Drew University Business and Economics -opiskelija pulahtaa haitankkiin

Tunnisteet: Alunat, liiketoiminta, CLA, talous, tapahtumat, talous, kotisivu, sijoittaminen, opiskelijat

Drew University Business and Economics -opiskelija pulahtaa haitankkiin

10 vuotta Drew’ssa juhliva Shark Tank -tapahtuma tarjoaa alakoululaiset esittelevät projekteja alan ammattilaisille, alumeille

Toukokuu 2022 – Drew Universityn liiketalouden ja taloustieteen opiskelijat tekivät puolivuosittain lukukauden lopun pudotuksia Shark Tankissa.

Opiskelijat esittelivät projekteja Drew-alumien, professorien ja opiskelijoiden opiskelemien alojen alan ammattilaisista koostuville tuomaripaneeleille.

Opiskelijat saivat rakentavaa palautetta projekteistaan, jotka kattoivat muun muassa yritysviestinnän, digitaalisen markkinoinnin, rahoituksen, hedge fund -strategiat ja sosiaalisen yrittäjyyden.

Suurentaa

Tuomarit antavat rakentavaa palautetta opiskelijaprojekteista, esitelmistä

Opiskelija ottaa pois kokemuksesta – joka pidettiin henkilökohtaisesti ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen – ja sillä oli todellisia vaikutuksia.

“Sain mahdollisuuden esitellä pitch deckin ensimmäistä kertaa varsinaiselle paneelille”, sanoi Amara Nwachukwu C’22, liiketalouden pääaine sekä nais- ja sukupuolitutkimuksen sivuaine. Nwachukwu esitteli ShinDig-nimisen sovelluksen, joka on suunniteltu auttamaan tapahtumien osallistujia ja suunnittelijoita etsimään toimintaa.

”Tätä saatan tehdä tulevaisuudessa markkinoinnin parissa työskentelevänä. Sain myös puhua alumeiden kanssa ja kuulla palautetta sovellukseni parantamisesta”, hän sanoi.

Samantha Villanueva C’23, liiketalouden pääaine, esitteli verkkosivujen uudelleensuunnittelun lukion juoksuleirille sekä saapuvan ja lähtevän markkinointistrategian, joka koostui sosiaalisen median viesteistä, sähköpostikampanjoista ja useista ostajapersoonista.

“Tilaisuus oli loistava tilaisuus esitellä töitäni luokkahuoneen ulkopuolella”, hän sanoi. “Sain arvokkaan esittelykokemuksen lisäksi myös rakentavaa palautetta paneelilta, mikä oli todella hyödyllistä, koska lanseeraan sivustoni lähitulevaisuudessa.”

Palautteen saamisen ja esitystaitojen parantamisen lisäksi opiskelijoilla oli mahdollisuus verkostoitua panelistien kanssa – joista osa oli joskus ollut opiskelijapaneelin yhtälön toisella puolella –, jotka olivat vaikuttuneita.

“Olen iloinen voidessani auttaa kehittämään analyyttistä ajattelua tulevia Wall Streetin menestystarinoita varten”, sanoi Jeffrey Noss C’75, Trustee Emeritus ja Drew’s Wall Street Semesterin pitkäaikainen johtaja LinkedIn-viestissä, joka yhdistää opiskelijat ja alumnit tapahtuman jälkeen. “Rahoitus-, taloustieteen ja Wall Streetin ohjelmiemme opiskelijat ovat nopeita oppijoita, ja Drew on rakentanut vahvan professoriryhmän, mikä antaa heille etulyöntiaseman valmistumisen jälkeen.”

Chris Andrewsin, apulaisprofessori ja sosiologian johtaja sekä yritysohjelman johtaja, mukaan tapahtuma osui kaikkiin säveliin, joihin se oli suunniteltu.

“Minusta tärkeintä on se, että se tarjosi opiskelijoille useita mahdollisuuksia kehittää esiintymistaitojaan ystävällisessä, kannustavassa ja rakentavassa ympäristössä, joten kun he pääsevät harjoitteluun tai työhaastatteluun, he tuntevat olonsa itsevarmaksi ja valmistautuneiksi.”

Leave a Comment