Liiketoimintaryhmät kiittävät lainsäätäjiä COVID-palkkaisen loma-apurahaohjelman hyväksymisestä

Vermont Business Magazine Pienyritysyhteisö sekä Main Street Alliancen ja Vermont Businesses for Social Responsibility -järjestön jäsenet kiittävät Vermontin yleiskokousta S.11:n hyväksymisestä. Laki on työvoima- ja talouskehityslaki, jolla perustettaisiin ohjelma, jolla tarjotaan palkankorvaus työntekijöille, jotka joutuvat menettämään työnsä. COVID-19:aan liittyvistä syistä.

Koko COVID-19-pandemian ajan vermontilaisia ​​on kaikkialla pyydetty pysymään kotona ja eristämään muita tai huolehtimaan heistä altistumisen sattuessa – ja yleisesti ottaen vermontilaiset ovat nousseet tilaisuuteen, ei vain pitääkseen itsensä turvassa, vaan myös pitääkseen heidät turvassa. niiden ympärillä on myös turvallista.

Pandemian huipulla kongressi toimi antaakseen yrityksille työkaluja varmistaakseen työntekijöiden taloudellisen turvan pysyäkseen terveinä ja ehjinä. Liittovaltion Families First Coronavirus Relief Act (FFCRA) -laki vaati yrityksiä tarjoamaan palkallista hätäsairauslomaa sekä perhe- ja sairaanhoitolomaa niille, joihin COVID-19 vaikuttaa. Vastineeksi yritykset saivat FFCRA:n palkanmaksuhyvitystä, joka kattoi osittain tämän edun tarjoamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä hyvityksiä laajennettiin myöhemmin hyväksymällä American Rescue Plan Act (ARPA) -laki niille, jotka tarjosivat vapaata.

Kaiken kaikkiaan vermontin yritykset käyttivät noin 45 miljoonaa dollaria FFCRA:n hyvityksiä kattamaan työntekijöilleen palkallisen loman tarjoamisesta aiheutuvat kustannukset, mutta liittovaltion ohjelma päättyi 30. syyskuuta 2021, joten heidän oli joko maksettava nämä edut omasta pussistaan ​​tai poistettava ne. täysin.

Lainsäädäntöistunnon alussa, joka osui samaan aikaan Omicronin nousun huipulla, yli 100 pienyritystä ja voittoa tavoittelematonta organisaatiota ja yli 500 työntekijää eri puolilta osavaltiota allekirjoittivat tukikirjeen lainsäätäjälle Covidin palkallisen loma-apurahaohjelman perustamiseksi. .

Yksi näistä työnantajista oli Randy George, Red Hen Baking Co:n osaomistaja Middlesexissä. Vastauksena S.11:n kohtaan hän sanoi: “Me kaikki Red Hen Baking Co.:ssa kiitämme lainsäätäjän pienyritysyhteisömme ja työntekijöidemme kuuntelun hyväksymisestä ja COVID-palkkaisten loma-apurahaohjelman perustamisesta. Tämä on elinehto työntekijöille kaikilla aloilla, mutta erityisesti tiedämme, että tämä tarjoaa kriittistä helpotusta Vermontin palvelutyöntekijöille, jotka ovat kantaneet niin raskaan taakan viimeisen kahden vuoden aikana. Olemme kiitollisia lainsäätäjän vahvasta tunnustamisesta COVID-19:ään liittyville taloudellisille rasitteille ja kiitämme heitä sitoutumisesta tukemaan työntekijöidemme taloudellista kestävyyttä ja turvallisuutta.

Lisäksi allekirjoittaja ja kannattaja Eric Sorkin, Runamokin osaomistaja Fairfaxissa, sanoi: “Olen jälleen kerran niin kiitollinen siitä, että asun Vermontissa ja kiitollinen hallitukselle, joka toimii hyväksemme. Tämänpäiväinen Covid Paid Leave Grant -apurahaohjelman hyväksyminen tarkoittaa, että vermontin pienyritykset saavat tarvitsemansa tuen varmistaakseen, että työntekijöillä on taloudellinen varmuus asettaakseen terveyden ja turvallisuuden etusijalle.

Kuten kirjoitettu, S.11 varaisi lähes 15,2 miljoonaa dollaria ohjelmaan, joka kestäisi 1.7.2022–30.6.2023. Tämä ohjelma tarjoaisi työntekijälle jopa 40 tuntia COVID-palkkaista lomaa 100-prosenttisella palkankorvauksella jopa 21,25 dollaria / tunti. Työnantajat voivat hakea tähän ohjelmaan neljännesvuosittain.

Tietoja Main Street Alliance of Vermontista

Perustamisestaan ​​vuonna 2014 lähtien MSA-VT on sitoutunut tuomaan yritysten omistajat pöytään kehittämään ja edistämään politiikkaa, joka kuvastaa pienyritysten ja niiden palvelemien yhteisöjen yhteenliittymistä. Pienet yritykset ovat Vermontin yhteisöjen ytimessä, ja heidän äänensä on auttanut saamaan aikaan muutosta terveellisempien yhteisöjen ja kaikille sopivan Vermontin rakentamisessa. Lue lisää osoitteesta https://mainstreetalliance.org.

Tietoja Vermont Businesses for Social Responsibility -järjestöstä

VBSR on osavaltion laajuinen voittoa tavoittelematon yritysjärjestö, jonka tehtävänä on hyödyntää liiketoiminnan voimaa myönteisten sosiaalisten ja ympäristövaikutusten aikaansaamiseksi. VBSR:n 650 jäsenyritystä ja organisaatiota pyrkivät kohti oikeudenmukaista, kukoistavaa ja muuttavaa taloutta, joka toimii kaikille ihmisille ja planeetalle yhteisen oppimisen, yhteyksien luomisen ja yhteisen toiminnan avulla. Lue lisää tai liity asiaan osoitteessa www.vbsr.org.

Montpellier, Vt. (12. toukokuuta 2022) – Main Street Alliance mainstreetalliance.org

Leave a Comment