Qoala keräsi 65 miljoonaa dollaria B-sarjassa, mikä saavuttaa 30-kertaisen liiketoiminnan kasvun A-sarjasta

  • Qoala korotti 65 miljoonaa dollaria Eurazeon johtamassa B-sarjan rahoituksessa, johon osallistuivat useat nykyiset sijoittajat, mukaan lukien Flourish Ventures, KB Investment, MassMutual Ventures, MDI Ventures, SeedPlus ja Sequoia Capital India. Lisäksi sijoituskierrokseen liittyivät uusina sijoittajina BRI Ventures, Daiwa PI Partners, Indogen Capital, Mandiri Capital Indonesia ja Salt Ventures.

  • Qoalasta tulee Kaakkois-Aasiasta nopeimmin kasvava ja ensimmäinen vakuutusyhtiö, jolla on lisenssit ja läsnäolo Indonesia, Malesiaja Thaimaa.

Jakarta, Indonesia, 12. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — Aloitusvuodelle 2022, Indonesian vakuutusyhtiöiden käynnistys Qoalaon onnistuneesti kerännyt B-sarjan rahoituksen 65 miljoonaa dollaria. Yritys jakelee monikanavaisen alustansa kautta vähittäiskaupan vakuutustuotteita kuluttajille autoon, pyörään, kotiin ja terveydenhuoltoon. Perustuu Indonesiaalustaa on laajennettu onnistuneesti kohtaan Thaimaa ja Malesia Vuonna 2021 vahvistetaan Qoalan sitoutumista tehdä vakuutuksista saatavia, helposti ymmärrettäviä ja auttaa kuluttajia paremmin korvausvaatimuksissa.

Vasemmalta oikealle: Harshet Lunani (Qoalan toimitusjohtaja ja perustaja), Tommy Martin (Qoalan toimitusjohtaja ja perustaja)

Se on kasvanut 30 kertaa A-sarjan sisääntulon jälkeen Huhtikuu 2020, Qoala on SEA:n nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö. Qoala on hankkinut yli 50 000 vakuutusmarkkinoijaa ja tarjoaa heille yli 50 vakuutusyhtiön tukeman alustan, jolla he voivat myydä useiden vakuutusyhtiöiden vakuutuksia ja samalla hallita myyntiä edeltäviä ja myynnin jälkeisiä palveluita. Se tarjoaa myös useita innovatiivisia mikrovakuutustuotteita kumppanuuksiensa kautta muun muassa Travelokan, Redbusin, DANA:n, JD.ID:n, Shopeen, Kredivon ja Investreen kanssa.

Qoala keskittyy “vähittäiskaupan vakuutuksiin”, joka sisältää autojen, polkupyörien, kotien ja terveyden vakuutuksen. “Qoala on ainoa vakuutusyhtiö, jolla on lisenssit kolmella SEA:n markkina-alueella, ja tämän uuden kierroksen myötä olemme optimistisia jatkamaan kasvuvauhtiamme. Liiketoimintamme Thaimaa on myös kasvanut jo kolme kertaa sen jälkeen, kun yhdistimme voimamme FairDeen kanssa Helmikuu 2021mikä antaa meille luottamusta laajentumiskykyymme”, lisäsi Tommy Martinyksi Qoalan perustajista ja COO.

Tara Reeves Eurazeosta, eurooppalainen sijoituspalveluyritys, joka johti tätä kierrosta ja aiemmin rahoitti WeFoxia, maailman suurinta vakuutustekniikkaa, lisäsi: “Qoala erottuu vakuutusyhtiöiden joukosta monipuolisen tiiminsä ansiosta, joka on pystynyt tuottamaan nopean kasvun lupaavilla yksikkötalouksilla pandemiasta huolimatta. Alueellisen läsnäolon ja alueelle ennustetun nopean kasvun ansiosta olemme innoissamme voidessamme johtaa tätä kierrosta ja liittyä Qoalan matkaan.”

