OpenWeb nimittää Forbesin ja Penske Median veteraanin Mark Howardin liiketoimintajohtajaksi verkkosisällöntuottajien kurssikurssille

Yli 20 vuoden media-alan kokemuksen tuomalla Howardin lisäys vahvistaa OpenWebin johtoryhmää ja tuo sisäpiiriläisen näkökulman yrityksen mediayrityksille, brändeille ja sisällöntuottajille verkossa oleviin ratkaisuihin.

NEW YORK, 12. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — OpenWeb, premium yleisösuhdealustailmoitti tänään nimittämisestä Mark Howard sen liiketoimintajohtajana. Howardilla on runsaasti kokemusta media-alalta, viimeksi hän on toiminut mainonta- ja kumppanuusjohtajana Penske Media Corporationissa ja aiemmin 17 vuotta Forbesissa. [Media?] jossa hänestä tuli Chief Revenue Officer, jossa hän toimi kuusi vuotta.

Howardin yli kahden vuosikymmenen kokemus on korvaamaton voimavara OpenWebin johtotiimille, kun he toteuttavat visionsa kestävämmästä ja terveellisemmästä internetistä. Tässä roolissa Howard ohjaa OpenWebin liiketoiminnan kehitystä ja jatkuvaa kumppanuutta mediayritysten ja tuotemerkkien kanssa auttamalla niitä rakentamaan uskollisia yhteisöjä ja hyödyntämään nolla- ja ensimmäisen osapuolen tietoja. Hän toimii johtoryhmän avainjäsenenä raportoiden perustajalle ja toimitusjohtajalle Nadav Shoval ja valvoa koko tiimiä Yhdysvallat, Kanadaja EMEA.

“Mark on uskomaton strateginen johtaja alallamme. Erittäin kokenut johtaja, jolla on syvällinen media-alan tuntemus. En voisi olla innoissani toivottaessani Markin tervetulleeksi tiimiin tässä kasvumme ratkaisevassa vaiheessa”, Shoval sanoi. “Markin liittyminen tiimiin nopeuttaa OpenWebin kasvua ja missionamme luoda terveellisempi, kestävämpi verkko, joka hyödyttää kaikkia sidosryhmiä.”

Laajan mediayrityskokemuksensa lisäksi Howard toimi IAB:n hallituksessa kahdeksan vuoden ajan. Tässä roolissa hän teki yhteistyötä muiden media- ja mainontamaailman vaikutusvaltaisten edustajien kanssa ja asetti standardit parhaille käytännöille digitaalisen mainonnan ympäristössä.

“Olen urani alusta lähtien ollut intohimoinen auttamaan yrityksiä kasvamaan ja menestymään muuttuvassa ja kiristyvässä mediaympäristössä”, sanoi Mark Howard, OpenWebin liiketoimintajohtaja. “Kasvun ja kestävän kehityksen mallien luominen on olennainen tehtävä median ja journalismin selviytymiselle sekä terveen ja avoimen internetin tulevaisuudelle. Kokemukseni ja tietämykseni soveltaminen OpenWebin alustan uskomattomaan mittakaavaan – jossa on vielä niin paljon tilaa kasvaa – on todella jännittävä mahdollisuus.”

Tässä roolissa hän vastaa OpenWebin tarjonnan ja kysynnän myyntitiimien valvonnasta tavoitteenaan saada uusia julkaisijakumppaneita ja mainostajia OpenWebin verkostoon.

Vuoden 2022 neljän ensimmäisen kuukauden aikana OpenWeb teki strategisen hankinnan Hive Media Groupista varten 60 miljoonaa dollaria tammikuussa, jota seurasi tiiviisti sen 100 miljoonaa dollaria sovi ostaa ADYOULIKEjulkistettiin huhtikuussa.

Lisätietoja saat OpenWebistä blogi.

Tietoja OpenWebistä
OpenWebin tehtävänä on parantaa verkkokeskusteluja. Tuoteyrityksenä OpenWeb tekee yhteistyötä julkaisijoiden ja tuotemerkkien kanssa luodakseen vahvoja, suoria suhteita yleisöönsä. OpenWebin teknologia antaa kumppanilleen mahdollisuuden rakentaa eloisia yhteisöjä, joiden juuret ovat terveellisiä keskusteluja ja vahvoja sosiaalisia kokemuksia. OpenWeb tekee yhteistyötä yli 1 000 huippujulkaisijan kanssa ja isännöi yli 100 miljoonaa aktiivista käyttäjää joka kuukausi.

Vuonna 2012 perustetussa OpenWebissä on yli 295 työntekijää New York City, Tel Aviv, Kiova, San Diego, Kanada, Lontoo ja Pariisi ja sitä tukevat maailmanluokan sijoittajat, kuten Insight Partners, Georgian, Entrée Capital, The New York Times Company, Samsung Next, Dentsu ja ScaleUp. Tähän mennessä yhtiö on nostanut 223 miljoonaa dollaria rahoituksessa ja sen arvo on tällä hetkellä yli 1 biljoona dollaria. Saat lisätietoja OpenWebin alustasta vierailemalla OpenWeb.com-sivustolla tai seuraamalla @OpenWebHQ LinkedInissä ja Twitterissä.

SOURCEOpenWeb

.

Leave a Comment