Adventure Districtin johtajalla on siteitä Tulsaan, OKC:n urheilu-, liike-elämään

Oklahoma Cityn Adventure District -alueella lapset ja aikuiset nauttivat nähtävyyksistä, kuten Oklahoman tiedemuseosta. (Kohtelias kuva)

OKLAHOMA CITY – Oklahoma Cityn Adventure Districtin vastikään nimetyllä johtajalla on syvät perhesiteet Tulsassa sekä henkilökohtaiset liikesiteet Oklahoma Cityyn.

Brittani Hunter, joka murtautui urheiluliiketoimintaan Oklahoma City Thunderin tapahtumakoordinaattorina, tuli lopulta urheiluagentiksi, joka oli ensimmäinen Oklahoman National Basketball Players Associationin sertifioima. Hän on myös Spikedin omistaja ja omistaja, ainutlaatuinen kahvi-cocktail-ravintola osoitteessa 1732 NE 23rd OKC:ssä.

Ennen muuttoaan Oklahoma Cityyn Hunter suoritti kaksitutkinnot urheilun hallinnasta ja markkinoinnista Oklahoma State Universityssä. Hänellä on myös kauppahallinnon maisterintutkinto, joka keskittyy johtamiseen Southern Nazarene Universitystä.

Hunter varttui Tulsassa, missä hänen perheensä liikesuhteet ulottuvat Black Wall Streetin ja Tulsa Race Massacren aikaan vuonna 1921. Spikedin verkkosivuston mukaan hänen isoisänsä London Joe (LJ) Farley omisti kuivapesulan. 56 vuoden ajan, josta tuli tunnetuksi Tulsan pisimpään toimineen mustien omistama yritys.

Sivuston mukaan Farleylla oli sanonta, josta on tullut yksi hänen tyttärentyttärensä johtavista periaatteista: “Ota kantaa, päätä, mitä haluat tehdä, ja hae vain sitä.”

OKC:n Adventure Districtin toiminnanjohtajana Hunter vastaa piirin johtamisesta ja johtamisesta, mukaan lukien varainhankinnan tukemisesta, jäsenten markkinoinnista sekä alueen vauhdin ja taloudellisen kehityksen mahdollisuuksien edistämisestä. Tiedotteen mukaan hänellä on “intohimo yhteisöllisyyteen”, jota ruokkivat kokemuksensa sekä Thunderista että paikallisena yrittäjänä ja yrityksen omistajana. Hän on ilmoittanut aikovansa tehdä tiivistä yhteistyötä OKCAD:n hallituksen kanssa suhteiden rakentamiseksi Adventure Districtissä ja koko OKC:ssä kestävän muutoksen edistämiseksi Koillis-Oklahoma Cityssä.

“(Hunter) tuo uskomattoman kokemuksen ja innostuksen tähän tehtävään”, OKCADin hallituksen puheenjohtaja Dwight Lawson sanoi. “Hänen johtajuutensa ansiosta olemme varmoja, että hän jatkaa piirin viemistä eteenpäin rakentaen samalla tehtäväämme ja yhteyksiämme jäsentemme, vierailijoihimme ja yhteisöön.”

Kaupunki on investoinut paljon Adventure Districtiin, jossa on osa osavaltion tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten National Cowboy and Western Heritage Museum, Remington Park, Science Museum Oklahoma, Oklahoma City Zoo ja USA Softball Hall of Fame Complex and Museum. Alueella vierailee vuosittain yli 3,3 miljoonaa ihmistä.

Tiedotteen mukaan Hunter on ilmaissut innokkuuden ajaa Oklahoma Cityä ja on valmis edistämään Adventure Districtin monipuolisia viihde- ja kehitysmahdollisuuksia. Ihmiset ovat tervetulleita tapaamaan häntä ja kuulemaan lisää alueen suunnitelmista OKCAD:n ensimmäisessä “Afternoons in the Adventure District” -tapahtumassa, joka järjestetään 19. toukokuuta klo 16.30 True Sky Credit Unionissa, 5029 N. Martin Luther King Ave.

.

Leave a Comment