2022 vuosikokouksen koulutustilaisuudet

Liity kollegojesi kanssa henkilökohtaisesti ohjelmoimaan sinulle tärkeimpiä aiheita. Kaikki ajat ovat keskeisiä. Yksityiskohdat CME:stä, huoneiden sijainnit ja lisätiedot julkaistaan ​​sitä mukaa, kun niitä on saatavilla.

klo 10.30-11

Kuinka lähestyä globaalia terveyttä lääketieteen opiskelijana, asukkaana ja lääkärinä

Koska viimeaikaiset kriisit vaikuttavat kykyyn edistää maailmanlaajuista terveyttä ja kun harjoittelijat pohtivat, kuinka he voisivat antaa apua, tämä ohjelma tutkii monimutkaista maailmanlaajuista terveysmaisemaa ja tarjoaa konkreettisia toimenpiteitä, joilla harjoittelijat voivat puolustaa haavoittuvia väestöryhmiä.

Panelistit

 • Allison Berndtson, MD
 • Chi Chiung Grace Chen, MD, MHS
 • Dhruv Puri
 • Lynn Midani

klo 16.30–17.

Traumatietoisen hoidon asettaminen hoidon standardiksi

Traumatietoisen hoidon on osoitettu lisäävän luottamusta potilaan ja palveluntarjoajan välillä, parantavan hoitoon sitoutumista ja parantavan potilaiden pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia. Tämän ohjelman tavoitteena on käsitellä trauman vaikutuksia terveyteen ja varustaa lääketieteen opiskelijoille puitteet traumatietoisen hoidon tarjoamiseksi kliinisissä vuorovaikutuksessa.

Panelistit

 • Audrey Stillerman, MD
 • Anastasia Rubakovic

8.15–9.30

IPPS – Lääkärin käytäntöjen pääomasijoitus: tapaustutkimus ja perustelu eettisille ohjeille

Pääomasijoitusyhtiöt hankkivat osuuksia lääkärin vastaanotoista yleistyvästi. Uusi tutkimus julkaistiin vuonna JAMA sisätauti ehdottaa, että pääomasijoittajien osallistuminen voi johtaa jyrkkiin hintojen nousuun, mikä voi johtaa korkeampiin vakuutusmaksuihin ja potilaiden kustannusten jakamiseen. Esittelijät, mukaan lukien yksi tutkimuksen kirjoittajista, professori Ambar LaForgia, PhD ja JAMA-kommentaattori, Francis J. (Jay) Crosson, MD, jakavat havaintojaan ja näkemyksiään.

Panelistit

 • Francis (Jay) Crosson, MD
 • Ambar LaForgia, tohtori
 • Russell Libby, MD
 • Narayana Murali, MD

9.25–9.40

AMA:n lääketieteellisen koulutuksen tuki monimuotoisuudelle, tasa-arvolle ja kuulumiselle

Joaquin Baca, MSPH, keskustelee AMA:n lääketieteellisen koulutusyksikön tietoisesta ja tarkoituksellisesta panostuksesta henkilöstöön ja suunniteltuun työhön, jotta voidaan edistää sekä sisäisesti että ulkoisesti tarvetta parantaa terveyden tasapuolisuutta lääketieteen koulutuksen jatkuvuuden ajan linjassa AMA-keskuksen kanssa. Health Equitylle.

Panelisti

 • Joaquin Baca, MSPH, MedEd Diversity Equity and Inclusion -yksikön johtaja

9.45–11.30

Käytännön laajuus: Hattiesburg Clinicin tapaustutkimus ja AMA:n edunvalvonta

Tässä ohjelmassa puhuja Hattiesburg Clinicistä keskustelee organisaation tutkimuksen tuloksista sairaanhoitajien ja lääkäriassistenttien vaikutuksesta ja siitä, mitä muutoksia organisaatio teki tutkimuksen seurauksena. Ohjelmassa on myös AMA:n Advocacy Resource Centerin johtava henkilökunta keskustelemassa tärkeästä työstä, jota AMA tekee puolustaakseen lääkäriä terveydenhuoltotiimin johtajana.

Panelistit

 • Bryan Batson, MD
 • Michaela Sternstein, J.D.
 • Kimberly Horváth, J.D.
 • Adnan Munkarah, MD
 • Gregory Fuller, MD

klo 10–10.30

Kokeilun ja lääketieteellisen väärinkäytön historia

Tätä ohjelmaa tukee MAS, ja se käsittelee rasismin historiaa, kokeiluja ja väärinkäytöksiä lääketieteessä sekä näiden Hippokrateen valan rikkomusten pitkän aikavälin seurauksia. Tämän historian tunteminen tuo toivottavasti valaistumista, joka antaa arvokasta näkemystä, jotta voimme paremmin ymmärtää, kuunnella ja puolustaa potilaiden huolenaiheita.

