Kalifornian palvelujohtaja Josh Fryday ja Pohjois-Kalifornian koulutusjohtajat aloittavat #CaliforniansForAll College Corps -rekrytoinnin Chicossa

CHICO, Kalifornia – Tänään Kalifornian palvelujohtaja Josh Fryday liittyi kampuksen virkamiehiin Pohjois-Kalifornian korkeakouluista kannustaakseen opiskelijoita hakemaan #CaliforniansForAll College Corps -ohjelmaan. Tämä on uusi mahdollisuus tuhansille Kalifornian yliopisto-opiskelijoille palvella yhteisöään kriittisillä aihealueilla, kuten ilmastotoimissa. , koulutus ja ruokaturva.

Opiskelijat vahvistavat tulevaisuuttaan saamalla 10 000 dollaria vuoden palveluksesta tehden arvokasta työtä yhteisöissään. Tämän uraauurtavan ohjelman tarkoituksena on yhdistää kaikentaustaisia ​​nuoria kalifornialaisia ​​palvelukseen ja luoda mahdollisuuksia AB 540 CA Dream Act -opiskelijoille palvella yhteisöään.

”Opiskelijat valmistuvat lamauttavan velan kanssa. Tämä palvelu- ja urakehitysohjelma auttaa luomaan velattoman korkeakoulupolun ja edistämään palvelua. Jos olet valmis palvelemaan yhteisöäsi ja antamaan takaisin mielekkäällä tavalla, autamme sinua maksamaan korkeakoulusta. Tämä on win-win-win: auttaa maksamaan korkeakoulusta, hankkimaan arvokasta työkokemusta ja vaikuttamaan merkittävästi yhteisöösi. sanoi Fryday.

Seuraavien kahden vuoden aikana College Corps ottaa palvelukseen 6 500 Kalifornian opiskelijaa – suunnilleen koko rauhanjoukon kokoa. Tämä palvelu- ja urakehitysohjelma auttaa rakentamaan monipuolisen johtajien luokan, joka muuttaa Kalifornian parempaan suuntaan. Rahoitus mahdollisti kuvernööri Gavin Newsomin ja lainsäätäjien ponnistelut.

Haku avattiin 1.4.2022. Opiskelijat voivat lukea lisää ja hakea osoitteessa www.cacollegecorps.com.

HAASTATTELUJA SAATAVILLA: Kalifornian palvelujohtaja Josh Fryday. Ota yhteyttä Katie Vavaoon, Katie.Vavao@cv.ca.gov tai soita numeroon 916-584-3620.

Gayle Hutchinson, Chicon osavaltion presidentti:

“Chicon osavaltiolla on kunnia saada yhteistyökumppani #CaliforniansForAll College Corps -ohjelman kanssa, joka on kauniisti linjassa institutionaalisten arvojemme ja tasapuolisuuden, monimuotoisuuden ja osallisuuden strategisten painopisteidemme kanssa; Kansalais- ja globaali sitoutuminen sekä joustavat ja kestävät järjestelmät. Ohjelmaan osallistuvien opiskelijoiden rahoitus antaa heille mahdollisuuden oppia ja palvella yhteisöä turvallisemmin omiin perustarpeisiinsa, kuten ruokaan ja asumiseen. Yhteisön hyöty on myös korvaamaton. Ohjelman suorittaneet opiskelijat eivät ole vain valmiita työvoimaan, vaan heillä on myös paremmat valmiudet ratkaista 2000-luvun ennennäkemättömät haasteet.

Samia Yaqub, Butte Collegen superintendentti/presidentti:

“Butte College on ilo olla rekrytointikumppani ja tarjota elintärkeän yhteisön korkeakouluopiskelijaputken #CaliforniansForAll College Corps -ohjelmaan. Pohjoisen osavaltion opiskelijamme ovat kohdanneet monia haasteita viime vuosien aikana, kuten tuhoisa Camp Fire, Bear Fire ja pandemia. Monilla siirtolaisista yhteisön opiskelijoistamme on vaikeuksia päästä yliopistoon, ja tämä ohjelma tarjoaa palveluoppimismahdollisuuksia, joista on hyötyä paikallisille yhteisöillemme ja voittoa tavoittelemattomille järjestöillemme siirron yhteydessä. Valtion rahoituksen ansiosta Butte College tarjoaa ensimmäistä kertaa päätoimisille opiskelijoille ilmaisen korkeakoulun kahden vuoden ajan Promise-ohjelman kautta, ja nyt tämä ohjelma auttaa niitä opiskelijoita, jotka suunnittelevat siirtymistä CSU:hun, Chicoon.

