Medford käynnistää yrityksen julkisivujen parantamisapurahaohjelman – Medfordin kaupunki, MA

Kaupunki tarjoaa apurahaa yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita päivittämään julkisia julkisivuja

Jopa 15 vastaavaa enintään 5 000 dollarin apurahaa myönnetään paikallisille pienyrityksille vuonna 2022

Kaupungin suunnittelu-, kehitys- ja kestävän kehityksen toimisto käynnistää vastaavan apurahaohjelman uusille ja olemassa oleville pienyrityksille, jotka haluavat tehdä julkisivun parannuksia. Ohjelman tarkoituksena on tehostaa liiketilojen ulkoasua ja houkutella uusia asiakkaita ja asiakkaita kaupungin paikalliseen elinkeinoelämään.

Medford Storefronts -ohjelmasta myönnetään enintään 15 apurahaa pienille yrityksille ja kiinteistönomistajille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään katujen ulkopuolen parannuksia valaistukseen, markiisiin, opasteisiin ja uuteen maaliin. Apuraha korvaa 50 % yrityksen omistajan ehdot täyttävän projektin kustannuksista 5 000 dollariin asti.

“Paikalliset yrityksemme ovat olleet uskomattoman joustavia näiden kahden vuoden aikana, sopeutuen muuttuvaan sosiaaliseen ympäristöön samalla kun palvelevat ja auttavat yleisöä”, pormestari Breanna Lungo-Koehn sanoi. “Tämä apurahaohjelma auttaa niitä yrityksiä, jotka tarvitsevat kosmeettisia päivityksiä, ja toivottavasti tuo enemmän ihmisiä Medfordiin ostoksille, syömään ja nauttimaan kaikesta, mitä meillä on tarjota.”

Osana apurahaohjelmaa menestyneet hakijat saavat suunnittelu- ja rakennusjohtamisapua Favermann Designilta, kaupungin nimeämältä päivystävältä kaupunkisuunnittelukonsultilta, joka rahoitetaan ylimääräisestä Massachusetts Gaming Commission -avusta. Osana kaupungille tarjottavaa suunnittelukonsultointipalvelua Favermann Design kehittää myös liikkeen julkisivujen suunnitteluohjeita Medfordin kaupallisille alueille.

Suunnittelu-, kehitys- ja kestävän kehityksen toimisto alkaa vastaanottaa kiinnostuksenilmaisuhakemuksia 17. toukokuuta – 31. toukokuuta ja täydellisiä hakemuksia apurahaohjelman kierrokseen 1 24. toukokuuta – 14. kesäkuuta välisenä aikana. Kaupunki aikoo avata toisen rahoituskierroksen syksyllä käytettävissä olevien varojen mukaan.

Kiinnostuneet yritykset ja liikekiinteistöjen omistajat voivat osallistua virtuaaliseen yleisötiedotustilaisuuteen 13. toukokuutath klo 10. Suunnittelu-, kehitys- ja kestävän kehityksen toimisto tarjoaa myös vastaanottoaikoja seuraavina aikoina:

  • Maanantai 16. toukokuuta klo 9-10 | Zoomaus
  • Keskiviikkona 18. toukokuuta klo 17-18 | Henkilökohtaisesti kaupungintalolla, Rm. 207
  • Perjantaina 20. toukokuuta klo 10-11 | Zoomaus
  • Tiistaina 24. toukokuuta klo 13-14 | Henkilökohtaisesti kaupungintalolla, Rm. 207
  • Torstaina 26. toukokuuta klo 10-11 | Zoomaus

Lisätietoja Storefronts-apurahaohjelmasta on osoitteessa www.medfordma.org/storefront-improvement/. Ota yhteyttä Medfordin suunnittelu-, kehitys- ja kestävän kehityksen toimistoon numeroon 781-393-2480 tai yniwa@medford-ma.gov, jos sinulla on kysyttävää.

Leave a Comment