Phio Pharmaceuticals raportoi vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen taloudelliset tulokset ja tarjoaa liiketoimintapäivityksiä

Ensimmäinen kliininen PH-762:n kliininen tutkimus ihmisillä edenneen melanooman hoitoon, avoin ilmoittautumista varten

Odottaa saavansa päätökseen IND- mahdollistavat tutkimukset PH-894:lle vuoden 2022 toisella puoliskolla

MARLBOROUGH, Mass., 12. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — Phio Pharmaceuticals Corp. (Nasdaq: PHIO), kliinisen vaiheen bioteknologiayritys, joka kehittää seuraavan sukupolven terapeuttisia lääkkeitä, jotka perustuvat sen omaan itsetoimittavaan RNAi (INTASYL™) -terapia-alustaan, raportoi tänään päättyneen vuosineljänneksen taloudelliset tulokset. 31. maaliskuuta 2022 ja toimitti yrityspäivityksen.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/786567/Phio_Pharmaceuticals_Logo.jpg

“Olemme iloisia, että ilmoittautuminen on avoinna ensimmäiseen ihmisillä suoritettavaan kliiniseen PH-762-tutkimukseemme Gustave Roussy Institutessa, joka on yksi suurimmista syöpäkeskuksista. Eurooppa. Tässä tutkimuksessa arvioidaan PH-762:n turvallisuutta, siedettävyyttä, farmakokinetiikkaa ja tarkistuspisteen kasvainten vastaista aktiivisuutta neoadjuvanttiympäristössä potilailla, joilla on pitkälle edennyt melanooma. Kliinisessä tutkimuksessa käsitellään PH-762:n annoksen nostamista ja huipputason tietoja ensimmäiseltä potilasryhmältä odotetaan vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä”, sanoi Dr. Geert Cauwenbergh, Phion pääjohtaja. “Lisäksi uudet prekliiniset tiedot, jotka esittelimme äskettäin AACR:n vuosikokouksessa, osoittavat PH-894:n potentiaalin käyttää potilaiden hoidossa, jotka eivät reagoi anti-PD-1-hoitoon, tai potilaita, jotka etenevät sen jälkeen, kun alun perin hoitovastetta on saatu. tarkistuspisteen estäjillä.Sijoittajayhteisön reaktio näiden tietojen esittämisen yhteydessä vahvistaa yhdisteen, kuten PH-894:n, INTASYL-yhdisteen, joka kohdistuu erityisesti BRD4:ään, merkitystä potilailla, jotka eivät ehkä reagoi tai uusiutuvat PD-1-hoidon jälkeen. IND:n mahdollistavat tutkimukset PH-894:lle vuoden 2022 toisella puoliskolla”, totesi tohtori Cauwenbergh.

Neljännesvuosikatsaus ja viimeisimmät yrityspäivitykset

  • Ilmoittautuminen yhtiön vaiheeseen auki 1b kliininen tutkimus, jossa arvioitiin PH-762:n turvallisuutta, siedettävyyttä, farmakokinetiikkaa ja kasvainten vastaista aktiivisuutta neoadjuvanttiympäristössä potilailla, joilla on pitkälle edennyt melanooma.
  • Esitelty uutena elää AACR:n vuoden 2022 vuosikokouksessa saadut tiedot, jotka tarjoavat vahvan perusteen PH-894:n, BRD4-kohdistuvan, itsestään kuljettavan RNAi:n kliiniselle käytölle monoterapiana sekä yhdessä systeemisen PD-1-hoidon kanssa.
  • Jatka PH-3861:n, kaksoiskohdistuksen INTASYLin kehittämistä kohti PD-1:tä ja BRD4:ää. Viime vuonna tämä ohjelma raportoi tiedot, jotka osoittavat, että PH-3861 paransi täydellisesti kasvaimia elää hepatoomamalli ja ylittivät pienimolekyylisten ja vasta-ainekontrollihoitojen tehokkuuden samoihin kohteisiin. Lisäksi paikallisen INTASYL-hoidon osoitettiin indusoivan systeemisen kasvaimia estävän vasteen ja puhdistuvan hoitamattomista distaalisista kasvaimista.

Tulevat putkilinjan virstanpylväät

  • Odotetaan, että PH-894:n IND- mahdollistavat tutkimukset saadaan päätökseen vuoden 2022 toisella puoliskolla.
  • On hyvä raportoida ensimmäisestä potilaiden ryhmästä, joilla on pitkälle edennyt melanooma PH-762:n kliinisessä tutkimuksessa vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä.
  • Lisätietojulkaisut Yhtiön putkiohjelmista.

