Business Double Major hyväksyy mentorin roolin

Nathaniel Nevelsille oman musiikin luominen on ollut turvapaikka opinnoissaan, tausta hänen rentoutumiselle ja voide, joka rauhoittaa hänen valituksensa.

Tänä lukuvuonna sekä Nevelsin isä että setä kuolivat. Menettäessään elämänsä tärkeimmät miehet hän putosi musiikkiinsa kuin lämmin, lohduttava halaus, tuottaen euforisen sekoituksen syntetisoituja ääniä bassolinjojen kanssa.

“Musiikki on pakopaikka minulle”, hän sanoi. “Lisäksi se on erittäin parantavaa.”

Tällaisen julkaisun saaminen on yksi syy, miksi hän uskoo pystyneensä menestymään viimeisten viiden vuoden aikana perustutkinto-opiskelijana, koska se tasapainotti hänen kiireisen aikataulunsa nautinnollisen kanavan kanssa – jonka hän tietää pitävänsä lähellä valmistuessaan tässä kuussa. Kampuksella liiketalouden ja yritystietojärjestelmien kaksoisaine on rakentanut mainetta johtajana, mentorina ja erottuvana opiskelijana ja työntekijänä. Kampuksen ulkopuolella Nevels harjoittelee luovia lihaksiaan valokuvauksen, mallintyön ja tietysti musiikin parissa.

“Loppujen lopuksi haluaisin luovan kipinäni ottavan vallan, jotta voin käsitellä mahdollisimman monia taiteellisia asioita elämässäni”, hän sanoi.

Varttuessaan Etelä-Los Angelesissa, Nevelsillä oli sisäinen halu opiskella korkeakoulututkintoa, ja ollessaan lukiossa hän etsi organisaatioita, jotka tarjosivat mahdollisuuksia tukea tätä unelmaa. Kayne Scholarsista (stipendiohjelma, joka auttaa edistämään ensimmäisen sukupolven korkeakouluopiskelijoiden mahdollisuuksia valmistua joko CSU- tai UC-oppilaitoksesta) Etelä-Kalifornian yliopiston naapuruston akateemiseen aloitteeseen, joka tukee yli 1000 lasta yliopistoon pääsyssä ja lukutaidon alkuvaiheessa. vuosittain Nevels kuunteli, oppi ja hyödynsi vahvuuksiaan edetäkseen.

Lisäksi hän oli sitoutunut lukion mentoroitava, joka otti ahneasti tietoa mentoreiltaan henkilökohtaisessa ympäristössä. Yliopisto-opiskelijana hän jatkoi askartelu-, editointi- ja ansioluettelonsa ja saatekirjeensä lähettämistä ja hioi samalla haastattelutaitojaan.

“Näiden ohjelmien mentorointi on auttanut minua saamaan joitain parhaista oppitunneista, joita olen koskaan saanut”, hän sanoi. “Minulla on ollut mahdollisuus oppia hyvin suoriutuneilta ammattilaisilta, joilla on laaja kokemus kaikilta nimetyiltä aloilta.”

Opintojensa lisäksi Nevels ilmaisee luovaa puoltaan muun muassa musiikillaan, valokuvauksellaan ja mallintyöllään / Kuva Kyleha Eamesin luvalla

Nevels on myös itse mentorina panostanut takaisin. Joka kesä yliopistoon tulonsa jälkeen hän on palannut Los Angelesin alueelle puhumaan yläkoulun ja lukion opiskelijoille, jakaen ystävällisiä neuvoja ja rohkaisua. Hän on myös toiminut mentorina EXP Young Fellows -ohjelmassa, organisaatiossa, joka yhdistää itäisen Los Angelesin alueen lukioikäisiä värikkäitä poikia mentoreihin, jotka edustavat omia kokemuksiaan, yhteisöjään ja taustojaan.

“Näin nuorempia versioita itsestäni noissa lapsissa, ajattelutavan ja lähestymistavan, kun ei tiennyt, että lapsena kasvamisen ulkopuolella on elämää”, hän sanoi. ”Koska kyseessä oli nimenomaan miehille suunnattu mentorointiohjelma, puhuin opiskelijoille heidän maskuliinisuuden avaamisesta uusille elämännäkökulmille, kuten rehellisyydelle tunteiden kanssa. Miehinä olemme ristiriitaisia ​​tuskien vapauttamisesta, mutta haavoittuvuuden ja karun tasapainon oppiminen on antanut minulle mahdollisuuden lähestyä elämää paljon harkitummin.”

Jennifer Duggan, College of Businessin neuvonta- ja opiskelijapalveluiden vanhempi koordinaattori, laittaa Nevelsin kesän ennen fuksivuotta Educational Opportunity Program Summer Bridge -ohjelman kautta. Hän huomasi varhain hänen luontaisen kyvyn olla yhteydessä muihin.

“Hän oli joku, joka oli todella haavoittuvainen, halukas jakamaan tarinansa ja nousi johtajuuden huipulle”, Duggan sanoi.

Vakavuus, rehellisyys ja kyky pitää yhteyttä opiskelutovereihinsa vaikuttuneena Duggan tarjosi Nevelsille työtä neuvonta- ja opiskelijapalvelutoimistossa. Siellä hän oli elementissään tervehtien tapaamisten neuvontaan saapuvia opiskelijoita ja aloittamassa vaivattomasti keskusteluja heidän kanssaan odottaessaan.

Nevels jatkoi yhteyksien luomismahdollisuuksien hyödyntämistä, mukaan lukien puhuminen College of Businessin ensimmäisen sukupolven lounaspaneelissa viimeisen kahden vuoden aikana ja ohjausta ja tukea muille College of Business -opiskelijoille.

“Juuri tämä taito erottaa hänet muista työntekijöistä, koska se näyttää tulevan luonnostaan ​​ja aidon huolen ja myötätunnon paikasta”, sanoi Christine Ponce, Business Student Advising and Services -yksikön hallinnollisen tuen koordinaattori. “Hänen kykynsä olla yhteydessä tuntemattomiin ja inspiroida heitä on hämmästyttävä.”

Nevelsin voimaa ja sinnikkyyttä koeteltiin hiljattain, kun hänen isänsä kuoli syksyllä. Kaksi päivää myöhemmin hänelle ilmoitettiin, että College of Businessin tiedekunta ja henkilökunta olivat kokoontuneet ostaakseen lennon palatakseen Los Angelesiin hänen perheensä kanssa.

“Kiitän heitä siitä aina”, hän sanoi. “Isäni kuoltua istuin siellä itkien töissä, yritin vain päästä läpi, ja he sanoivat: ‘Nate, jos sinun täytyy pitää lomaa, me saamme sen.””

Liittyvät

.

Leave a Comment