Verkkojohtajilla on paljon annettavaa

NBA:n pudotuspelien toinen kierros ei ole edes päättynyt, mutta Nets on pudonnut jo yli kaksi viikkoa ja odottaa jo seuraavaa kautta.

Netsin pääjohtajan Sean Marksin ja valmentajan Steve Nashin (kyllä, hän on edelleen työssä) odotetaan puhuvan tiedotusvälineille keskiviikkona ensimmäistä kertaa heidän järkyttävän ensimmäisen kierroksen tappionsa Celticsin käsissä, ja kysymyksiä on paljon. kysytään.

Nähtäväksi jää, kuinka suoraan Marks ja Nash suhtautuvat vastauksiin: sekä kokoontuneelle lehdistölle että itselleen, kun he katsovat peiliin.

Marksille tai Nashille tai molemmille:

Onko Netsillä kulttuuriongelma?

“Kulttuuri” oli Marksin usein käytetty muotisana, kun hän saapui Spursista vuonna 2016, ja Nets ruokki sitä, joka sai pelaajat haluamaan tulla Brooklyniin. Mutta sen jälkeen, kun he saivat ison kalan, Kevin Durantin ja Kyrie Irvingin, onko pelaajien voimaannuttaminen väistynyt mahdollistamiseen?

Jopa Marks myönsi tuolloin, että kulttuuria ei koskaan rakenneta hyvään, vaan se on jatkuva prosessi, joka vaatii jatkuvaa työtä. Irving on joutunut vaikeuksiin, ja James Harden ei malttanut odottaa pääsevänsä pois kaupungista, joten näyttää siltä, ​​että Netsillä voisi olla jotain tehtävää tämän asian suhteen.

Marksille

Ovatko Nets edelleen sitoutuneet pitämään Irvingin, jos hän päättää jättäytyä ulkopuolelle, kun otetaan huomioon kentän ulkopuolinen draama ja epävarmuus?

Irving on jättänyt väliin 123 226 runkosarjan ottelusta sen jälkeen, kun hän teki sopimuksen Netsin kanssa heinäkuussa 2019. Syitä vaihtelivat vammoista henkilökohtaiseen lomaan COVID-19-rokotuksesta kieltäytymiseen. Neuvotteluja enimmäissopimuksen jatkamisesta suojattiin hänen kieltäytyessään rokotteesta.

netto
Netsin pääjohtaja Sean Marks.
PA

Irving – joka on jo tällä välikaudella leimannut itseään marttyyriksi ja medianukkeiksi, ennen kuin hän kutsui kriitikkojaan “torakoiksi” suorassa lähetyksessä tiistaina Twitchissä – voi luopua 36,5 miljoonan dollarin sopimuksesta vuosille 2022-23. Kuinka paljon vatsaa Netsillä on pitkäaikaiseen sitoutumiseen, ja millaisia ​​suojauksia he haluaisivat?

Marksille

Miten hän arvioi Nashin suorituskykyä tällä kaudella, kun mahdollinen mestaruuskampanja päättyi ensimmäisellä kierroksella?

Nashin entinen apulainen Ime Udoka näytti saavan hänestä paremman Celticsin päävalmentajana ensimmäisen kierroksen pyyhkäisyssä. Herättääkö jokin luottamus siihen, että Nash voi kehittyä ja kasvaa mestaruusvalmentajaksi?

Nashille

Pitääkö hänen harkita puolustuskoordinaattorin lisäämistä?

Vaikka Ben Simmons vihdoin loukkaantui – viime kauden vuoden puolustava pelaaja – kentälle, sen pitäisi auttaa valtavasti, joten löytäisi puolustusmielisen apuvalmentajan, joka toistaisi sen, mitä Udoka antoi Netsille viime kaudella.

netto
Steve Nash
EPA

Marksille

Mitä hän on oppinut kahdelta viime kaudelta?

Edistyään jokaisella taitavalla liikkeellä toimikautensa alussa Brooklynissa Marksin lyöntikeskiarvo on laskenut viimeisen kahden vuoden aikana. Hardenin megapeli suuren 3:n luomiseen päättyi siihen, että Harden, Durant ja Irving pelasivat vain 16 peliä yhdessä. Ja juuri viime kesänä hankitut Jevon Carter ja James Johnson ovat kauan poissa.

Marksille

Mikä on Netsin suurin offseason prioriteetti henkilöstön suhteen?

Kun Celtics ja puolustava Bucks pelaavat mestaruussarjalta näyttävää sarjaa, monet kokevat, että pituuden ja siiven urheilullisuuden pitäisi olla listan kärjessä. Mutta Marksin mielipide on tärkein.

Nashille

Kuinka tärkeää on olla yhdessä leirin alusta lähtien?

Irvingin varhainen poissaolo ja sitten osa-aikainen asema osoittautuivat Netsin tuhoksi. Joe Harrisilla (vasemman nilkan leikkaus 21. maaliskuuta), Simmonsilla (selän mikrodisektomia 5. toukokuuta) ja Seth Curryllä (vasemman nilkan artroskooppinen leikkaus 9. toukokuuta) kaikilla on toimenpiteitä viimeisen kahden kuukauden aikana, ja joka on valmis leirille syyskuussa karhuja katsomassa.

Marksille

Kuinka paljon omistaja Joe Tsai tarkalleen maksaa luksusveroja?

Se ei ole vain Irving. Vaikka Nets ei ostaisikaan LaMarcus Aldridgea ja Blake Griffinia, päätökset Bruce Brownista (vapaa agentti), Nic Claxtonista (rajoitettu vapaa agentti) ja Patty Mills (pelaajavaihtoehto) ovat kyseenalaisia. Tsai aikoo maksaa noin 96 miljoonaa dollaria luksusveroa tällä kaudella ja saattaa lähestyä 350 miljoonaa dollaria veroja ja palkkoja ensi kaudella.

Molemmille

Kuka esiintyy uudessa Nets-komediassa?

Ronny Chieng on asetettu näyttelemään (fiktiota) äskettäin mainostettua Nets GM:ää Hululle kehitettävissä komediasarjoissa. Tarina on saanut inspiraationsa Tsaista. Tuleeko Marksiin tai Nashiin perustuvia hahmoja? Ja ohjelman kuvauksissa New Yorkissa 20. heinäkuuta – elokuuta. 5, tekeekö mikään Nets cameo-kuvia?

.

Leave a Comment