Kulttuurimme ei ole sinun porukkasi

Vuonna 2003 Sigma Chi julkaisi lentolehtisiä “Viva Mexico” -juhliin 13. syyskuuta. Tämä oli juhla, jossa veljeskunnan jäsenet pukeutuivat rajavartiohenkilöiksi, jakoivat vihreitä kortteja ja tanssivat rakennusliiveissä. Presidentti Keohane vastasi pian sanomalla, että “virkamiehet tarkastelevat nyt puolueiden rekisteröintejä tarkemmin”. Lähes 20 vuotta myöhemmin yliopistoa vaivaavat edelleen rasistiset tapaukset.

Toukokuun 3. päivänä Alpha Delta Phin (ADPhi) jäsenet laativat puoluettaan mainostavan viestin, jossa todettiin: “Tarvitsetko apua rajan ylittämisessä? Onneksi ADPhillä on muutama liian monta latinoa, jotka ovat erittäin taitavia kiertämään lainvalvontaa. Liity joukkoomme [location]. Älä vain joudu karkotukseen.” On sekä rasistista että klassistista horjuttaa ja stereotypioida latinalaisten opiskelijoiden ja heidän perheidensä kokemuksia. Tämä lausunto kriminalisoi ja epäinhimillistää Latinalaisen Amerikan maahanmuuttajat jättäen samalla huomiotta heidän kohtaamat vaikeudet. Tuomitsemme yksiselitteisesti nämä rasistiset lausunnot ja monet muut historiallisesti ja jatkuvasti esiintyneet lausunnot. Nämä tapaukset kertovat useista ongelmista, jotka Duke Universityn on ratkaistava.

Jopa kreikkalaisen elämän ulkopuolella rasistiset tapaukset vaikuttavat edelleen ihmisiin sekä systeemisellä että suoralla tasolla. Viime vuonna Cardea Fellows -ohjelmaa vastaan ​​hyökättiin rasistisella tulosteella, joka yritti oikeuttaa George Floydin murhan. Opiskelijat sanoivat, että Duke-järjestelmänvalvojien vastaus luonnehti tapausta mielipiteeksi eikä hyökkäykseksi heidän identiteettiään vastaan. Vastaavasti tässä tapauksessa herttuayhteisön jäsenten keskuudessa on retoriikkaa, jonka mukaan ADPhi-viesti oli “vain vitsi” tai että “rotukysymyksistä keskustelemiseen on eri aika tai paikka”. Nämä ovat klassisia esimerkkejä sävypoliisitoiminnasta, jossa etusijalle asetetaan hyökkäyksen osallistujien mukavuus rasistisen kysymyksen puuttumisen sijaan. Kun alamme minimoida syrjäytyneiden identiteettien, emmekä vain latinalaisten – kaikkien niiden, jotka tulevat historiallisesti aliedustetuista taustoista – vaikeuksia, vähättelemme satojen tuhansien ihmisten kokemuksia. Trivialisointi on aina ensimmäinen askel jonkun taistelun epäoikeudenmukaisuutta vastaan ​​vähentämisessä. Ilman vastuuvelvollisuutta tämä saa yliopiston jäsenet jatkamaan tämän käyttäytymisen edistämistä ja jopa eskaloimaan niitä.

Kreikan elämän eristäytyminen Duken yliopistosta on sytyttänyt tämän käytöksen. Kun Duke salli kreikkalaisen elämän mennä kampuksen ulkopuolelle, Durhamin asukkaat ja syrjäytyneistä taustoista tulevat joutuivat kohtaamaan seuraukset. Monet Durhamin yhteisön jäsenet ovat vastustaneet ADPhiä ja heidän käyttäytymistään. Seisomme Durhamin asukkaiden kanssa ja kehotamme yliopistoa ryhtymään kaikkiin mahdollisiin toimiin. Tämä ei tarkoita sitä, että veljeskuntien pitäisi olla kampuksella tiukemmin säänneltyinä, mutta kaikkialla Dukella ei näytä olevan missään muodossa vastuuvelvollisuutta yliopistolta. Monet veljekset, järjestöt ja selektiiviset elävät ryhmät (SLG) asettivat mustia neliöitä ja julkaisivat Black Lives Matteria (BLM) tukevia postauksia kesän 2020 jälkeen. Kesän tai sen jälkeisenä aikana toteutettiin kuitenkin vain vähän tai ei ollenkaan merkityksellisiä toimia, jotka vaikuttivat suoraan. Duke tai Durham -yhteisö. Lisäksi Durham IFC:n johtohenkilöiden eroaminen perusteli muutosta toteamalla, että se vähentäisi rodullisia ennakkoluuloja, mutta näin ei ole vieläkään tapahtunut. Lausumilla ei ole merkitystä, ellei niihin ryhdytä läpinäkyvin toimiin rodullisten ennakkoluulojen ja ennakkoluulojen vähentämiseksi. Ei vieläkään ole olemassa laajalti tai suuren yleisön saatavilla olevaa online-mekanismia, jolla voidaan ilmoittaa rasistisista hyökkäyksistä. Muut kuin vihjelinja, jota mainostetaan COVID-tapausten lisääntyessä tai viesteillä Durham IFC:llä Instagramissa tai Facebook Messengerissä, heihin ei näytä olevan helppoa yhteyttä.

