Terveyskaruselli ilmoittaa 200 000 dollarin kolmen vuoden sitoumuksen tukemaan sairaanhoitajakoulutusta

CINCINNATI, 12. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — Kansainvälisen sairaanhoitajien päivän ja sairaanhoitajakouluttajan vuoden kunniaksi Health Carousel, LLC, Yhdysvaltain 17. suurin terveydenhuollon henkilöstötoimisto, ilmoitti tänään kolmivuotisen sitoumuksensa 200 000 dollaria rahoittaa erilaisia ​​sairaanhoitajien koulutus- ja koulutusohjelmia Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Tämä mittava, monivuotinen investointi edustaa pientä osaa yhtiön Light the Way -aloitteen kautta meneillään olevasta työstä, joka keskittyy eettiseen rekrytointiin ja sairaanhoitajan ammatin kestävyyteen.

Health Carouselin Light the Way -aloite on saanut kaimansa Florence Nightingale, modernin hoitotyön perustaja ja joka tunnettiin nimellä “The Lady With the Lamp” öisistä kierroksista, joita hän hoiti haavoittuneita sotilaita ohjaten vain himmeän öljylampun. Terveyskaruselli on perustamisestaan ​​vuonna 2004 lähtien ylläpitänyt Light the Way -ohjelmaa, jonka kautta kaikki sen eettisiä rekrytointikäytäntöjä ja globaalia hoitotyön kestävyyttä edistävät ohjelmat ja aktiviteetit on ohjattu. Light the Way on ylpeä tänä kansainvälisenä sairaanhoitajapäivänä 2022 ja ilmoittaa lisäponnisteluista Yhdysvalloissa ja ulkomailla.

Tuen tarjoaminen Yhdysvalloissa ja ulkomailla

Sisään Yhdysvallat, rahoitus on korvamerkitty Light the Way -stipendin perustamiseen. Nämä palkinnot myönnetään ensisijaisesti sairaanhoitajille, jotka haluavat suorittaa sairaanhoitajan tutkinnon tai jatkotutkinnon. Parhaillaan käydään keskusteluja useiden ammatillisten ja kansallisuuskohtaisten yhdysvaltalaisten hoitotyöorganisaatioiden kanssa palkintojen hallinnoinnista. Lisäksi Chamberlain University nimettiin ensi viikolla Health Carouselin ensisijaiseksi sairaanhoitajakoulutuskumppaniksi.

Light the Way -varoja on varattu eri puolilla maailmaa erilaisiin kestävän hoitotyön hankkeisiin. Sisään Filippiinit, varat käytetään Ph.D. sairaanhoitajakouluttajien stipendeihin parantamaan sekä sairaanhoitajakoulujen opiskelijakapasiteettia että niiden tarjoaman koulutuksen laatua. Sisään Uganda, varoja käytetään sairaanhoitajakoulutuslaboratorion perustamiseen yhteistyössä Ugandan sairaanhoitaja- ja kätilöliiton kanssa. Lisäohjelmia kehitetään.

Painopiste sairaanhoitajakoulutuksessa ja kouluttajissa

Terveyskarusellin päätös käyttää varoja sairaanhoitajien koulutuskapasiteetin rakentamiseen on täysin tarkoituksenmukainen, sillä se voi vähentää USA:n ja maailmanlaajuista sairaanhoitajapulaa. Mukaan American Association of Colleges of NursingVuonna 2019 yhdysvaltalaiset sairaanhoitajakoulut hylkäsivät yli 80 000 pätevää sairaanhoitajahakijaa, koska heidän opettajiensa määrä ei ollut riittävä. Sisään Filippiinit, suurimmalta osalta sairaanhoitajakoulutusta puuttuu edistynyt koulutus ja tämä heijastuu heidän maan sairaanhoitajan lisenssikokeen suorittaneiden opiskelijoiden alhaisiin läpäisymääriin. Samanlaisia ​​ongelmia on edelleen maailmanlaajuisesti.

“Teemme huomattavan taloudellisen ja hallinnollisen sitoumuksen, mutta sitä tarvitaan kipeästi tukemaan sairaanhoitajan ammattia ja sen monia pandemian aikana kasvaneita haasteita”, sanoi Bill DeVille, Health Carouselin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. “Sairaanhoitajan tulevaisuuteen sijoittaminen on Terveyskarusellin perinne, jota olemme hiljaa juhlineet. Useimmat eivät ymmärrä, että olemme auttaneet satoja sairaanhoitajia saamaan hoitotieteen maisterin tutkinnon perustamisestamme vuonna 2004. Nykyään monet näiden palkintojen saajat toimivat mm. hoitotyön johtajia ja kouluttajia Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti.”

Earl DaltonHealth Carousel Chief Nursing Officer selittää, että näillä investoinneilla on suora vaikutus potilaiden hoitoon.

“Health Carouselin sijoitus taistelee alan trendejä vastaan, jotka uhkaavat potilaiden hoitoa”, Dalton sanoi. “Kokeneet sairaanhoitajat USA:ssa nimittäin jättävät nopeasti hoitotyövoiman ja potilasväestömme vanhenee, ja hoitotarpeet ovat paljon monimutkaisemmat. Seurauksena on kokemusten ja monimutkaisuuden kuilu. Yksinkertaisesti sanottuna veteraaneja ei ole tarpeeksi. nuorempien mentoroimiseksi. Health Carouselin panostus sairaanhoitajakoulutukseen ja jatkotutkintoihin on tehokas tapa käsitellä tätä tilannetta.”

Tietoja Health Carouselista

Health Carousel on lahjakkuuksien hallintayritys, jolla on johtava valikoima työvoimaratkaisuja ja terveydenhuollon henkilöstöratkaisuja, mukaan lukien matkasairaanhoito, locum tenens ja kansainväliset terveydenhuollon tarjoajat.

Staffing Industry Analysts on listannut Health Carouselin Yhdysvaltojen 17. suurimmaksi terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritykseksi. Health Carousel pyrkii toimittamaan parhaita terveydenhuollon osaajia ja työvoiman hallintaratkaisuja, jotta jokaisella potilaalla on pääsy pätevän terveydenhuollon ammattilaisen puoleen silloin ja siellä missä hän sitä tarvitsee. Health Carousel on vankkumaton omistautuminen alan korkeimmille standardeille, jotka ovat alalla verrattomia. Tämä käy ilmi heidän noudattamistaan ​​ammatillisten käytäntöjen säännöistä ja Light the Way -ohjelmasta, jonka kautta eettiset ja kestävät rekrytointialoitteemme toteutetaan.

OTTAA YHTEYTTÄ:
[email protected]

LÄHDE Terveyskaruselli

.

Leave a Comment