Panelistit

 • Michael Knight, MD, MSPH
 • Luis Seija, MD
 • John Paul Sanchez, MD, MPH
 • Joshua Carrasco
 • Tsola Efejuku

Klo 10.30 – 11.45

PPPS- Lääkärin käytäntöjen pääomasijoitus: Tapaustutkimus ja perustelu eettisille ohjeille

Pääomasijoitusyhtiöt hankkivat osuuksia lääkärin vastaanotoista yleistyvästi. Uusi tutkimus julkaistiin vuonna JAMA sisätauti ehdottaa, että pääomasijoittajien osallistuminen voi johtaa jyrkkiin hintojen nousuun, mikä voi johtaa korkeampiin vakuutusmaksuihin ja potilaiden kustannusten jakamiseen. Esittelijät, mukaan lukien yksi tutkimuksen kirjoittajista, professori Ambar LaForgia, PhD ja JAMA-kommentaattori, Francis J. (Jay) Crosson, MD, jakavat havaintojaan ja näkemyksiään.

Panelistit

 • Francis (Jay) Crosson, MD
 • Ambar LaForgia, tohtori
 • Russell Libby, MD
 • Narayana Murali, MD

Keskipäivä – 13

Lääketieteen rooli aseellisissa konflikteissa: eettiset ja ammatilliset vaikutukset

Maailman kansalaisina tiedämme, että aseelliset konfliktit vaikuttavat potilaisiin ja ammattiimme. Mikä on lääketieteen ja lääkärin rooli aseellisissa konflikteissa? Kuinka voimme huolehtia potilaistamme ja itsestämme maailmanlaajuisen sotilaallisen kriisin keskellä? Mikä on lääkärin velvollisuus hoitaa sotilaita ja pakolaisia?

Panelistit

 • Audiey Kao, MD, PhD
 • Zaher Sahloul, MD

12.15–13.45

Mitä lääkintähenkilöstön tulee tietää työssäkäyvistä lääkäreistä

Istunnossa käsitellään lääkäreiden työllisyyden vaikutusta perinteiseen hoitohenkilökuntamalliin. Osallistujat oppivat käsittelemään mahdollisia ristiriitoja työsopimusten ja lääkintähenkilöstön sääntöjen välillä, säilyttämään riippumattomien lääkäreiden roolin hoitohenkilöstössä ja vaikutuksista sairaalan asiantuntijoihin.

Panelistit

 • Libby Snelson, J.D.
 • John Flores, MD
 • Nancy Mueller, MD
 • Steven Edelstein, MD
 • Elizabeth Davlantes

klo 14.15–14.30

AIDS-säätiö Chicago: politiikka, asuminen, terveydenhuolto

Istunnon tarkoituksena on selittää, kuinka AFC käsittelee asumista terveyden sosiaalisena tekijänä ja kodittomuutta kansanterveyskriisinä chicagolaisten keskuudessa, jotka elävät HIV:n ja muiden kroonisten terveysongelmien kanssa tai ovat alttiita niille; keskustelemaan lääkäreiden johtajien ja lainsäätäjien kanssa HIV-ehkäisyyn (esim. testaus, altistumista edeltävä esto), hoito ehkäisynä (TasP) liittyvien ristikkäisten terveyspolitiikkojen merkityksestä; ja kuvaile AFC:n lähestymistapoja rodulliseen ja terveydelliseen tasapuolisuuteen.

Panelistit

 • Craig W. Johnson, ryhmäpäällikkö, AMA Minority Affairs -osasto; AIDS-säätiön Chicagon hallituksen puheenjohtaja
 • John Peller, Chicagon AIDS-säätiön toimitusjohtaja
 • Kim Hunt, politiikan ja edunvalvontatoimintojen vanhempi johtaja ja Pride Action Tankin toiminnanjohtaja, AIDS Foundation Chicago
 • Nadeen Israel, AIDS-säätiön Chicagon varapuheenjohtaja
 • Peter Toepfer, asumisen varapuheenjohtaja ja toiminnanjohtaja, Center for Housing & Health, AIDS Foundation Chicago
 • Terrance Weeden, MD, AFC:n hallituksen jäsen; Adolescent Medicine Fellow, Ann & Robert H. Lurie Chicagon lastensairaala

klo 14.30–15.