Taloudelliset tulokset

Käteisen asema

klo 31. maaliskuuta 2022Yhtiöllä oli käteistä 20,5 miljoonaa dollaria verrattuna 24,1 miljoonaa dollaria teki 31. joulukuuta 2021. Yhtiö arvioi, että sen nykyiset kassavarat riittävät rahoittamaan suunnitellut toiminnot vuoden 2023 toiselle neljännekselle.

Tutkimus- ja kehityskulut

Tutkimus- ja kehityskulut olivat noin 1,6 miljoonaa dollaria päättyneelle vuosineljännekselle 31. maaliskuuta 2022verrattuna noin 2,4 miljoonaa dollaria päättyneelle vuosineljännekselle 31. maaliskuuta 2021. Lasku johtui ensisijaisesti prekliinisistä tutkimuksista ja valmistuskustannuksista, jotka tukivat yhtiön kliinistä PH-762-tutkimusta ja jotka saatiin päätökseen edellisen vuoden aikana, mitä kompensoi CRO-kustannusten nousu valmisteltaessa yhtiön kliinisen PH-tutkimuksen aloittamista. -762 ja henkilöstökulut johtuen henkilöstömäärän kasvusta edelliseen tilikauteen verrattuna.

Yleiset ja hallintokulut

Yleiset ja hallintokulut olivat noin 1,1 miljoonaa dollaria päättyneelle vuosineljännekselle 31. maaliskuuta 2022verrattuna noin 1,2 miljoonaa dollaria päättyneelle vuosineljännekselle 31. maaliskuuta 2021. Lasku johtui ensisijaisesti laki- ja patenttipalkkioiden laskusta, jota kompensoi osakeperusteisten korvauskulujen kasvu.

nettotappio

Nettotappio oli 2,6 miljoonaa dollariakultaa 0,19 dollaria osaketta kohden päättyneeltä vuosineljännekseltä 31. maaliskuuta 2022verrattuna 3,4 miljoonaa dollariakultaa 0,32 dollaria osaketta kohden päättyneeltä vuosineljännekseltä 31. maaliskuuta 2021. Nettotappion pieneneminen johtui ensisijaisesti tutkimus- ja kehityskulujen alentumisesta edellä kuvatulla tavalla.

Tietoja Phio Pharmaceuticals Corp.

Phio Pharmaceuticals Corp. (Nasdaq: PHIO) on kliinisen vaiheen bioteknologiayritys, joka kehittää seuraavan sukupolven immuuni-onkologian terapeuttisia lääkkeitä, jotka perustuvat sen itsetoimittavaan RNAi (INTASYL™) -hoitoalustaan. Yhtiön ponnistelut keskittyvät vaimentamaan kasvainten aiheuttamaa immuunijärjestelmän suppressiota sen patentoidun INTASYL-alustan avulla, joka on hyödyllinen immuunisoluissa ja kasvaimen mikroympäristössä. Tavoitteemme on kehittää tehokkaita INTASYL-terapeuttisia yhdisteitä, jotka voivat aseistaa immuunijärjestelmän efektorisoluja voittamaan tuumorin immuunivajeen, mikä tarjoaa potilaille tehokkaan uuden hoitovaihtoehdon, joka ylittää nykyiset hoitomuodot. Lisätietoja saat yhtiön verkkosivuilta www.phiopharma.com.