Valikoidut sosiaaliset ryhmät, riippumattomat tai eivät, tarvitsevat enemmän avoimuutta järjestelmissään käsitelläkseen rasismia, seksismiä, homofobiaa, muukalaisvihaa, kyvykkyyttä ja seksuaalista väkivaltaa. Rahalla ja lausunnoilla ei ole paljon merkitystä, kun sisäisesti jäsenten kautta edistämäsi käyttäytyminen vastustaa toimintaa, jota yrität edistää ulkoisesti organisaationa. Vaikka jotkin organisaatiot, kuten Durham IFC, eivät ole sidoksissa toisiinsa, ne ovat silti vuorovaikutuksessa Duke-yhteisön jäsenten kanssa, ja siksi niitä tulisi saattaa vastuuseen teoistaan. Organisaationa, jossa on kokonaan Duke-opiskelijoita, nämä veljekset kuuluvat edelleen Duke Universityn toimivaltaan, ja niiden on silti sitouduttava Duke Community Standardiin, joka sisältää Duken ja Durhamin yhteisön. Näin ollen vaadimme Durham IFC:ltä:

  1. Lisää järjestelmiä, jotka mahdollistavat luottamuksellisen vertaisraportoinnin sekä Kreikan elämästä että sen ulkopuolelta, mukaan lukien näkyvä laskuri rasistisista puolueellisista tapauksista sekä siitä, mitä tapahtui erityisesti tapahtuneen ratkaisemiseksi.
  2. Vertaisoikeudellinen lautakunta, joka mahdollistaa vertaisvastuun ja jota osittain johtavat opiskelijat, jotka eivät kuulu Kreikan elämään.
  3. Sivustakatsoja koulutus kaikkiin tapahtumiin kampuksella ja sen ulkopuolella alkoholin kanssa.
  4. Tasa-arvo- ja puolueettomuuskoulutus kaikille johtoon kuuluville jäsenille, ja helposti saatavilla oleva tapa nähdä, mitkä ryhmät eivät halua.
  5. Julkisesti saatavilla oleva luettelo, jossa yksilöidään kaikki Durham IFC:n johtokunnan jäsenet ja sen toimialaan kuuluvat veljeskuntien johtokunnat.

Allekirjoitettu,

Arabilainen opiskelijajärjestö

Aasian-Amerikan tutkimuksen työryhmä

Aasian opiskelijaliitto

Black Student Alliance

Määrittele Amerikka

Duke Disability Alliance

Duke Diya

Duke Pamilya (Filipino-opiskelijoiden yhdistys)

Duke SHAPE

Duken ylioppilashallitus

La Unidad Latina, Lambda Upsilon Lambda, Rho Chapter

Lambda Theta Alpha Latin Sorority, Incorporated Zeta Mu Chapter

Latinx Business Organisation

Mi Gente

Muslimiopiskelijayhdistys

Amerikan alkuperäiskansojen opiskelijaliitto

Kaupunki tulevaisuutemme

Pakistanin opiskelijaliitto

Persian opiskelijayhdistys

PorKolumbia

Hispanic Professional Engineers -yhdistys

Opiskelijat oikeuden puolesta Palestiinassa

Karibian yhdistyksen opiskelijat

Odotamme vastaustasi.

Jos organisaatiosi haluaa lisätä näihin lausuntoihin tai sinulla on kommentteja, lisää ne tähän. Allekirjoittaaksesi vetoomuksen Durhamin asukkaiden tukemiseksi ja kehottaa Durhamin kaupunginvaltuustoa poistamaan veljeskunnan jäsenet ja heidän veljeskuntatalonsa asuinalueilta -kyltti täällä. Napsauta tästä nähdäksesi käynnissä olevan, päivittäin päivitettävän luettelon organisaatioista, jotka allekirjoittavat lausunnon.

Leave a Comment