Kulttuurilla on keskeinen rooli varhaisen uran teknisen kyvyn houkuttelemisessa

Julkaistu 27 minuuttia sitten

Lähettäjä Rockwellin automaatio

Henkilö seisoo punaisen polkupyörän vieressä

MILWAUKEE, 12. toukokuuta 2022 /CSRwire/ – Kilpailun ohjelmisto- ja teknologialahjoista jatkuessa kulttuurista on tullut yhä tärkeämpi tekijä erilaisten naisehdokkaiden houkuttelemisessa ja pitämisessä. Varsinkin uran alkuvaiheessa olevat ammattilaiset arvostavat työpaikkaa, joka ei vain vastaa heidän arvojaan, vaan tukee myös urakehitystä. Yonas Habte, Rockwell Automationin (NYSE: ROK) IT-ammattilainen, on esimerkki tästä ajattelusta.

Varttuessaan Seattlessa, Habte – kaksinkertainen tietojärjestelmien ja markkinoinnin pääaine – oletti aloittavansa uransa yhdessä läheisistä teknologiajättiläisistä, jonka pääkonttori on länsirannikolla. Kun hän pääsi harjoitteluun Milwaukeessa toimivan Rockwellin kanssa, hänen urasuunnitelmansa saivat odottamattoman käänteen.

Habte, joka työskentelee etänä Seattlesta, havaitsi, että Rockwellin johtajuuden kehittämisohjelma oli linjassa hänen tekniikan urahaaveensa kanssa. Tietotekniikan ja toimintateknologian risteyskohdassa työskentely sopi täydellisesti henkilölle, joka haluaa kasvaa innovaattoriksi.

“Oppilaitos valmistaa sinua työhön, mutta vain työ voi valmistaa sinut urallesi”, Habte sanoi. ”Voin olla hyvä jossain, kun liityn tiimiin, mutta näin urani alkuvaiheessa tulen paremmaksi vain, jos ihmiset panostavat kasvuuni. Joka askeleella tiimini ovat osoittaneet minulle joka päivä, että he eivät välitä vain siitä, mitä tuon joukkueelle, vaan myös siitä, mitä he voivat tarjota minulle.

Ohjelman kuuden kuukauden kierto, Habte sanoi, ovat vain yksi indikaattori siitä, kuinka paljon Rockwell arvostaa varhaista urakehitystä ja sitoutumista houkutella, pitää ja kehittää erilaisia ​​kykyjä.

“Arvostan yrityskulttuuria, jossa panostetaan innokkaisiin oppijoihin, jotka voivat soveltaa uusia ajattelutapoja”, Habte sanoi. ”Se on pitkän tähtäimen lähestymistapa sen sijaan, että yritetään vain täyttää virkoja. Parantumisesi on etusijalla. Ympärilläni on älykkäimpiä koskaan tavaamiani ihmisiä, jotka laajentavat maailman mahdollisuutta ja jotka jakavat vapaasti tietonsa ja näkökulmansa. En tiedä missä muualla olisin voinut saada niin paljon näin lyhyessä ajassa. Täällä on enemmän kuin tervetullut olo. Minulla on todellinen yhteenkuuluvuuden tunne.”

Varhaiset uraohjelmat auttavat valmistuneita ja nuoria ammattilaisia ​​löytämään, kasvamaan ja menestymään. Lue lisää Rockwellin DEI-toimista sen äskettäisestä kestävän kehityksen raportista.

Rockwell Automation -logo

Rockwellin automaatio

Rockwellin automaatio

Tietoja Rockwell Automationista

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK) on maailman johtava teollisuusautomaation ja digitaalisen muuntamisen valmistaja. Yhdistämme ihmisten mielikuvituksen teknologian mahdollisuuksiin laajentaa inhimillisesti mahdollista tehden maailmasta tuottavamman ja kestävämmän. Rockwell Automationin pääkonttori sijaitsee Milwaukessa, Wisconsinissa, ja se työllistää noin 25 000 ongelmanratkaisijaa asiakkaillemme yli 100 maassa. Lisätietoja siitä, kuinka saamme Connected Enterprisen eloon teollisuusyrityksissä, on osoitteessa www.rockwellautomation.com.

Lisää osoitteesta Rockwellin automaatio

.

Leave a Comment