Tyler Countyn opetuslautakunta pitää säännöllisen kokouksen | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Tyler Countyn opetuslautakunta kokoontui sääntömääräiseen istuntoon maanantaina 2. toukokuuta kello 19 hallituksen toimistossa Middlebournessa. Hallituksen jäseniä olivat läsnä presidentti Linda Hoover, varapuheenjohtaja Katrina Byers, Curtis Heintzman, Dave Roberts ja Larry Thomas. Paikalla oli myös superintendentti Shane Highley.

Kokous alkoi 19.4.2022 pidetyn jatko- ja varsinaisen kokouksen ja 25.4.2022 budjettityöpajan pöytäkirjan hyväksymisellä.

Ensimmäisenä asialistalla oli Sharon Campbell, Wetzel/Tylerin kauppakamarista. Sharon esitteli hallitukselle uuden ohjelman, jonka he haluaisivat toteuttaa kouluissa nimeltä Young Entrepreneurs. “Meneämme lapsemme muihin osavaltioihin parempien työmahdollisuuksien vuoksi” selitti neiti Campbell. Uusi ohjelma auttaisi nuoria, jotka ovat kiinnostuneita olemasta oma pomo ja perustaa pienyritys lähiseudulle. Toivottavasti ohjelma kannustaa opiskelijoita pysymään alueella ja investoimaan yhteisöön.

Stella Moon, STARSin ohjelmakoordinaattori, kertoi hallitukselle Tyler Consolidated STARS -ohjelman saavutuksista. Tämä ohjelma tunnetaan urapolun edistämisestä, joka edistää koulutuksen ammatin kehittämisen jatkumista. Ms. Moon ilmoitti hallitukselle, että Tyler County asettaa STARS-ohjelmien etusijalle ympäri osavaltiota. Hän luovutti vuoden 2022 kultaisen tähden Pam Stollingsille, TCHS:n STARS-neuvojalle.

Mr. Highley antoi hallitukselle tietoja WVU-P:n sponsoroimasta Grow Your Own Teachers -ohjelmasta. Hän ilmoitti, että Tyler County Schools tekee yhteistyötä WVU-P:n kanssa tarjotakseen 2+2-ohjelman ja antaakseen paikallisille opiskelijoille mahdollisuuden päästä etumatkaan vielä lukion aikana ja päästä koulutuksen alalle ottamalla korkeakouluopintojaksoja. Tavoitteena on saada nämä tulevat opettajat palaamaan paikallisiin yhteisöihinsä ja ansaitsemaan palkkaa. WV on vain yksi monista osavaltioista, joilla on vaikeuksia tarjota tarpeeksi opettajia julkiseen koulutukseen. Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan täyttämään tyhjiö.

Mr. Highley päivitti hallitukselle LVI- ja TC-auditorioprojekteja. Hän kertoi, että hankkeen on määrä alkaa joulukuun 2022 jälkeen.

Highley ilmoitti sitten hallitukselle, että vanhempien haastattelut suoritettiin viime viikolla. Hän kertoi olevansa tyytyväinen opiskelijoiden haastatteluissa osoittamaan ammattitaitoon.

Lopuksi isännöitsijä jakoi tulevien viikkojen tapahtumien aikataulun. Koulu lähestyy loppuaan, ja heillä on monia tapahtumia, joita järjestetään. 6. toukokuuta oli Senior Awards -päivä, 12. toukokuuta on valmistujaiset, 12. toukokuuta on myös opiskelijoiden viimeinen päivä ja 20. toukokuuta viimeinen päivä opettajille.

Seuraavia opetusmateriaaleja ovat suositelleet K-12 luonnontieteiden oppikirjatoimikunnat 1.7.2022 alkaen ja 30.6.2028 asti, ja ne ovat hallituksen hyväksymiä. Lastentarha – 5. luokka: Savvas Elevate Science; Luokat 6–8: McGraw Hill inspiroi tiedettä; Luokat 9–12: Cengage Maa- ja avaruustiede, Maa ja avaruus, Biologia II – Elämän yhtenäisyys ja monimuotoisuus, Anatomia ja fysiologia – Kehon rakenteet ja toiminnot, Kemia – Atomien ensimmäinen lähestymistapa, Fysiikka – Fysiikka tutkijoille ja insinööreille, AP Kemia kemia, AP-fysiikka – korkeakoulufysiikka, ympäristötiede – maailman ylläpitäminen, oikeuslääketieteen perusteet ja tutkimukset, Savvas-biologia, McGraw Hillin fysiikka – inspiroi fysikaalista tiedettä.

Seuraavat ovat matkatoiveita:

Rob Schupbach pyytää lupaa mennä vuoden 2022 senioriluokkaan seniorimatkalle Cedar Pointiin 7. toukokuuta 2022. Hän pyytää lupaa Seth Pattersonille, Robert Hensleylle ja Ryan Miglinolle lähteä saattajiksi. Myös bussikuljetusta pyydetään.

Matthew Peters pyytää lupaa viedä Coachman’s Clubin SES:iin 9. toukokuuta 2022 auttamaan Fun Dayn järjestämisessä. Myös bussikuljetusta pyydetään.

Cindy DiLuca pyytää lupaa mennä SES:n ensimmäisen luokan luokkaan North Bend State Parkiin 6. toukokuuta 2022. Hän pyytää lupaa Missy Smithille, Megan Gloverille, Rachel Henthornille ja Natasha Morrisille palvella saattajina. Myös bussikuljetusta pyydetään.

