Parhaat XR-yritykset koulutusalalla 2022

Koulutusmaisema on ehkä yksi arvokkaimmista painopistealueista nykypäivän XR-yrityksille. Olemme vuosien ajan etsineet tapoja vahvistaa ja tukea uutta digitaalitaitoja oppivien sukupolvea. On kuitenkin reilua sanoa, että innovatiivisten uusien teknologioiden kysyntä koulutuksessa on kasvanut merkittävästi pandemian jälkeen.

Parin viime vuoden aikana henkilökohtaisten ja perinteisten koulutusmahdollisuuksien puute opiskelijoille ja työntekijöille koulutuksen aikana on johtanut uuteen keskittymiseen XR-opetukseen.

Lisätyn todellisuuden avulla opiskelijat voivat tuoda grafiikkaa, kaavioita ja digitaalista sisältöä todelliseen maailmaan, jossa he voivat olla vuorovaikutuksessa kunkin omaisuuden kanssa ja tutkia niitä. Sekatodellisuudessa opettajat voivat käyttää holografisia kuvia ja ympäristöjä parantaakseen koulutusta, jolloin lääketieteen opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa virtuaalisten elinten kanssa todellisessa maailmassa. Virtuaalitodellisuudessa opiskelijat voivat jopa matkustaa eri paikkoihin ja aikoihin poistumatta huoneesta.

Näiden kokemusten luomiseksi tarvitsemme tietysti ensin XR-yrityksiä, jotka pystyvät tarjoamaan koulutustiimien etsimät ainutlaatuiset ympäristöt.

Tässä on vain joitain myyjiä, jotka tällä hetkellä tekevät aaltoja tässä tilassa. Jotkut ovat finalisteja tämän vuoden Education & Training Award -palkinnolle tämän kuun XR Awards 2022 -tapahtumassa.

Dynepic

Edistyksellinen naisten ja veteraanien perustama yritys, joka on rakennettu muuttamaan tapaa, jolla luomme ainutlaatuisia koulutus- ja sitoutumiskokemuksia, Dynepic valloittaa koulutusmaailman. Yrityksen innovatiivisen portfolion ytimessä on DX-Platform, mukaansatempaava sovellus yhdistettynä koulutus-, jakelu-, luonti- ja hallintaalustaan.

Dynepicin avulla yritykset ja kouluttajat kaikista ympäristöistä voivat suunnitella omia laajennettuja todellisuuskokemuksiaan useiden toimittajien koulutustyökaluilla ja alustoilla, joissa kaikissa on white-label-brändäys.

Tällä hetkellä yritys on valmis Koulutus ja koulutus Palkinto ja Krissa Watry, yksi Dynepicin perustajista ja toimitusjohtajaon mahdollisuus voittaa Vuoden XR-johtaja.

Oppivat veljet

eLearning Brothers, joka on yksi parhaista yrityksistä digitaalisesti muuttuvalla koulutusalueella nykyään, on auttanut lukemattomia brändejä, kuten Google, Amazon, Siemens ja PayPal, luomaan uusia digitaalisia koulutusmahdollisuuksia käyttäjilleen. Yritys on erikoistunut monenlaisiin digitaalisiin koulutuskokemuksiin ja tarjoaa brändeille pääsyn muokattavan VR-kirjoitustyökalun käyttöön.

Ratkaisu varmistaa, että yritykset voivat luoda mukaansatempaavia oppimiskokemuksia, joita pääsee käsiksi joko VR-kuulokkeilla, mobiililaitteella tai pöytäkoneen verkkoselaimella. Saatavilla on jopa malleja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun yleisten koulutusskenaarioiden parissa.

Koi+liekki

Yksi johtavista mukaansatempaavien oppimiskokemusten tarjoajista yrityskokoisille yrityksille, Moth+Flame on saavuttamassa uskomattomia asioita koulutusalalla. Brändi on auttanut asiakkaitaan saavuttamaan tehokkaita tuloksia VR-koulutuksen avulla, mukaan lukien 4 kertaa nopeammat koulutustulokset kuin perinteiset luokkahuonemenetelmät.

Moth+Flame-yritykset auttavat yrityksiä saamaan käyttöönsä päästä päähän -koulutusratkaisun omalla oppimisen hallintajärjestelmällään sekä erilaisilla pehmyttaitojen ja kovien taitojen harjoittelupohjilla. Saat myös pääsyn mukaansatempaavaan yhteistyöhön osana pakettia.

Motivoi

Motive.io tarjoaa yrityksille nykypäivän digiaikana laajan VR-koulutusalustan, jossa ne voivat luoda omia ainutlaatuisia koulutuskokemuksia käyttäjille. Alusta tukee kaikenlaisia ​​yrityksiä oman VR-sisällön rakentamisessa ilman aiempaa koodaustietoa, mikä erottaa sen lukemattomista monimutkaisista valkohansikasratkaisuista.

