Callie Edwards, John Kelley saavat College of Educationin 2022 Staff Awards for Excellence -palkinnot

Callie Edwards, ohjelman arvioinnin ja koulutustutkimuksen apulaisjohtaja Friday Institute for Educational Innovationissa, ja John Kelley, koulutuksen johtajuuden, politiikan ja inhimillisen kehityksen osaston johtajan assistentti, on saanut tunnustusta panoksestaan NC State College of Education, 2022 Staff Awards for Excellence.

Awards for Excellence -palkinnot myönnetään vuosittain yhdelle EHRA:n ja yhdelle SHRA:n työntekijälle, jotka osoittavat huippuosaamista College of Educationille ja jotka ovat korkeakoulun ehdokkaita yliopiston huippuosaamisen palkintoihin.

“Olin kunnia vastaanottaa NC State College of Educationin 2022 EHRA Staff Award for Excellence -palkinnon. ​Kiitän todella kollegoitani tästä tunnustuksesta”, Edwards sanoi. ”Olen siunattu rakastaa sitä, mitä teen, ja on kunnia olla ehdolla ja juhlittu panoksestani. Rakastan sitä, että äitini saattoi osallistua vieraana ja tavata monia kollegoitani, mukaan lukien ohjaajani ja Friday Instituten toiminnanjohtajan tohtori Hiller Spiresin, joka on ollut niin mahtava mentori ja tukija.”

”Minua ympäröivät lahjakkaat ja ahkerat tunnustusta palvelevat oppilaitokseni kollegani, joista monilla on koko korkeakoulua, ei ensisijaisesti yhtä osastoa, palveleva rooli. Tunnen olevani kunnia ja nöyrä voidessani tämän palkinnon, Kelley sanoi. “Se todella sai päiväni, viikon ja kuukauden ihmiset pitämään tauon ja antamaan arvostuksensa. Haluan esittää kiitokseni työtovereilleni palkinnosta ja henkilökunnalle, joka suunnitteli ja toteutti juhlatilaisuuden. Vaikka COVID erottaa meidät suurimman osan ajasta, he tekivät tästä kokemuksesta ja tilaisuudesta kokoontua yhteen, erityisen kohottavaa.”

Lisätietoja EHRA Staff Award -palkinnosta Excellence-saajalle Callie Edwards

Edwards, EHRA Staff Award for Excellence -palkinnon saaja, toimii pääyhteyshenkilönä Centennial Campus Magnet Middle Schoolin kanssa, Friday Instituten kumppaniyliopiston kanssa ja käynnisti Friday Instituten Educational Research and Evaluation Internship -ohjelman, joka tukee erilaisia ​​perustutkinto-opiskelijoita tutkimuksen ja tutkimuksen kehittämisessä. taitojen arviointi.

Ne, jotka asettivat Edwardsin palkinnon saajaksi, mainitsi hänen kykynsä työskennellä Centennial Campus Magnet Middle Schoolin kanssa, jotta hän voisi navigoida käynnissä olevien tutkimusten monimutkaisessa logistiikassa pandemian aikana sekä hänen innovatiivisten prosessien ja menettelytapojen kehittämiseen kommunikoidakseen koulun kanssa ja raportoidakseen tiimilleen. perjantai-instituutti.

Useat ehdokkaat kiittivät myös hänen luomaansa Educational Research and Evaluation Internship -ohjelmaa, joka ei ainoastaan ​​tarjoa ainutlaatuisia mentorointimahdollisuuksia perustutkinto-opiskelijoille, vaan auttoi parantamaan tehokkuutta, kestävyyttä ja tuottavuutta muun henkilöstön keskuudessa.

”Harjoitteluohjelman luominen ja johtaminen oli hänen roolinsa ja velvollisuuksiensa ulkopuolella; Callie kuitenkin näki tämän ohjelman mahdollisuutena sekä parantaa työpaikkamme tehokkuutta että kehittää innovatiivista tapaa laajentaa osallistumista koulutusalan tutkimus- ja arviointiyhteisöön”, eräs kollega kirjoitti nimityskirjeessä. “Koko työssään hän on aina asettanut ihmisten tarpeet etusijalle ja varmistanut, että kaikkia – hallintovirkailijoita, opettajia, yläkoulun opiskelijoita ja jatko-opiskelijoita – kohdellaan aina kunnioittavasti.”

Toinen EHRA Award for Excellence -palkinnon ehdokas oli Tish Attayek, tutkimuskehitysjohtaja.

Lisätietoja SHRA Staff Award for Excellence -palkinnon saajasta John Kelley

Roolissaan korkeakoulussa Kelley tarjoaa hallinnollista tukea ja hoitaa opetusjohtajuuden, politiikan ja inhimillisen kehityksen osaston vuosittaiset nimitys-, ylennys- ja toimikausijaksot.

Hänen nimittäjänsä korosti Kelleyn kykyä toimia positiivisena roolimallina, joka on aina halukas ja kykenevä neuvomaan ja joka kykenee johdonmukaisesti ajattelemaan laatikon ulkopuolella.

”John pysyy jatkuvasti positiivisena ja innostuneena auttaessaan kollegoitaan. Hänen poikkeukselliset taitonsa, ammatillisen kokemuksensa ja henkilökohtaiset ominaisuudet ovat tehneet hänestä vahvan voimavaran laitokselleen ja korkeakoululle, ehdokaskirjeessä sanotaan. “Hänen luonteensa ja rehellisyytensä näkyvät jokaisessa kohtaamisessa. Hänen kykynsä jatkuvasti sopeutua ympäristöön ja edistyä on säälimätön ja kiitettävä.

Muita ehdokkaita SHRA Award for Excellence -palkintoon olivat Sukanda Soontiraratn, palkinnon jälkeinen tutkimuksen johtamisen asiantuntija; June Morton, finanssipäällikkö tutkimushallinnosta ja Ayelen Valeton, korkeakoulun yrityspalvelukoordinaattori.

Leave a Comment