College of Education ja Human Ecology -tutkijat saavat kansainvälistä tunnustusta

Anne-Marie Núñez ja Lori Patton Davis, professorit Ohio State University College of Education and Human Ecologysta, on otettu jäseniksi American Educational Research Associationiin (AERA).

Tämä on toinen vuosi, jolloin kaksi korkeakoulun tutkijaa on otettu mukaan AERAan. Tänä vuonna Núñez ja Patton Davis indusoitiin järjestön vuosittaisessa konferenssissa 22. huhtikuuta San Diegossa.

Núñez ja Patton Davis ovat vain 18 professorin joukossa yliopistoista ympäri maailmaa, jotka valittiin tänä vuonna AERA-stipendiaatiksi. Fellow-jäsenet nimittävät heidän kollegansa, valitsee Fellows-komitea ja hyväksyy AERA:n neuvosto, yhdistyksen valitsema hallintoelin.

“Ymmärrämme, että AERA arvostaa näiden kahden tiedekunnan jäsenen kaliiperia. He ovat tunnettuja innovatiivisista tutkimusmenetelmistä, jotka valaisevat parhaita käytäntöjä alipalveltujen opiskelijoiden ja korkea-asteen tiedekunnan tukemisessa”, sanoi Don Pope-Davis, College of Education and Humanitarin dekaani. Ekologia.

“Viimeksi heidät molemmat tunnustettiin tämän vuoden Stanford Elsevier Scholar -indeksissä, joka sijoittuu maailman eniten siteerattujen tutkijoiden 2 prosentin kärkeen. Heidän ja muiden korkeakoulu- ja opiskelijaasiat -ohjelmassamme olevien tiedekuntien ansiosta se on vuodelle 2023 maan sijalla 6. US News and World Report,” hän sanoi.

Núñez liittyi Ohion osavaltioon vuonna 2016. Hänet on tunnustettu johtavaksi tutkijaksi tutkimuksessa, joka tutkii systeemisiä tekijöitä, jotka saavat latinalaiset ja muiden vähemmistöryhmien opiskelijat jatkamaan koulutustaan ​​ja käymään yliopistossa.

“Tämä työ sisältää stipendin latinalaisten, maahanmuuttajien ja englannin opiskelijoiden kulkureiteistä korkea-asteen koulutukseen”, Núñez sanoi. “Se koskee myös tutkimusta sellaisten oppilaitosten panoksesta korkeakoulutukseen, jotka suorittavat tällä hetkellä suhteettoman määrän latinalaiskorkeakouluopiskelijoita – Hispanic Serving Institutions tai HSI:t, jotka ovat laitoksia, joissa latinalaisamerikkalaisia ​​on 25 prosenttia tai enemmän.”

Núñezin ensimmäinen akateeminen nimitys oli Texasin yliopistossa San Antoniossa, joka on maan toiseksi suurin HSI. Hänen laaja stipendiaattinsa sisältää yhteiskirjoittamisen “Exploring, mikä saa lukion opiskelijat ilmoittautumaan latinalaisamerikkalaisiin palvelulaitoksiin: Monitasoinen analyysi”. Tutkimus oli ensimmäinen, joka julkaistiin HSI:istä AERA:n organisaatioina American Educational Research Journal.

Núñez sanoi, että AERA-stipendiaattiksi nimittäminen “saa minut toivomaan, että syrjäytyneiden väestöryhmien ja laajan pääsyn instituutioiden keskiasteen jälkeistä tutkimusta korostetaan edelleen ja että tätä stipendiä edistävät tutkijat tunnustetaan samalla tavalla.”

Núñez on tehnyt yhteistyötä lähes 15 miljoonan dollarin apurahoilla National Science Foundationilta ja muilta virastoilta rakentaakseen tasapuolisia ympäristöjä geotieteisiin ja tietojenkäsittelyyn, lisätäkseen latinalaisten osallistumista tieteen, teknologian, tekniikan ja matematiikan (STEM) aloille ja vahvistaakseen STEM-kapasiteettia HSI:ssä. Hänet esitetään videossa, joka lähetetään 17. toukokuuta osana STEM for All -tapahtumaa, joka on ilmainen tapahtuma, jossa esitellään liittovaltion rahoittamia STEM-koulutuksen parantamiseen tähtääviä projekteja.

