Miami Dade Collegen presidentti saa koulutusrahaston Public School Alumni Achievement -palkinnon 26. toukokuuta

Miami, 12. toukokuuta 2022 – Miami Dade College (MDC) Presidentti Madeline Pumariega tullaan kunnioittamaan Koulutusrahaston Public School Alumni Achievement Award -palkinto “Love of Art Charity” -huutokaupassa ja kunniajuhlissa klo klo 20, torstaina 26. toukokuuta Loews Miami Beach -hotellissa.

Presidentti Pumariega murtaa esteet ja tekee historiaa. Hän on ensimmäinen naispresidentti, joka johtaa MDC:tä. Hänen intohimonsa korkea-asteen koulutuksen innovaatioihin syntyi hänen omista kokemuksistaan ​​ensin opiskelijaurheilijana ja sitten pitkäaikaisena hallintojohtajana MDC:ssä. Ennen nimittämistään presidentiksi hän oli varapresidentti ja provostin Tallahassee Community Collegessa. Hän toimi myös Florida College Systemin ensimmäisenä naispuolisena ja latinalaisamerikkalaisena kanslerina ja oli Take Stock in Children -järjestön puheenjohtaja, osavaltion laajuinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka keskittyi köyhyyskierteen katkaisemiseen koulutuksen avulla. Katso presidentti Pumariegan koko elämäkerta tässä.

Koulutusrahaston hyväntekeväisyyshuutokauppa on näyteikkuna, joka koostuu yli 150 alkuperäisestä taideteoksesta, jotka opiskelijat ja opettajat ovat luoneet “löydetyillä” esineillä, sekä luksusesineitä, kuten lentolippuja, risteilyjä jne. Huutokauppa, jossa on elävää musiikkia ja epicurean buffet, houkuttelee yli 400 taiteen keräilijää ja suojelijaa yhteisöstä. Tapahtumassa kerätyillä varoilla tuetaan taidekasvatusta ja koulutarvikevarastoa, jossa kaikki Miami Dade Countyn julkisten koulujen opettajat ja 55 voittoa tavoittelematonta kumppania voivat tehdä ostoksia ilmaiseksi.

Joka vuosi huutokaupan aikana kunnioitetaan julkisista kouluista valmistuneita, jotka ovat yhteisö- ja yritysjohtajia, jotka ovat osoittaneet, että julkisella koulukoulutuksella on mahdollista saavuttaa uskomatonta menestystä.

Tietoja koulutusrahastosta

Koulutusrahasto on riippumaton 501(c)(3) voittoa tavoittelematon organisaatio, jolla on kansallinen tunnustus ja joka on sitoutunut saamaan yritysten ja yhteisön tukea ja resursseja julkisten koulujen parantamiseen. Vuodesta 1985 lähtien se on kerännyt yli 72 miljoonaa dollaria resursseja ja palveluita. Organisaatio suunnittelee ja toteuttaa muutosaloitteita, jotka tavoittavat yli 22 000 opettajaa ja yli 345 000 oppilasta yli 400 koulussa. Lisätietoja, käy osoitteessa https://www.educationfund.org.

MITÄ: MDC:n presidentti Madeline Pumariega saa Public School Alumni Achievement -palkinnon

KUN: Torstaina 26. toukokuuta klo 20

MISSÄ: Loews Miami Beach Hotel, 1601 Collins Ave

Leave a Comment