Motiivi toimii varmistamalla, että yritykset voivat rakentaa ilmiömäisiä 3D-versioita koulutusympäristöstään, minkä jälkeen ne voivat täyttää maiseman mukaansatempaavilla ja interaktiivisilla skenaarioilla. Voit myös ottaa luomuksesi käyttöön useilla laitteilla yhdellä napin painalluksella.

Osso VR

Osso VR on yksi monista terveydenhuollon maisemaan keskittyvistä VR-koulutus- ja koulutusyrityksistä, ja se on johtava virtuaalitodellisuuden kirurgisen koulutusalusta ja arviointiekosysteemi. Tekniikka tarjoaa tiimeille pääsyn virtuaalisiin koulutuskokemuksiin, joissa he voivat oppia suorittamaan monimutkaisia ​​toimenpiteitä täysin mukaansatempaavassa ympäristössä.

Virtuaaliset koulutuskokemukset edistävät adoptiota ja antavat tiimin jäsenille mahdollisuuden saada enemmän koulutusmahdollisuuksia missä tahansa ympäristössä, jopa ilman lääketieteellisiä laitteita ja ruumiita. Lisäksi ympäristössä on myös joukko tehokkaita analytiikkaa, joka auttaa seuraamaan tiedon hankkimista ajan mittaan.

Osso VR on myös a Koulutus ja koulutus finalisti XR Awards 2022 -kilpailussa.

Taqtile

Pöydöttömien ja kenttätyöntekijöiden kasvavaan maisemaan suunniteltu Taqtile tarjoaa yrityksille tavan tarjota tiimin jäsenille ohjeita ja opastusta missä tahansa he ovatkin. Taqtilen “Manifest”-alusta voi nopeuttaa harjoittelua jopa monimutkaisissa ympäristöissä, kuten rakennus- tai suunnittelunopeus.

Yritykset voivat saada asiantuntijansa ajan tasalla muutamassa päivässä ja tarjota jatkuvan pääsyn päivitettyyn ja päivitettyyn koulutukseen ajan myötä. Jo useat yritykset teollisuus-, sotilas- ja muilla teknisillä alueilla ovat alkaneet ottaa Taqtilea käyttöön koulutusstrategioissaan.

ViewAR

ViewAR on all-in-one virtuaalitodellisuusympäristö, jossa yritykset ja koulutusalan ammattilaiset voivat luoda, hallita ja julkaista omia lisätyn todellisuuden sovelluksiaan. Huippuluokan ratkaisu, joka on suunniteltu varmistamaan, että kuka tahansa voi hyötyä AR-maailmasta, tarkoittaa, että kehittäjät ja kokemattomat luojat voivat käyttää samoja huipputeknologioita.

ViewAR:n avulla voit luoda mukaansatempaavia kokemuksia, jotka on suunniteltu toimimaan useiden verkkotunnusten ja ympäristöjen kanssa käyttämällä malleja sovellusten luomisen nopeuttamiseen.

VR Vision Inc

Yritystason VR-koulutusratkaisuihin erikoistunut VR Vision Inc työskentelee lujasti auttaakseen yrityksiä valmistamaan tiimejä metaversaalien kokemusten ja metatyön uuteen aikakauteen. Yritys tarjoaa täyden valikoiman lisätyn ja virtuaalitodellisuuden ratkaisuja, joiden tarkoituksena on innostaa työntekijöitä ja tarjota uusia taitoja koulutuksen asiantuntijoille.

Pääset käyttämään täysin varusteltuja VR-koulutusympäristöjä, jotka on suunniteltu opettamaan tiimisi jäsenille taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen missä tahansa ympäristössä, vaikka työskentelet erityisen monimutkaisessa ekosysteemissä. Saatavilla on myös palveluita, jotka auttavat sisällöntuotannossa ja käyttöönotossa.

Fundamentaalinen VR

Koneoppimis- ja XR-ympäristön keskellä työskentelevä IP-yritys FundamentalVR on luonut tehokkaan uuden alustan nimeltä “Fundamental Surgery”, joka tarjoaa mukaansatempaavaa koulutusta lääketieteellisen ympäristön ihmisille. Huipputeknologia tarjoaa multimodaalista koulutusta ja simulointia all-in-one- ja kytkettyjen VR-, MR- ja mobiililaitteiden välillä.

Tämä ratkaisu on ainoa saatavilla oleva maailmanlaajuinen alusta, joka on saanut koulutushyväksynnän useilta johtavilta lääketieteellisiltä laitoksilta, mukaan lukien Royal College of Surgeons ja AAOS.

FundamentalVR on kolmas finalisti Koulutus ja koulutus myöntää.

Leave a Comment