Opi viimeisimmät tiedot Medicaren lääkkeiden hintaneuvotteluista eläkeläisille Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmässä

Aihe neuvotella Medicare-lääkkeiden hinnoista on laskenut ja virtannut useiden vuosien ajan, ja siitä on äskettäin keskusteltu uudelleen kongressissa. Jos CMS:n sallittaisiin neuvotella lääkkeiden hinnoista edunsaajiensa ja yksityisten suunnitelmaan ilmoittautuneiden puolesta, se auttaisi vähentämään omaa rahaa. Todd Askew, AMA:n edunvalvontajohtaja, liittyy meihin keskustelemaan.

Panelisti

 • Todd Askew, AMA:n edunvalvontajohtaja

klo 15.30–16.

Transsukupuolisten potilaiden hoidon suojeleminen ja edistäminen

Tämän istunnon tavoitteena on valaista sukupuolta vahvistavaa hoitoa hakevan potilaan koettelemuksia ja saada tietoa terveydenhuoltojärjestelmässä liikkumisesta. Sessio saa oppijan mukaansa transfobian ja homofobian todellisten kohtaamisten kautta terveydenhuoltojärjestelmässä ja ulkomailla.

15.45–16.45

Naislääkärit siirtymävaiheessa: oppivat navigoimaan uran varhaisesta puoliväliin

Naislääkärit kohtaavat ainutlaatuisia esteitä edetessään urallaan, navigoidessaan urallaan ja etsiessään tasapainoa ammatillisten ja henkilökohtaisten vastuiden välillä. Lisäksi on yhä kasvava tarve parhaille käytännöille yksilöllisellä, institutionaalisella ja järjestelmätasolla tällaisen lääkäreiden sukupuolten välisen epätasa-arvon voittamiseksi.

Panelisti

klo 16-17

Leikkaus iäkkäillä aikuisilla, riskialtis yritys: opi lisää perioperatiivisen aivojen terveyden optimoinnista

Delirium on yleinen, mutta usein diagnosoimaton komplikaatio vanhuksilla suuren leikkauksen jälkeen. Nämä ajattelun muutokset voivat ilmetä hämmennyksenä leikkauksen jälkeen tai kognitiivisten toimintojen heikkenemisenä. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että yli 50 % eläkeläisistä joutuu kirurgiseen toimenpiteeseen ja 20 % kokee deliriumin. Siksi on tärkeää, että eläkeläiset ovat tietoisia näistä muutoksista ikääntyessään. Tämä istunto auttaa lääkäreitä ymmärtämään leikkauksen jälkeistä kognitiivista toimintahäiriötä ja sen vaikutusta kognitiiviseen heikkenemiseen.

Panelistit

 • Susana Vacas, MD, PhD
 • Amit Ghose, MD
 • Matthew D. Gold, MD

16.30–17.30

Rotu/etninen identiteetti ja tiedonkeruu lääketieteessä

Rotu- ja etninen identiteetti on usein erittäin monimutkainen Yhdysvalloissa Lääketieteen opiskelijasta lääkäriin, rodun ja etnisen alkuperän vangitseminen vaihtelee suuresti, eikä monien mielestä pysty kuvaamaan tilanteen monimutkaisuutta. Mikä pahempaa, ilman johdonmukaista tiedonkeruuta ja raportointia on vaikea määrittää, missä aliedustetuilla lääketieteen opiskelijoilla, asukkailla/tutkijoilla tai harjoittavilla lääkäreillä on uravaikeuksia. Tämä istunto käyttää erittäin interaktiivista lähestymistapaa tutkiakseen rodun/etnisen identiteetin vivahteita. Sitten kehystetään, kuinka politiikan uudistaminen voi paremmin vangita rodun ja etnisen identiteetin monimutkaisuuden jatkumossa lääkäriksi ryhtymisessä.

Panelistit

 • Siobhan Westcott, MD
 • herra Alec Calec
 • Liz Valencia, MD, JD
 • William McDade, MD, PhD
 • Tripti Kataria, MD
 • Erick Eiting, MD

klo 14–15

Johtajuus DEI:n kehityksen aikoina

Lähestymistapa monimuotoisuuteen, tasapuolisuuteen ja osallisuuteen on kypsymässä; Siksi terveydenhuollon organisaatioiden muutoksen vetäjien roolin on oltava valmis toteuttamaan tämä muutos. Tämä ohjelma auttaa ymmärtämään, kuinka DEI:n johtajuus kehittyy ja on välttämätöntä potilastulosten parantamiseksi.


Leave a Comment