“STEEM-oppituntien luonne yliopistoissa valtakunnallisesti on otettava huomioon”, hän sanoi. “STEEM-alan portinvartijakurssit, jotka on suunniteltu karsimaan opiskelijoita, on muutettava “yhdyskäytäväkursseiksi”, jotka tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa haluamillaan STEM-aineilla.”

Tukevien ympäristöjen edistäminen voi auttaa opiskelijoita kaikilla tasoilla saavuttamaan korkeimman potentiaalinsa, Núñez sanoi.

“STEM-alojen perinteisesti individualistinen luonne on muutettava sisältämään enemmän yhteistyökykyistä ja ongelmalähtöistä oppimista”, hän sanoi. “Akateeminen tuki täydentävän opetuksen ja vertaisohjauksen kautta pääaineen tärkeimmille johdanto- ja muille kursseille voi auttaa pitämään opiskelijat tiellä valmistuakseen STEM-aloilla.”

Lori Patton DavisPatton Davis liittyi College of Education and Human Ecology -yliopistoon vuonna 2019 ja johtaa kasvatustieteen laitosta – ensimmäinen musta nainen, joka johtaa tätä roolia.

“Kirjoitan yhtenä kappaleena mahdollisuuksien malleista – siirtyminen roolimallien ulkopuolelle ja ihmisten näkeminen, jotka näyttävät sinulta ja haaveilevat sinunlaisiltasi ja toimivat maailmassa kuten sinä itse asiassa rooleissa, joissa et ole tottunut näkemään heitä”, hän sanoi. . ”Minulle oli tärkeää kääntää osa tutkimuksestani ja stipendistäni tähän ammattirooliin. Tiedän, että olen kuullut sanottavan toistuvasti, kuinka merkityksellistä opiskelijoille – eikä vain mustille naisille – on nähdä minut tässä roolissa.

Patton Davisin tutkimus keskittyy mustien naisten ja tyttöjen eroihin koulutuksessa, korkeakouluopiskelijoiden kehitykseen ja vähän tutkittuihin alueisiin monikulttuuristen keskusten vaikutuksista kampuksella. Hänen äskettäin kirjassaan kollegoidensa kanssa “Investing in the Educational Success of Black Women and Girls” (Investing in the Educational Success of Black Women and Girls) haastetaan opettajat, päättäjät ja tutkijat keskittämään mustat naiset ja tytöt opetussuunnitelmaan, politiikkaan ja tutkimukseen.

“Halusin ymmärtää paremmin, miksi epätasa-arvoa on olemassa ja miksi ihmiset, jotka näyttävät minulta, kokivat niitä suhteettoman paljon”, hän sanoi, “ja tapoja, joilla politiikat, päättäjät ja tutkimus voisivat vaikuttaa ihmisten ymmärryksen muuttamiseen. erot.”

Patton Davis on uransa aikana saavuttanut monia ensimmäisiä. Hän toimi Association for the Study of Higher Educationin puheenjohtajana, ensimmäinen musta nainen, joka johti organisaatiota. Vuonna 2021 hänet valittiin pitämään vuosittainen Brown Lecture AERA:lle, mikä teki hänestä 18:nnen tutkijan, joka on kutsuttu niin moneen vuoteen ja ensimmäinen Ohion osavaltiosta.

“Pidän todella suurena kunniana saada stipendiaatti”, hän sanoi. “Jatkan työni tekemistä suurella intohimolla ja välitän ihmisistä ja heidän menestyvän.”

'); ppLoadLater.placeholderFBSDK = ppLoadLater.placeholderFBSDK.join("n");
.

Leave a Comment