Qoala erottuu joukosta erinomaisen teknologian ansiosta. Tämän ansiosta he voivat tarjota vakuutusmarkkinoijille alan johtavaa nopeutta vakuutusten myöntämisessä, välittömässä hinnoittelussa sekä alan ensimmäisenä – välittömiä palkkioita. Nämä innovaatiot eivät ainoastaan ​​ratkaise vakuutusmarkkinoijien ja kuluttajien keskeisiä kysymyksiä, vaan antavat Qoalalle mahdollisuuden hankkia ja palvella kuluttajia pienemmillä kustannuksilla, mikä johtaa ylivoimaiseen yksikkötalouteen. Maailmanlaajuiset vakuuttajat, kuten Sompo, AXA ja Chubb, ovat myös liittyneet Qoalan alustaan ​​keskittyessään vähittäisasiakkaisiin, jotta he voivat nopeuttaa vakuutusten käyttöönottoa säilyttäen samalla terveet vahinkosuhteet.

Qoala on osallistunut aktiivisesti vakuutuslukutaidon parantamiseen, koska se vastaa vakuutusten lisääntyneeseen kysyntään Kaakkois-Aasia. “Qoalan valmius mukautua vakuutustarpeisiin mukavuuden, teknisten innovaatioiden ja nopean vuosittaisen liiketoiminnan kasvun avulla on vankka perusta Qoalaan sijoittamiselle”, sanoo Markus RahardjaBRI Venturesin sijoitusjohtaja.

Eddi Danusaputro Mandiri Capital Indonesian toimitusjohtajaksi lisäsi myös: “Qoalan jatkuvan innovaation ansiosta vakuutusala Kaakkois-Aasia odotetaan kasvavan nopeasti. Qoalalla on loistava mahdollisuus skaalata B2B-suunnitelmien kautta eri toimialoilla, joita ollaan parhaillaan kiihdyttämässä, joista yksi on logistiikka, terveys ja matkailu. Uskomme, että tämä rahasto voi vahvistaa Qoalan asemaa johtavana vakuutusalan yrityksenä Kaakkois-Aasia jolla on harmonia innovaatioiden ja synergian kanssa Mandiri Groupin kanssa.”

Rahoitus osoittaa myös Qoalan nykyisten ja uusien sijoittajien arvostusta ja luottamusta jatkaa kasvuaan vakuutusteknologia-alalla. “Jatkamme investointeja Qoalan kattavuuden laajentamiseen ydinmarkkinoillamme ja keskitymme teknologiamme ja tuotekokemuksemme parantamiseen vähentääksemme merkittävästi vakuutusten saamisen esteitä, jotka ovat edelleen erittäin merkittäviä”, sanoi Harshet Lunani, Qoalan perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisäksi Qoala aikoo lisätä tänä vuonna yli 250 työntekijää ja panostaa erityisesti teknologiaan ja tuotteisiin. Samanaikaisesti Qoala aikoo myös myöntää työntekijöille osakepalkkioita ja antaa heille oikeuden hankkia yhtiön osakkeita henkilöstön omistuksen vahvistamiseksi yrityksessä.

“Alkurahoituksesta lähtien olemme nähneet Qoalan ratkaisuna lisääntyvään yleiseen vakuutustarpeeseen. Tämän rahoituksen avulla Qoala voi jatkaa innovointia ja kehitystä tarjotakseen vakuutuspalveluita maan asukkaille. Indonesia”, sanoi Kenneth Li KB-MDI Centauri Fundilta.

“Vakuutusten levinneisyys sisään Indonesia on tällä hetkellä vain 2 %, joka on kaukana maailmanlaajuisesta 6 %:n keskiarvosta, ja useimmat kuluttajat ovat vasta alkaneet ymmärtää vakuutusten arvoa, joten kasvunvaraa on runsaasti. Indonesia, Thaimaaja Malesia ovat 10 nopeimmin kasvavien maailmanlaajuisten vakuutusmarkkinoiden joukossa seuraavan vuosikymmenen aikana”, Harshet lisäsi.

Tietoja Qoalasta

Qoala on vakuutusteknologian alan startup, jonka missio on sosiaalistaa vakuutuksia yhdistämällä koneoppimiseen perustuvien korvausprosessien tukeman uuden tuotekehityksen. Qoala toimii kolmessa maassa; Indonesia, Malesiaja Thaimaa tarjoaa erilaisia ​​vakuutussuojauksia, jotka vaihtelevat hkuolema, moottoriajoneuvo, omaisuus, henkilökohtainen tapaturma ja muut tarpeet, joihin pääsee nopeasti, helposti ja läpinäkyvästi Qoala-sovelluksen tai -sivuston kautta.

LÄHDE Qoala

Leave a Comment