Indiana Communities Institute Study Arts and Culture Tärkeää talousyhteisön suunnittelulle

Ball State Universityn Indiana Communities Institute (ICI) yhteistyössä Indiana Arts Commissionin (IAC) kanssa julkaisi äskettäin uuden tutkimuksen siitä, kuinka Indianan kunnat hyödyntävät paikallista taidetta ja kulttuureita taloudellisessa kehitysstrategioissaan ja yhteisöissään.

Tutkimusraportti “Planning with Arts & Culture” tuottivat ICI:n henkilökunnan jäsenet Dr. Emily Wornell Seregow, tutkimusapulaisprofessori, ja Brian Blackford, ohjelmankehityksen ja koulutuksen johtaja.

Eräs tutkimuksen keskeinen havainto paljasti, kuinka suuri enemmistö vastaajista on samaa mieltä taiteen ja kulttuurin hyödyntämisen tärkeydestä yhteisön ja talouden suunnittelussa.

Esimerkki tästä lähestymistavasta ilmestyi pian tutkimuksen julkaisemisen jälkeen. Ball State Universityn johtokunta valtuutti 25. maaliskuuta presidentti Geoffrey S. Mearnsin allekirjoittamaan yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) kehitysyhtiö Fairmount Propertiesin kanssa pitkän aikavälin vaiheittaisen kylän elvyttämissuunnitelman edistämiseksi. kampuksen vieressä oleva alue.

Kokonaissuunnitelmaan sisältyy esittävän taiteen keskus yliopiston tapahtumia varten. Tämä esittävän taiteen keskus toimii liikealueen katalysaattorina, ja yliopiston investointi keskustaan ​​tuo noin 100 miljoonan dollarin yksityiset investoinnit. Kun tämä kunnianhimoinen hanke on saatu päätökseen, Village tarjoaa luokkansa parhaan, useiden sukupolvien johtaman kaupunginosan, jossa on taiteen ja kulttuurin, viihteen ja innovaatioiden vetämiä uusia vaihtoehtoja ruokailuun, vähittäiskauppaan, palveluun, vieraanvaraisuuteen, asumiseen ja kokoontumiseen.

“Aina kun voit rakentaa ja kehittää paikkoja ja palveluita, mitä enemmän voit yhdistää taiteen ja kulttuurin, sitä parempi se on”, Mr. Blackford sanoi. “Tämä tutkimus osoittaa, että yhteisöt uskovat, että heillä on omaisuutta taiteessa ja kulttuurissa, ja mitä enemmän ne pyrkivät kehittämään niitä, sitä enemmän se parantaa paikan tunnetta.”

Tutkimustulokset tukevat ICI:n strategista ja ohjelmallista suunnittelua, joka liittyy yhteisöjen tukemiseen, kun ne käyttävät taidetta ja kulttuuria talous- ja yhteisökehityssuunnittelussaan. IAC ja ICI työskentelevät yhdessä seuraavien toimenpiteiden toteuttamiseksi raportissa yksilöityjen mahdollisuuksien alueilla.

“Indiana Communities Institute on pitkään kannattanut paikkaperusteisia, ihmiskeskeisiä investointeja varmistaakseen vahvemmat ja kestävämmät yhteisöt nykyisille asukkaille”, ICI:n toiminnanjohtaja David Terrell sanoi. “ICI jatkaa innolla yhteistyötä Indianan taidekomission kanssa edistääkseen taiteen ja kulttuurin vaikutusta osavaltion kaikilla alueilla.”

Leave a Comment