Joe Wyse, Shasta Collegen superintendentti/presidentti:

“Olen innoissani siitä, että Shasta College tuo tämän merkittävän stipendimahdollisuuden opiskelijoillemme ja auttaa samalla rikastuttamaan yhteisöjä, joita palvelemme kansalaistoiminnan kautta. Monet maaseutualueiden opiskelijoista kärsivät pandemiasta suhteettoman paljon. #CaliforniansForAll College Corps -ohjelman kautta tarjotut koulutusstipendit auttavat taloudellisesti heikossa asemassa olevia opiskelijoita saavuttamaan taloudellisesti turvallisemman tulevaisuuden tutkinnon tai todistuksen saamisen kautta. Shasta Collegessa olemme sitoutuneet kouluttamaan koko opiskelijaa, ja tämä ohjelma on täydellinen tilaisuus opiskelijoille saada todellista kokemusta, oppia kansalaisvastuuta ja pyrkiä taloudelliseen riippumattomuuteen.

Char Perlas, College of the Siskiyousin superintendentti/presidentti:

“College of the Siskiyous on kunnia, että hänet valittiin yhdeksi 45 korkeakoulusta ja yliopistosta, jotka osallistuvat tähän innovatiiviseen ohjelmaan, joka auttaa tuhansia opiskelijoita maksamaan korkeakoulusta samalla kun he antavat takaisin yhteisöilleen. Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoillemme korvaamattoman mahdollisuuden osallistua yhteisöihinsä, mutta myös auttaa valmistamaan seuraavan sukupolven opiskelijoita menestykseen.

Keith Flamer, College of the Redwoodsin presidentti/superintendentti:

“College of the Redwoods on innoissaan, että hänet valittiin yhdeksi vain 48 Kalifornian korkeakoulusta ja yliopistosta, jotka osallistuvat #CaliforniansForAll College Corps -ohjelmaan. Olen varma, että meillä ei ole pulaa innostuneista, pätevistä opiskelijoista, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan ja työskentelemään paikallisten voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa tämän päivän kriittisimmissä kysymyksissä. Odotan innolla, että tämän ohjelman tarjoamat mahdollisuudet muuttavat sekä yksittäisiä opiskelijoita että yhteisöämme.”

Davion Johnson, California Climate Action Corps -stipendiaatti:

”Liityin Climate Action Corpsiin, koska halusin työskennellä Chico Statessa ja tehdä tärkeää työtä. Otin uskon harppauksen enkä ole katsonut taaksepäin. Opiskelijat hyötyvät #CaliforniansForAll College Corpsin tehtävästä ja johtajuudesta kehittämällä ammatillisia taitoja ja verkostoja.

Ben Chang, California Climate Action Corps -stipendiaatti:

“Liityin California Climate Action Corpsiin ollakseni käytännönläheinen yhteen suurimmista ympäristö- ja sosiaalisista uhista – metsäpaloista. Tällaisten ohjelmien opiskelijat työskentelevät palauttaakseen metsien sopeutumiskykyisemmiksi, vahvistaakseen maaseutuyhteisöjä luonnonvaraisessa kaupunkirajapinnassa ja aloittaakseen uransa.

Aimee Allenegui, California Climate Action Corps -stipendiaatti:

– Arvostan suuresti ympäristöämme. Kasvoin punapuiden ympäröimänä ja vietin kesäni luonnossa. Joten, kun tämä tilaisuus [being a CA Climate Action Fellow] nousi esiin, miksi en liittyisi asiaan, joka edelleen edistää tuota arvostusta ja auttaa luomaan mahdollisuuksia tuleville sukupolville. Se on College Corpsin kauneus! Voit ryhtyä ilmastotoimiin, hankkia työkokemusta ja oppia uusia taitoja – samalla keskittyen opiskeluun ja avun saamiseen.”

SUORASUORITA:

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=3lPI2KcYuAw

Facebook: https://www.facebook.com/CaliforniaStateUniversityChico

Facebook: https://www.facebook.com/366761632165188/posts/378179331023418

Leave a Comment