten periaatteiden sisällyttäminen liiketoiminnan tavoitteisiin ja päätöksentekoon sekä kyky tukea tätä yhdenmukaistamista koko organisaation datan kanssa.

Vuoden RCMP-ohjelma

Tällä palkinnolla tunnustetaan organisaatioita niiden poikkeuksellisesta kyvystä hajottaa siilot kaikkialla liiketoiminnassa eettisten ja vaatimustenmukaisuuden, integroidun riskienhallinnan ja/tai ympäristö-, sosiaali- ja hallintoaloitteiden yhdenmukaistamiseksi, mikä johtaa kattavaan riskien ja vaatimustenmukaisuuden hallintaohjelmaan, joka tarjoaa tehokkuutta ja käytännönläheisiä näkemyksiä. Tämä kategoria korvaa Corporate Culture Impact -palkinnon, ja sen tarkoituksena on arvioida ehdokkaita heidän hallinto-, riski- ja vaatimustenmukaisuusohjelman yleisestä menestyksestä.

Aivan kuten nimitykset edustavat monipuolista asiakasryhmää, tuomarimme tarjoavat runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta GRC:stä. Tänä vuonna ehdokkaat arvioivat:

  • Karen Alonardo, VP, ESG Solutions, NAVEX
  • Stephen Chapman, NAVEXin asiakasjohtaja
  • Vera Cherepanova, etiikan asianajaja, konsultti, kirjoittaja, Studio Etica
  • Matt Kelly, toimittaja ja toimitusjohtaja, Radical Compliance
  • Carrie Penman, riskien ja vaatimustenmukaisuuden johtaja, NAVEX
  • Michael Volkov, omistaja ja toimitusjohtaja, The Volkov Law Group
  • Kyle Welch, professori, George Washington School of Business
  • Marcia Narine Weldon, Miamin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan professori
  • Carol Williams, toimitusjohtaja ja yritysriskienhallintakonsultti, strategisten päätösten ratkaisut

Vuonna 2021 tunnustimme luokkansa parhaat asiakasohjelmat, jotka edustivat erinomaisuutta etiikan ja vaatimustenmukaisuuden käyttämisessä liiketoiminnan ankkuroimiseksi yrityksen arvojen ympärille. Katsotaanpa näitä palkittuja ohjelmia:

Etiikka ja vaatimustenmukaisuus

Tämä kategoria tunnustaa poikkeuksellisen kyvyn tunnistaa ja lieventää riskejä, tarjota merkityksellisiä näkemyksiä yrityskulttuurista ja ohjata riskitietoista päätöksentekoa E&C-ohjelmien avulla. Tässä kategoriassa juhlimme kahta voittajaa, jotka edustavat pohjoisamerikkalaisia ​​ja kansainvälisiä organisaatioita.

Viime vuonna tunnustimme FIS Pohjois-Amerikan voittajana työntekijöiden hyvinvoinnin asettamisesta etusijalle käyttämällä Ethics Helpline -palvelua, jolla työntekijät voivat ilmaista huolensa luottamuksellisesti koko pandemian ajan. Näin he pystyivät rakentamaan ohjelman periaatteelle, jonka mukaan työntekijät ovat yrityksen ensimmäinen puolustuslinja.

Genpact International Vastasivat moniin liiketoiminta- ja ohjelmahaasteisiin ottamalla EthicsPointin käyttöön huolenaiheiden ja tapausten hallinnan alustana, mikä teki niistä kansainvälisen voittajan. He näkivät merkittävää omaksumista koko organisaatiossaan ja hyödynsivät neuvontapuhelintaan sekä puhealoitteita maksimoidakseen ohjelmansa menestyksen.

Integroitu riskienhallinta

Tämä luokka tunnustaa poikkeuksellisen kyvyn mukautua tiettyihin riskimaisemiin, tuoda riskien näkyvyyttä koko organisaatiossa ja käyttää tietoon perustuvia tietoja vaikuttamaan päätöksiin, jotka lopulta tekevät liiketoiminnasta entistä kestävämmän ja menestyvämmän.

Saimme tunnustuksen ensimmäisestä vuotuisesta Excellence in Integrated Risk Management -palkinnosta Global Atlantic Financial Group 12 manuaalisen käyttöliittymän käyttöönottoa ja yhdistämistä sekä työnkulkujen tehokasta virtaviivaistamista, jotka olivat läpinäkyviä ja tarjosivat reaaliaikaisia ​​näkemyksiä. Näin tehdessään he rikkoivat siilot, ottivat käyttöön aikaa säästäviä prosesseja ja tarjosivat paremman käyttökokemuksen, mikä johti selkeisiin määrällisiin tuloksiin.

Yrityskulttuurin vaikutus

Palkinnolla tunnustettiin yrityksiä, jotka osoittivat tulevaisuuteen suuntautuvaa johtajuutta ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa riskien ja vaatimustenmukaisuuden hallintaan. Nämä yritykset ovat luoneet ja ylläpitäneet koordinoitua, koko yrityksen kattavaa ohjelmaa, joka koskee useita riskialueita, mukaan lukien sisäinen raportointi, kolmannen osapuolen riskienhallinta, työntekijöiden koulutus, ESG ja paljon muuta. Tässä kategoriassa tunnustimme kaksi voittajaa kansainvälisistä ja pohjoisamerikkalaisista organisaatioista.

Tunnistettiin Serco Group, Plc heidän työstään mainevaurioiden voittamisessa ja tehokkaan ohjelman toteuttamisessa, joka keskittyy heidän arvojaan heijastavaan käyttäytymiseen. He käyttivät ihmiskeskeistä strategiaa, jossa organisaation luottamus asetettiin etusijalle yrityskulttuurin, prosessien ja hallinnon kunnostamiseksi, mikä osoitti todellista joustavuutta ja vertaansa vailla olevaa omistautumista ennakoivalle eettiselle periaatteelle, vaatimustenmukaisuuteen ja riskienhallintaan.

Pohjois-Amerikan voittajamme Corporate Culture Impact oli JELD-WEN, heidän eri osastojen välisestä yhteistyöstä, jonka avulla heidän tapaushallintatietonsa on maailmanlaajuisesti saatavilla – 20 maassa. He tunnistivat tehokkaasti raportoinnin suuntaukset ja pitivät hallituksensa ajan tasalla. He hyödynsivät myös räätälöityä koulutusta kouluttaakseen laajaa työntekijäyleisöään vaatimustenmukaisuuteen liittyvistä huolenaiheista, kuten tietosuojasta, kilpailuoikeudesta ja korruption torjunnasta. RiskRaten avulla he pystyivät nopeuttamaan kolmannen osapuolen hyväksymisprosesseja ja luomaan työnkulkuja oman alansa hankinta- ja lakitiimien kesken.

Tämän vuoden voittajat julkistetaan vuoden 2022 NAVEX Next Global Virtual Conference -tapahtumassa syyskuun 2022 lopussa. Kaikki NAVEX-asiakkaat ovat oikeutettuja palkintoihin ja heitä kannustetaan jättämään ehdokkaansa 29. heinäkuuta 2022 mennessä.

Nimeä ohjelmasi

Katso alkuperäinen artikkeli Risk & Compliance Mattersissa

Leave a Comment