CW:n koko pienenee, koska se kohtaa siirtymävuoden omistajamuutoksen ja liiketoimintastrategian muutoksen keskellä – määräaika

Kun pöly laskeutui tänään kiihkeän päivän jälkeen, CW:lle jäi 11 alkuperäistä käsikirjoitettua sarjaa – uutta ja palaavaa – ensi kaudella. Se on pienempi kuin 19 (mukaan lukien tähti tyttö jonka tulevaisuus on epäselvä) nousi viime vuonna kaudelle 2021-22.

Vaikka lineaarisissa verkoissa on kaikkialla supistumista, CW:n pudotus on merkittävä ja johtuu vuosien laajenemisesta, joka johti siihen, että verkko lisäsi kaksi ylimääräistä yötä alkuperäistä ohjelmaa sunnuntaisin ja lauantaisin ja myös vuosia, kun CW leimaa käsikirjoituksensa. salkun suurin osa sarjoista palaa automaattisesti riippumatta niiden suoritusarvoista.

Tämä kaikki päättyi tänä vuonna ennen CW:n odottavaa myyntiä Nexstarille. Vain vahvimmat arvosanat tekivät leikkauksen, ja peruutuksia oli paljon, mukaan lukien samat tuskalliset kuin veteraani DC:n Legends of Tomorrow, Vampyyripäiväkirjat pois ampumisesta Perintöjä ja fuksi Naomi.

CW:n historian suurimmassa muutoksessa sen jälkeen, kun Mark Pedowitz otti ohjat 11 vuotta sitten ja muutti aloittelevasta naisiin keskittyvästä CW:stä sukupuolijakauman verkostoksi kukoistavan supersankarisarjan, verkko muuttaa perusteellisesti tapaansa, jolla se toimii ja tekee. päätökset.

Emoyhtiöiden studioiden jatkeena toiminut Warner Bros. TV ja CBS TV Studios, CW:n tehtävänä oli auttaa käynnistämään sarjoja, joita molemmat studiot voivat hyödyntää suoratoistossa ja kansainvälisesti. Useat uusimiset vuosien varrella johtuivat esitysten arvosta studioille, ei verkostolle, mikä selitti miksi alhainen arvostus dynastia juoksi viisi kautta CW:llä. Tänään peruutettu ohjelma oli CBS Studiosin ja Netflixin välisen rikkaan sopimuksen kohteena ja rahan ansaitseminen studiolle riippumatta sen esiintymisestä CW:llä.

CW:n myynnin jälkeen Warner Bros. ja Paramountin odotetaan säilyttävän vähemmistöosuudet ja jatkavan ohjelmien toimittamista sille, heidän etunsa eivät enää ole verkon etujen yläpuolella.

WBTV:n ja CBS Studiosin CW-ohjelmien Netflix-tuotantosopimuksen 2019 päättyminen vaikutti myös joihinkin peruutuksiin, koska uudemmat sarjat siirtyvät HBO Max/Paramount+ -palveluun eivätkä tuo ulkopuolisia suoratoistotuloja, mikä lisää niille paineita toimittaa. studioita varten. (Netflix-sopimuksen päättyminen on ollut hyödyllistä CW:lle, joka voi nyt kaupallistaa ohjelmansa koko kauden stäkillä kaikille paitsi Salama, Riverdale ja Täysamerikkalainen.)

Studioiden taloudelliset syyt johtivat useiden sarjojen peruuttamiseen, joita Pedowitz olisi luultavasti pitänyt televisiossa pidempään, mukaan lukien Legends of Tomorrowjoka ansaitsi kunnon lähetyksen seitsemän kauden jälkeen, Perinnöt, jolla on omistautunut fani, ja Pimeässä, joka on ollut yksi CW:n laadukkaimmista sarjoista. Kuulen, että CW oli halukas uusimaan nuo esitykset, mutta niiden takana olevat studiot eivät olleet liiketoiminnallisista syistä, koska ne yrittävät pitää levynsä kannattavina.

Vaikka CW:n alkuperäisen käsikirjoitetun sarjan volyymi laskee merkittävästi, verkko on lisännyt hankittua käsikirjoitettua ohjelmointia, mukaan lukien Perheoikeus, ammattilaiset ja Leonardo, ensi kaudella sekä vaihtoehtoisia hintoja.

Peruutusten vuoksi emme ehkä enää näe teltta CW:n alkuperäisiä käsikirjoitettuja sarjoja, kuten Riverdale ja Nancy Drew perjantaisin tai sunnuntaisin, kuten tällä kaudella; ne voivat keskittyä maanantaista torstaihin (tai mahdollisesti sunnuntaihin torstaihin). Hankitut ja vaihtoehtoiset ohjelmat löytävät todennäköisesti tiensä vähäliikenteisille öille ja kesään, jolloin CW oli jatkuvasti esittänyt muutamia alkuperäisiä käsikirjoitettuja esityksiä parin viime vuoden aikana.

On paljon huhuja ja spekulaatioita, miltä CW näyttäisi uusien omistajiensa alaisuudessa, ja spekuloidaan mahdollisesta kannustamisesta terveellisempään ohjelmaan, joka vetoaa Keski-Amerikkaan, ja kyseenalaistaa sen tulevan sitoutumisen LGBT-edustukseen.

Vaikka aika näyttää, millaiseksi CW kehittyy, Pedowitzin johdolla verkosto on toistaiseksi sitoutunut monipuoliseen ja osallistavaan tarinankerrontaan, joka voi rikkoa rajoja.

CW:n uuteen aikakauteen suuntautuva Pedowitz astuu ensi torstaina lavalle ainoalle perinteiselle lähetysesitykselle, kun jätämme jäähyväiset CW:n yksisarviselle, lähetysverkolle, jolla on kaksi tasa-arvoista omistajaa ja ainutlaatuinen liiketoimintamalli, joka säilyi kauemmin. kuin kukaan olisi arvannut.

Leave a Comment