Ashley Cochran pyytää TCHS:n TSA-osaston viemistä kansalliseen TSA-konferenssiin Dallasissa, TX, 25.–30. kesäkuuta 2022. Hän pyytää rahoitusta. Hän pyytää, että Sandy Cochran ja Andy Weekley saavat toimia saattajina.

Dezirae Middleton pyytää pääsyä erityisopetukseensa The Wildsiin Muskingum Countyssa, OH:ssa 2. toukokuuta 2022. Hän pyytää lupaa Alisha Cravenille, Sara Connerille ja Jessica Lattealle mennä saattajiksi. Hän pyytää rahoitusta. Bussikuljetus pyydetään.

Annie Erwin ja Leon Ammons pyytävät lupaa ottaa Ag. Ed.:n ja FFA:n opiskelijat osallistumaan seuraaviin aktiviteetteihin: * Tri District Land Judging Contest Morgantownissa 18. toukokuuta 2022. * Northcentral Regional Land Judging Contest Taylor Countyssa 25. toukokuuta , 2022. * Upper Ohio Land Judging Practice Contest Tyler Countyssa 26. toukokuuta 2022. – WV State FFA Agronomy CDE Contest Mason Countyssa 2. kesäkuuta 2022. – Northwestern Regional Land Judging Contest Doddridge Countyssa 9. kesäkuuta 2022. * WV State FFA Food Science CDE Cedar Lakesissa 10. kesäkuuta 2022. – WV State FFA Livestock CDE WVU Farmsilla Morgantownissa 23. heinäkuuta 2022.

Patricia Silliman ja WV Extension Office pyytää lupaa käyttää Tyler Countyn koulubusseja 4H-opiskelijoiden kuljettamiseen Jackson’s Millsiin ja sieltä takaisin 5. ja 7. heinäkuuta 2022.

Muut pyynnöt hallitukselle olivat:

Stacey Kasun pyytää Brody Kasunille lupaa ylittää läänin rajat jatkaakseen osallistumista Tyler Countyn kouluihin lukuvuonna 2022-23

Työsuhteet tai siirrot ja irtisanomiset:

Työllistää Stephen Easthamin, Jacob Robertsin, Timothy Pattersonin, Martin Parrishin, Melissa Gumpin, Sarah Pattersonin, Jim Drainin, Janet Heintzmanin ja Angie Bakerin Summer Paintersina 1.7.2022 alkaen.

Työllistävät Martin Parrishin, Jacob Robertsin, Kayla Shieldsin, Terry VanCampin, Chris Weekleyn, Bernadette Hoodin kesäkoulubussien kuljettajina 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Miranda Nicholsin kesäsihteeriksi 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Chris Ferrellin kesäkoulun SPED-opettajana AIB:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Carla Wells, Logan Kehrer, Emily Lantz ja Shanna Glover kesäkoulun luokanopettajiksi AIB:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Cindi Greathouse kesäkoulun SPED-opettajana SES:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Katie Moore, Jan McCaskey, Megan Campbell, LeeAnn Smith ja Missy Smith kesäkoulun luokkaopettajiksi SES:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Stefanie Suterin kesäkoulun matematiikan opettajaksi TCMS:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Angie Wattsin kesäkoulun ELA-opettajana TCMS:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Jeff Wittmer kesäkoulun matematiikan opettajaksi TCHS:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Jason Robertsin kesäkoulun yhteiskuntaopin opettajaksi TCHS:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Diana Stenderin kesäkoulun ELA-opettajaksi TCHS:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Jesse Masters kesäkoulun SPED-opettajana TCHS:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Martha Hayesin kesäkoulun ECCAT-kuljetusavustajana AIB:ssä 6.6.2022 alkaen.

Palkkaa Angie Baker kokina koulun jälkeiseen illallisohjelmaan TCMS/HS:ssä 22.8.2022 alkaen.

Palkkaa Melissa West Cook II:na TCHS:ssä, voimaan lukuvuoden 2022-23 alusta.

Siirrä Brittany Flesher SES:n liikkuvasta ECCAT I:stä tai II/Aide III:sta ECCAT Aideen SES:ssä lukuvuoden 2022–23 alusta alkaen.

Siirretään Tiffany Hayes Transportation and Special Education Aide III/Autism Mentorista SES:ssä ECCAT Aideen SES:ssä, voimaan lukuvuoden 2022–2023 alussa.

Siirrä Denise Greene SES:n SPED Teacherista SES:n liikunta-opettajaksi lukuvuoden 2022–23 alusta alkaen.

Palkkaa Aaron Foltz TCHS:n tyttöjen päävalmentajana, heti.

Palkkaa Josiah Burgessin huoltajana Tyler Consolidatedin ja Sistersville Elementary Schoolissa 3.5.2022 alkaen.

Työllistää Cheyenne Weekleyn hoitajana TCHS:ssä 3.5.2022 alkaen.

Palkkaa Megan Haughtin kesäkokina AIB:ssä 3.6.2022 alkaen.

Kun laskujen maksaminen oli hyväksytty, kokous keskeytettiin. Tyler Countyn opetuslautakunnan seuraava varsinainen kokous on 16.5.2022 klo 19.00 Tyler Countyn hallituksen toimistossa.

.

Leave a Comment