Coweta erityisopetuksen johtaja kunnioitettiin G-CASE-konferenssissa

Newnan Times-Herald

Chrissy Dement, Coweta County School Systemin erityisopetusjohtaja, sai äskettäin kunnianosoituksen Georgian erityisopetuksen hallintoneuvoston toimesta. Hän on kuvassa superintendentti tohtori Evan Hortonin kanssa.

Chrissy Dement, Coweta County School Systemin erityisopetusjohtaja, tunnustettiin vuoden 2022 erinomaiseksi uudeksi erityisopetuksen johtajaksi Georgian erityisopetuksen hallintoneuvoston toimesta maaliskuussa.

Alle kaksi vuotta erityisopetuksen johtajana toiminut Dement sai kunnianosoituksen G-CASE:n kevään lakifoorumissa Ateenassa aiemmin tänä vuonna.

Järjestelmän erityisopetusohjelman asiantuntijoiden Terri Baggarlyn, Stacey Barnettin, Melissa Greenen ja Denise Milamin kirjeessä dementin sanottiin olevan “myötätuntoisen johtajuuden määritelmä”.

“Hänen näkemyksensä, sitoutumisensa ja intohimonsa kaikkia erityisopetuksen näkökohtia kohtaan innostaa kaikkia hänen ympärillään olevia nousemaan ylös ja olemaan opiskelijoillemme ja heidän perheilleen parasta mitä voivat olla”, kirjeessä lukee. “Chrissy on väsymätön ja sitkeä huolimatta vaikeista olosuhteista ja jatkuvasta koulutuksen haasteista.”

Karen Barker, koulujärjestelmän opetussuunnitelman apulaisjohtaja, puhui siitä, kuinka Dement on “ollut johtajia ikätovereidensa keskuudessa koko ajan piirissämme”.

“Hän on osoittanut kerta toisensa jälkeen sitoutuneensa opiskelijoille ja heidän perheilleen, tiimiinsä ja koulujärjestelmäämme”, Barker kirjoitti. “Yksi seikoista, joka erottuu rouvassa. Dementti on hänen keskittymiskykynsä ei vain noudattamiseen, vaan myös oppilaiden tukeen ja saavutuksiin. Hän kuuntelee. Hän heijastaa. Hän tekee yhteistyötä. Hän vaatii jatkuvaa parantamista ja edistymistä.”

Barker kirjoitti, että vaikka Newnan kärsi EF-4-tornadosta viime vuonna, Dement ajatteli laatikon ulkopuolella ja “nopeasti päätti tapoja palvella oppilaitamme, joilla on erityistarpeita”.

“Rouva. Dementin teot ja sanat keskittyvät palvelemaan opiskelijoita heidän korkeimmillaan, kommunikoimaan selkeästi työtovereiden kanssa ja vahvistamaan korkeat odotukset kaikille”, Barker kirjoitti. “Eikö kaikkien johtajien näkemyksen pitäisi olla sellainen – heijastua heidän vaelluksessaan ja puheessaan, jotta se olisi unelma ja toiminta?”

Marc Guy, koulujärjestelmän hallinnollisten palveluiden apulaisjohtaja, sanoi, että hän voisi “jatkaa ja jatkaa Chrissyn erinomaisesta suunnittelusta, loistavista organisatorisista taidoista, järkevästä budjetista ja yleisestä omistautumisesta osasto- ja järjestelmätavoitteisiinsa.”

“Kuitenkin Chrissy Dementin piirre, joka minusta erottuu eniten, on hänen halukkuutensa tehdä aina ylimääräinen kilometri ja tehdä mitä tahansa auttaakseen ketään”, Guy kirjoitti. ”Se oli viimeinen päivä ennen kaivattua kevätlomaa kaikille koulujärjestelmän työntekijöille. Koulujärjestelmä sattui saamaan laillisen haasteen valtavasta määrästä asiakirjoja, jotka sisälsivät paljon erityisopetuksen paperityötä.”

Guy kirjoitti, että asiakirjat olivat oikeudessa kolmen päivän kuluttua, ja Dementille ilmoitettiin pyynnöstä ja määräajasta.

“Paniikoinnin tai valituksen sijaan Chrissy meni suoraan töihin ja aloitti tarpeiden täyttämisen”, Guy kirjoitti. “Vaikka oli kevätloman viikko, jolloin hän olisi voinut olla perheensä kanssa ja rentoutua, hän käytti pyhästi aikaa ja vaivaa varmistaakseen, että jokainen tehtävä, joka piti tehdä, tehtiin uskollisesti.”

Leave a Comment