Entrepreneur pyrkii innostamaan seuraavan sukupolven liike-elämän ammattilaisia

Kirjailija: Shaun Ryan

Adam Fridman kuvailee itseään “sarjayrittäjäksi” – vilkaisu hänen LinkedIn-sivulleen osoittaa.

Digitaalisen markkinoinnin tekniikoita työntekijöiden pysyvyyden ja suorituskyvyn parantamiseksi soveltavan ProHabitsin perustaja ja toimitusjohtaja Fridman on koulutukseltaan rahoituksen maisteri ja hän on työskennellyt yritysten investointipankki-, kiinteistö- ja muissa yrityksissä. Hän on myös Inc.-lehden entinen avustaja ja “The Science of Story” -julkaisun toinen kirjoittaja, jota kuvataan “kenttäoppaaksi” liike-elämän ammattilaisille ja muille, jotka haluavat muuttaa ja kasvattaa organisaatiotaan.

Viime kesänä Fridman muutti perheensä Chicagosta Nocateen, jossa hän hankki linkin kautta työskentelytilaa ja alkoi kääntää – tai tarkemmin sanottuna palauttaa – huomionsa siihen, mitä hän kutsuu “intohimoprojektiksi”, joka oli uinunut vuonna COVID-19:n jälkimainingeissa.

AdvisorTV on luonut noin vuosikymmenen ajan videoita, joissa liike-elämän ammattilaiset tarjoavat neuvoja ja inspiraatiota. Esitykset keskittyivät liiketoiminnan eri osa-alueisiin kaikentasoisille yrityksille, suurille ja pienille.

Konsepti kukoisti.


“Vuosien aikana olemme nauhoittaneet yli 1 000 ohjelmaa”, Fridman sanoi. “Jotkut alkoivat olla Microsoftin sponsoroimia.”

Se muuttui pandemian myötä. Kaikki sammui. Microsoft lopetti sponsorointinsa.

Mutta sitten Fridman muutti First Coastille juuri kun kaikki alkoi palata normaaliksi. Oli aika pohtia uusia mahdollisuuksia.

“Nyt kun olen täällä, esitän kysymyksen, kuinka voin nuorentaa tätä projektia ja alkaa inspiroimaan intohimoa paikallisesti?” hän sanoi.

Yksi idea syntyi hänen poikansa Aidenin havainnosta. 16-vuotias Nease-opiskelija oli innokas TikTok-sisällön kuluttaja, joka eräänä päivänä myönsi, että se, mitä hän näki tällä alustalla, oli kauheaa.

Kun Aiden sanoi haluavansa tehdä omia videoita, Fridmanin vaimo Ola auttoi poikaansa saamaan yhteyden muihin yhteisön jäseniin Facebookin kautta, mukaan lukien valvonnan tarjoava professori ja kotiopetettu opiskelija Kennedy Fulk.

7-vuotiaan sisarensa Averyn ehdotuksesta Aiden teki lyhyen videon Level Up -tanssiyhtiöstä, jonka kaksi sisarta käynnistivät ja joka tarjoaa kursseja linkissä. Hän seurasi sitä Q&A:lla, jossa hän kysyi ihmisiltä kadulla, uskoivatko he, että maailmassa on enemmän ovia tai ikkunoita.

Nähdessään nämä pyrkimykset Fridman tajusi, että kulutettavan sisällön luomiseksi nykymaailmassa on tärkeää saada mukaan seuraava sukupolvi, jonka maailmankuvaa on muokannut merkittävästi sosiaalinen media ja joka näkee asiat eri tavalla.

Jos väline on viesti, tekijät ovat sisältö.

Tämän uuden suunnan lisäksi AdvisorTV jatkaa liiketoimintaan keskittyvän sisällön tuotantoa. Uusia esityksiä ovat: “Bullish On Business” ja työpaikalla tehty sarja, jossa mukana Florida Bluen edustaja.

Fridmanin mukaan teinien saaminen mukaan videotuotantoon opettaisi heille enemmän kuin esityksen tuottamiseen vaadittavat tekniset taidot. Haastattelemalla yrittäjiä pääset heti esille menestyneiden näkökulmista.

Fridman näkee Nocateen nopean kasvun mahdollisuutena osallistua yritysyhteisönsä kehittämiseen.

“Se on ainutlaatuinen hetki ajassa”, hän sanoi.

Linkin löytäminen – yrityshautomo, yhteistoimintatila, kulttuuri- ja koulutuskeskus ja paljon muuta – on osoittautunut hänen tavoitteilleen onnistuneeksi. Hän sanoi pitävänsä siitä, että hänen lapsensa voivat osallistua toimintaan tässä “ainutlaatuisessa” paikassa hänen työskennellessään siellä.

AdvisorTV ottaa minkä suunnan tahansa, se on kenties aina sidottu siihen, mikä Fridman sanoo ajavan häntä eniten: “Luominen, merkityksellinen elämä, jotain jättäminen taakseen parantaakseen maailmaa.”

Jos haluat nähdä joitain AdvisorTV:n videoita tai muodostaa yhteyden sen sosiaalisen median tileihin, siirry osoitteeseen advisor.tv. Uutta sisältöä, mukaan lukien Aiden Fridmanin töitä, löytyy YouTube-kanavalta: youtube.com/channel/UCRMyl7CzTrbt6U1pz2QxEVA.

Leave a Comment