Netsin kulttuurin on ohjattava pelaajia

Netsin pääjohtajan Sean Marksin jälleenrakennusprosessin ensimmäisten vuosien aikana ei voinut viettää viittä minuuttia rakennuksessa kuulematta muotisanaa “kulttuuri”.

Marksin ensimmäisissä kommenteissa sen jälkeen, kun Netsin ensimmäisen kierroksen pyyhkäisy Bostonin käsissä, hän myönsi keskiviikkona, että humalakulttuuri on saanut ison hitin.

“Otimmeko askeleen taaksepäin? Epäilemättä. Kulttuuri ei ole sitä mitä se oli. Meidän tehtävämme on poimia se”, Marks sanoi. “Välillä [coach] Steve [Nash] ja minä sen johtajina, me varmasti teemme niin.

“Mutta meidän on löydettävä pelaajat, jotka ohjaavat tätä kulttuuria. Pelaajien on ohjattava sitä. Sitä ei voi ajaa yksi tai kaksi henkilöä. Pelaajien on ohjattava sitä. Heidän täytyy haluta se. Meidän on löydettävä pelaajia, joilla on sitä tukevat ominaisuudet, mikä tulee olemaan karkeutta, päättäväisyyttä ja taistelua.

Netsin GM Sean Marks puhuu tiedotusvälineille lehdistötilaisuudessa Netsin koulutuskeskuksessa Brooklynissa 11. toukokuuta 2022.
Netsin GM Sean Marks puhuu tiedotusvälineille lehdistötilaisuudessa Netsin koulutuskeskuksessa.
Charles Wenzelberg / New York Po

Heidän löytämisensä tänä kesänä on se tapa, jolla Marks ansaitsee palkkansa.

“Päivän lopussa”, hän sanoi, “vastuu pysähtyy tähän.”

Marks torjui väitteen, jonka mukaan Nets nojautui liian pitkälle pelaajien voimaannuttamiseksi Kyrie Irvingin ja Kevin Durantin kanssa, sanoen, että se ymmärrettiin usein väärin. Mutta kun otetaan huomioon ei vain pudotuspelit, vaan siihen johtanut sisäinen draama, on selvää, että Netsin on lisättävä oikeat aikuiset pukuhuoneeseensa.

“On ollut aivan liian paljon keskustelua, keskustelua, kikkailua – miksi haluatte sitä kutsua – häiriötekijöistä ja koripallon ulkopuolisista asioista, kun taas haluaisimme keskittyä tekemään asioita, jotka saivat meidät tänne alun perin. “Marks sanoi. ”Se keskittyy karkeuteen, kestävyyteen ja sen kattavan joukkueen kokoamiseen, ja Brooklynin kaupunginosa voi olla ylpeä.

”Se alkaa listan rakentamisesta, se alkaa valmistautumisestamme, se alkaa kesäajasta. Olemme olleet ylpeitä menneisyydestämme löytäessämme pelaajia, joilla on pelimerkki olkapäällään, joustavuutta ja jotain todistettavaa. Meidän on palattava siihen. Meidän on palattava etsimään enemmän heidän kehitystään, enemmän löytämään oikeat ominaisuudet pelaajalle, joka sopii tähän.”

Verkkovartija Kyrie Irving (11) ja hyökkääjä Kevin Durant (7) putoavat puolustukseen NBA:n vuoden 2022 pudotuspelien ensimmäisen kierroksen neljännen pelin toisella neljänneksellä Barclays Centerissä Boston Celticsia vastaan.
Netsin vartija Kyrie Irving ja hyökkääjä Kevin Durant putoavat puolustukseen neljännessä ottelussa Celticsia vastaan.
Brad Penner/USA TODAY Sports

Vaikka Marks sanoi, että tämän listan tavoitteena on edelleen olla “viimeinen joukkue”, hän sanoi myös ymmärtävänsä Durantin, Ben Simmonsin ja (oletettavasti) Irvingin kaltaisille henkilöille tehdyt valtavat sopimukset tekevät lopusta listasta pyörivän. ovi. Tulee pelaajia alokassopimuksilla ja veteraanien minimitasoilla.

“Tiimimme tulee näyttämään valtavasti erilaiselta joka vuosi. Sen on pakko, jos katsot talouttamme, Marks sanoi. “Siellä tulee olemaan pyörivä ympyrä. Meidän on laadittava oikein; ryhmämme on osoittanut, että voimme laatia oikein. Pelaajakehittäjämme ovat osoittaneet kehittävänsä pelaajia. Kulttuuri tulee aina muuttumaan ja säätämään, kuka tänne tulee.”

Netsin viime kesän hankinnat, Jevon Carter ja James Johnson, ovat menneet pitkään, joten pyörivän ympyrän on laskeuduttava useammille pelaajille, kuten entiselle Netsille Jeff Greenille, Garrett Templelle, Jared Dudleylle ja Ed Davisille, jotta tämä kemiallinen sekoitus saadaan kuntoon.

.

Leave a Comment