Border Town Betties tuo pin-up-kulttuurin Twin Portsiin – InForum

SUPER, Wis. — Se, mikä alkoi intohimona vintage-vaatteita kohtaan, kehittyi pin-up-seuraklubiksi, joka keskittyi naisten voimaannuttamiseen ja rahankeräykseen syihin, jotka tekevät Twin Portsista paremman paikan.

Border Town Betties (1).jpg

The Border Town Betties perustettiin vuonna 2019 sosiaaliseksi kerhoksi vintage-muotia arvostaville naisille. Ryhmä isännöi myös yhteisötapahtumia ja varainkeruutilaisuuksia.

Alicia Pierce / Paper Birch Studios

The Border Town Betties perustettiin vuonna 2019 sosiaaliseksi kerhoksi ihmisille, jotka arvostavat vintage-muotia ja toivat pin-up-yhteisön Twin Portsiin.

“Olen lapsesta asti ollut erittäin ihastunut vintage-muotiin ja 1940- ja 50-luvun muotiin”, sanoi Becky Scherf, Border Town Bettiesin presidentti ja perustaja. “Joten aloin pukeutua sillä tavalla, ja pukeutumalla sillä tavalla sain tietää pin-up-kulttuurista.”

Tuota samanhenkistä ryhmää ei kuitenkaan ollut Twin Portsissa.

“Olen ollut mukana… 18-vuotiaasta lähtien”, sanoi Scherf, joka tunnetaan nimellä Brody Bombshell pin-up-maailmassa. “Ja minun piti aina matkustaa järjestääkseni tapahtumia ympäri maata. Siellä ei koskaan ollut mitään paikallista.”

Sitten Scherf sai tietää pin-up-kilpailusta Duluthin viihde- ja kongressikeskuksessa Motörhead Madnessin aikana. Hän tapasi tapahtumaa johtaneen Molly Stonesiferin, ja he päättivät perustaa ryhmän Twin Portsissa naisille, jotka arvostavat vintage-muotia.

Border Town Betties syntyi, ja Miss Motörhead Pinup Contestista tuli heidän avaustapahtumansa.

“Tapasin Beckyn ostamalla vintage-mekkoja ja vintage-vaatteita”, sanoi varapresidentti Megan Hendricks. “Olen aina rakastanut 40-, 50- ja 60-luvun muotia, mutta en ole koskaan ajatellut tekeväni pin-up-juttuja, mutta rakastan vaatteiden, meikkien ja hiusten käyttämistä.”

Hendricks tunnetaan nimellä Poppy Paramour.

Sosiaaliklubi järjestää eri tapahtuman joka kuukausi.

“Toimimme erilaisia ​​hyväntekeväisyystapahtumia ja myös muita kuin hyväntekeväisyystapahtumia, jotka keskittyvät naisten voimaannuttamiseen”, Scherf sanoi.

Huhtikuussa jäsenet esittelivät seitsemän vuosikymmentä kestäneen muodin Fashion through the Ages -näyttelyssä Douglas County Historical Societyssa. Lady Outlaw Vintage tarjosi muodin. Show kunnioitti Doug Moenia, joka oli Scherfin ikoni vintage-muodissa. Hän sanoi, että tuotto hyödytti historiallista yhteiskuntaa, koska hän uskoi, että hän olisi halunnut sen.

Lauantaina 14. toukokuuta he isännöivät Surf’s Up, 1960-luvun surf rock -bileet St. Jude Children’s Research Hospitalin hyödyksi. Fractals esiintyy tapahtumassa, jossa esiintyy myös Duluth Dolls. Se kestää klo 18-22 Douglas County Historical Societyssä.

“Joulun aikoihin teimme Sponsor-a-Family -tapahtuman”, Scherf sanoi. ”Keräsimme noin 4 000 dollaria viedäksemme neljä eri perhettä ostoksille alueelle. Se oli hieman erilainen kuin perinteinen leluajo: keräsimme rahat, sitten toimme perheet kauppaan poimimaan lahjoja lapsilleen.

Hän sanoi, että tavoitteena oli lisätä ihmisarvon tasoa antamalla vanhempien valita lahjat, jotka heidän lapsensa avaisivat lomalla.

“Se oli ensimmäinen vuosimme, ja se oli suuri menestys”, Hendricks sanoi.

“Teemme sen varmasti uudestaan”, Scherf sanoi.

Lisäksi Border Town Betties tarjoaa vapaaehtoisia tukemaan Bluebird Foundationin tapahtumia Duluthissa ja vapaaehtoisia auttamaan Richard I. Bongin veteraanien historiallista keskustaa heidän muistopäivän piknikillä.

Border Town Betties (2).jpg

The Border Town Betties tunnetaan parhaiten pin-up-kilpailuistaan. Twin Ports Lady Liberty pin-up -kilpailusta on tullut 4. heinäkuuta perinne.

Alicia Pierce / Paper Birch Studios

Mutta juuri pin-up-kilpailuista ryhmä tunnetaan parhaiten. Twin Ports Lady Liberty pin-up -kilpailusta on tullut 4. heinäkuuta perinne, joka järjestetään Dennis Van Alstine Memorial Car and Motorcycle Show -näyttelyn yhteydessä.

“Nämä ovat vain todella hyvä tapa saada naiset yhteisössä tuntemaan olonsa hyväksi, tuntemaan olonsa voimaantuneiksi, pääsemään lavalle ja esittelemään itseään”, Scherf sanoi. ”Se on todella hieno yhdistävä tapahtuma ja tapa tutustua toisiimme paikallisesti ja ei-paikallisesti. Ihmisiä matkustaa kaikkialta.”

Scherf sanoi, että organisaatiossa on 28 jäsentä, joiden osallistumisaste vaihtelee, mutta hän toivoo, että voittoa tavoittelematon verotuksellinen klubi jatkaa kasvuaan ja ottaa vastaan ​​suurempia projekteja.

“Rekrytoimme jatkuvasti, ja meillä on hakuprosessi, joka meidän on tehtävä nyt, koska olemme hankkimassa 501(c)3:a”, Scherf sanoi. “Odotamme vain, että (Internal Revenue Service) hyväksyy sen.”

Lisätietoja tai ilmoittautua Twin Ports Lady Liberty pin-up -kilpailuun on osoitteessa www.twinportsladyliberty.com. Lisätietoja Border Town Bettiesistä saat osoitteesta www.bordertownbetties.com tai lähettämällä sähköpostia bordertownbettiesille Facebookissa tai Instragramissa.

Leave a Comment