Clouderan kulttuuri perustaa kumppaneita menestykseen

Kun Clouderan maailmanlaajuisten kanavaohjelmien ja strategian johtaja Rachel Tuller palkkaa uusia jäseniä tiimiinsä, hän ei tee yhtä asiaa.

”Yritän todella kovasti olla katsomatta nimiä – joskus et voi sille mitään, se tulee esiin ansioluettelossa. Ja minä tarkistan LinkedInistä vasta juuri ennen haastattelua”, Tuller sanoi.

Se on osa hänen pyrkimyksiään karsia puolueellisuudesta ja varmistaa, että hän ei vain rekrytoi parhaita, vaan myös kaikkein monipuolisimpia. Loppujen lopuksi tutkimukset ovat osoittaneet, että kun työntekijät ovat monipuolisessa ja osallistavassa tiimissä, he luovat enemmän läpimurtoideoita, välttävät ryhmäajattelua ja tarjoavat luovempia, menestyneempiä ratkaisuja. Kaikki syyt, miksi Cloudera on rakentanut monimuotoisuuteen keskittyvän kulttuurin koko liiketoiminnassaan, jopa palkkaamalla monimuotoisuusjohtajan vuonna 2020.

“Riippumatta siitä, kuka istuu pöydässä. Jos se on homogeeninen ryhmä, tulemme keksimään samoja ideoita”, Tuller lisäsi. “Sinulla on ihmisiä, jotka tulevat pöytään ja saattavat olla hieman nousevampia tai suoraviivaisempia siinä mielessä, että he haluavat lähestyä kumppanitilannetta. Sinulla on toiset hieman pehmeämpiä. Ja niin minulle, sen tasapainottaminen on todella avainasemassa vuorovaikutuksessa kumppanien kanssa.”

Se on todiste siitä, että monimuotoisuudella ja yrityskulttuurilla on suora vaikutus yrityksen tulokseen. Clouderalla tämä näkyy sen maailmanlaajuisissa kumppanisuhteissa.

“Minulla itselläni on yhteyksiä ympäri maailmaa Clouderan suhteen”, sanoi Andy Smith, GSI:n ja maailmanlaajuisten teknologialiittoutumien johtaja Talendista. “Jos annan hyvän esimerkin, Ranskan markkinoilla meillä on paljon päällekkäisyyksiä ja erittäin vahvoja ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​suhteita, joita todella tapahtuu.”

Tällaisen henkilökohtaisen suhteen saavuttaminen asiakkaidesi ja kumppaneidesi kanssa menee pidemmälle kuin palkkausprosessi, minkä vuoksi Cloudera on tehnyt useita aloitteita yrityskulttuurinsa vahvistamiseksi, kuten työntekijöiden vapaapäiviä.

”Se ei ole loma, eikä se ole sinun voimanoton. Se on ylimääräinen “irrotettu päivä”, jonka kaikki pitävät. Ja mikä siinä on niin hämmästyttävää, että et palaa 5 000 sähköpostiin; kaikki pitävät vapaapäivää”, sanoi Natascha Lee, Clouderan globaalin kumppanimarkkinoinnin vanhempi johtaja.

Se tulee, kun pandemia aiheuttaa massiivisen muutoksen työpaikalla. Yhä useammat työntekijät työskentelevät etänä, ja heidän on otettava yhteyttä työtovereihinsa uusilla tavoilla. Yrityskulttuurin säilyttämisestä on tullut vaikeampaa, mutta kuten Cloudera osoittaa, se on saavutettavissa oleva tavoite. Ja edut ulottuvat pidemmälle kuin työntekijöiden säilyttäminen, jopa parisuhteiden parantaminen.

Lisätietoja Clouderasta ja siitä, miten se työskentelee kumppaneiden kanssa tavoitteidensa saavuttamiseksi, on CRNtv:ssä.

.

Leave a Comment