KeyBank on tehnyt 127 miljoonaa dollaria yhteisösijoituksiin vuodesta 2017 lähtien

KeyBank ylittää kansallisen yhteisöetusuunnitelmansa viiden vuoden tavoitteet yli 26 miljardilla dollarilla, joka keskittyy taloudelliseen saatavuuteen ja tasapuolisuuteen kaikkialla Yhdysvalloissa

Vermont Business Magazine Kuten KeyCorpin huhtikuussa julkaistussa 2021 Environmental, Social and Governance (ESG) -raportissa ilmoitettiin, pankki on ylittänyt kansallisen yhteisöhyötysuunnitelmansa viiden vuoden tavoitteet ja tarjoaa yli 26 miljardia dollaria taloudelliseen pääsyyn ja tasapuolisuuteen yhteisöille kaikkialla maassa. . Näiden investointien ja lainojen soveltamisalaan kuuluivat kohtuuhintaiset asunnot, asuntolainat, pienyrityslainat ja muuttava hyväntekeväisyys, joka on suunnattu työvoiman kehittämiseen, koulutukseen ja turvallisiin, elintärkeisiin lähiöihin alipalveltuille yhteisöille ja väestölle.

KeyBank on sijoittanut Vermont-markkinoilleen yli 127 miljoonaa dollaria viimeisen viiden vuoden aikana[1]mukaan lukien:

  • 75 miljoonaa dollaria kohtuuhintaisiin asuntoihin ja yhteisökehityshankkeisiin.
  • 14 miljoonaa dollaria pienyrityslainoja yrityksille, jotka kuuluvat pieni- ja kohtalatuloisiin yhteisöihin.
  • 37 miljoonan dollarin asuntolainat pieni- ja kohtalaisen tulotason yhteisöille kaikkialla markkinoilla.
  • 850 tuhatta dollaria muuttaviin hyväntekeväisyyssijoituksiin KeyBankin palvelemilla kaupunginosilla.

“KeyBankin juuret Vermontissa ovat syvät, ja tukemme asiakkaille ja yhteisöille on meille ylpeyden aihe”, sanoi KeyBankin markkinajohtaja Don Baker. “Yhteisön etuussuunnitelmamme määrittelee sitoutumisemme ja suuntaa työlle, jota teemme yhteistyössä paikallisten yhteisön johtajien ja organisaatioiden kanssa käsitelläksemme kiireellisiä talouseroja ja rotujen tasa-arvoa koskevia kysymyksiä.”

Pankin viimeisten viiden vuoden yhteisösijoitusten lisäksi vuoden 2021 ESG-raportti korostaa Keyn laajennettuja sitoumuksia ilmastonsuojeluun, mukaan lukien Keyn suunnitelma rahoittaa tai helpottaa 38 miljardia dollaria ilmastonmuutoksen torjumiseen ja vihreiden aloitteiden tukemiseen vuoden 2026 loppuun mennessä. DE&I:n sitoumukset, mukaan lukien värillisten ihmisten lisääntynyt edustus sen ylemmissä johtotehtävissä.

Lisätietoja Keyn edistymisestä vastuullisena pankki- ja yrityskansalaisena on vuoden 2021 ESG-raportissa osoitteessa key.com/ESG.

[1] 1.1.2017–31.12.2021

TIETOJA KEYPANKISTA

KeyBankin juuret juontavat lähes 200 vuotta sitten Albanyssa, New Yorkissa. KeyCorp, jonka pääkonttori on Clevelandissa, Ohiossa, on yksi maan suurimmista pankkipohjaisista rahoituspalveluyrityksistä, jonka varat olivat noin 186,3 miljardia dollaria 31. joulukuuta 2021. Key tarjoaa talletus-, laina-, kassanhallinta- ja sijoituspalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille 15 osavaltiota KeyBank National Association -nimellä noin 1 000 konttorin ja noin 1 300 pankkiautomaatin verkoston kautta. Key tarjoaa myös laajan valikoiman kehittyneitä yritys- ja investointipankkituotteita, kuten sulautumis- ja yrityskaupan neuvontaa, julkista ja yksityistä velkaa ja pääomaa, syndikaatioita ja johdannaisia ​​keskimarkkinoiden yrityksille valituilla toimialoilla kaikkialla Yhdysvalloissa KeyBanc Capital Markets -tuotenimellä. Lisätietoja on osoitteessa https://www.key.com/. KeyBank on FDIC:n jäsen.

BURLINTON, Vt., 12. toukokuuta 2022 – KeyBank

Leave a Comment