Tulevaisuuteen katsovat lausunnot

Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja vuoden 1995 Private Securities Litigation Reform Actin tarkoittamassa merkityksessä. Tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot voidaan tunnistaa sellaisilla sanoilla kuin “aikee”, “uskoo”, “ennakoi”, “osoittaa”, “suunnitelmia” ,” “odottaa”, “ehdottaa”, “saattaa”, “olisi”, “pitäisi”, “potentiaalinen”, “suunniteltu”, “tulee”, “menee”, “arvio”, “ennuste”, “tavoite, ” “ennustaa”, “voisi” ja vastaavat viittaukset, vaikka kaikki tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot eivät sisällä näitä sanoja. Tulevaisuutta koskevat lausumat eivät ole historiallisia tosiasioita eivätkä takuita tulevasta tuloksesta. Nämä lausumat perustuvat vain tämänhetkisiin uskomuksiimme, odotuksiimme ja oletuksiin, jotka koskevat liiketoimintamme tulevaisuutta, tulevaisuuden suunnitelmia ja strategioita, ennusteita, odotettuja tapahtumia ja trendejä, taloutta ja muita tulevaisuuden olosuhteita. Koska tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot liittyvät tulevaisuuteen, ne ovat alttiita luontaisille epävarmuustekijöille, riskeille ja olosuhteiden muutoksiin, joita on vaikea ennustaa ja joista monet ovat meidän hallinnassamme. Todelliset tuloksemme voivat poiketa olennaisesti tulevaisuutta koskevissa lausumissa esitetyistä useista tärkeistä tekijöistä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, meneillään olevan koronaviruspandemian vaikutukset liiketoimintaamme ja toimintaamme sekä tuotteemme kehitys. ehdokkaat, prekliinisen ja kliinisen toimintojemme tulokset, kykymme toteuttaa liiketoimintastrategioita, kykymme kehittää tuoteehdokkaitamme yhteistyökumppaneiden kanssa ja minkä tahansa tällaisen yhteistyön onnistuminen, tuoteehdokkaidemme kliinisen kehityksen aikajana ja kesto, lakisääteisten hakemusten ja hyväksyntöjen ajoitus tai todennäköisyys, ponnistelujemme menestys tuoteehdokkaidemme kaupallistamiseksi, jos ne hyväksytään, kykymme valmistaa ja toimittaa tuoteehdokkaitamme kliiniseen toimintaan ja kaupalliseen käyttöön, jos ne hyväksytään, suojan laajuus, jonka pystymme perustaa ja ylläpitää immateriaalioikeuksia, jotka kattavat teknologia-alustamme, tai kyky saada tulevaa rahoitusta, markkina- ja muita ehtoja sekä ne, jotka on yksilöity vuosiraportissamme lomakkeella 10-K ja myöhemmissä neljännesvuosiraporteissamme lomakkeella 10-Q otsikolla “Riskitekijät” ja muissa ilmoituksissa, jotka yritys tekee säännöllisesti SEC:lle. Lukijoita kehotetaan tarkistamaan nämä riskitekijät ja olemaan toimimatta mihinkään tulevaisuutta koskeviin lausuntoihin, koska todelliset tulokset voivat poiketa tulevaisuutta koskevissa lausumissamme harkituista. Phio ei sitoudu päivittämään tulevaisuutta koskevia lausuntoja kuvastamaan muutoksia sen näkemyksissä, tapahtumissa tai olosuhteissa, jotka tapahtuvat tämän julkaisupäivän jälkeen, paitsi lain edellyttämällä tavalla.

Ottaa yhteyttä Phio Pharmaceuticals Corp.
[email protected]

Sijoittajan yhteystiedot
Ashley R Robinson
LifeSci Advisors
[email protected]

PHIO PHARMACEUTICALS OYJ.

LYHENNETTY KONSERNIN TOIMINTALASKELMA

(Summat tuhansina, paitsi osake- ja osakekohtaiset tiedot)

(Tarkistamaton)Kolme kuukautta päättynyt
31. maaliskuuta
20222021


Liikekulut:

Tutkimus ja kehitys


$

1,586$

2,429


Yleinen ja hallinnollinen1,054
1,209


Käyttökulut yhteensä2,640
3,638


Toimintatappio(2 640)
(3 638)


Muut (kulut) tulot yhteensä(2)
231


Nettotappio


$

(2 642)$

(3 407)


Osakekohtainen nettotappio: Perus ja laimennettu


$

(0,19)$

(0,32)


Ulkona olevien kantaosakkeiden lukumäärän painotettu keskiarvo
Perus ja laimennettu13 564 129
10 680 395


PHIO PHARMACEUTICALS OYJ.

KONSERNIN TASE LYHENNETTY

(Summat tuhansissa)

(Tarkistamaton)


31. maaliskuuta
202231. joulukuuta
2021


OMAISUUS

Käteinen raha


$

20,459$

24.057


Rajoitettu rahamäärä50
50


Ennakkoon maksetut kulut1,158
620


Käyttöoikeus omaisuus, netto253
283


Kiinteistö ja kalusto, netto215
133


Muut varat27
27


Kokonaisvarat


$

22,162$

25,170


VELAT JA OMA PÄÄOMA

ostovelat


$

329$

283


Kasvaneet kulut2,117
2 660


Vuokravastuu265
295


Oma pääoma yhteensä19,451
21,932


Velat ja oma pääoma yhteensä


$

22,162$

25,170


LÄHDE Phio Pharmaceuticals Corp.

.

Leave a Comment