OU:n kauppakorkeakoulu “kultaisen vuosipäivän” kunniaksi – 2022 – Kauppakorkeakoulu – Uutiset – OU-lehti

Viimeisten viiden vuosikymmenen aikana Oaklandin yliopiston kauppakorkeakoulu on kehittynyt pienestä taiteiden ja taiteiden liiketoimintaohjelmasta College of Arts and Sciencesissa taloustieteen ja liiketalouden laitokseksi AACSB:n akkreditoiduksi kauppakorkeakouluksi, joka tarjoaa perustutkintoa ja jatkotutkintoa.

“Oakland University School of Business Administration on perustajien uraauurtava henki, ja se on tunnustettu muuttavien kokemusten luomisesta opiskelijoillemme, kumppaneillemme ja yhteisöllemme”, sanoi tohtori Michael A. Mazzeo, Oakland’s Schoolin rahoituksen professori ja dekaani. liiketaloudesta.

“Viimeisen 50 vuoden nopean kasvun ja jatkuvan muutoksen myötä olemme keskittyneet olennaiseen: varmistamaan, että liiketalouden opiskelijoilla ja yrityksillä on tiedot ja taidot menestyä ja johtaa.”

Kauppakorkeakoulu on kokenut maineensa valtavan kasvun elinkeinoelämässä ja tutkimusyhteisössä viimeisen 50 vuoden aikana, kiitos asiantuntevien tiedekunnan jäsenten työn ja valmistuneiden menestymisen työelämässä.

“Sormi syke sykkeessä nousevien alan tarpeisiin, kauppakorkeakoulu loihtii polkuja esittelemällä ainutlaatuisia ohjelmia ja kokemuksia, jotka valmistavat liiketoiminnasta valmistuneita, joilla on huipputaidot markkinoiden kysynnän edelle”, Mazzeo sanoi. “Tämä yrittäjähenkinen ajattelutapa yhdistettynä strategiseen ymmärrykseen ja kykyyn muuntaa konseptit toiminnaksi tarkoittaa, että OU School of Business Administration pystyy jatkamaan laadukkaiden ohjelmien ja erinomaisten tutkinnon suorittaneiden toimittamista kehittyville globaaleille markkinoille.”

Joitakin kohokohtia viimeisen viiden vuosikymmenen ajalta ovat:

1969: Oaklandin yliopiston taloustieteen ja liiketalouden laitos muuttuu kauppakorkeakouluksi, joka tarjoaa johtamisen BS-tutkinnon, mukaan lukien kirjanpidon, rahoituksen, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon ja johtamisen tietojärjestelmien kurssit ja pääaineet.

1971: Ensimmäinen kauppatieteiden maisteriohjelma nimeltä Master of Science in Management alkaa.

1980: Master of Science in Management kehittyy MBA.

1986: Hallitus hyväksyy kauppakorkeakoulun uudeksi nimeksi.

1988: Ansaitsee arvostetun akkreditoinnin AACSB-Internationalin perustutkinto- ja kirjanpitoohjelmistaan.

1999: Ensimmäinen Executive MBA -kohortti aloittaa luokat.

2000: Muuttaa Elliott Halliin, joka on nimetty Nancy ja R. Hugh Elliottin mukaan.

2007: ACHIEVE- ja Business Scholars -ohjelmat liiketalouden perustutkinto-opiskelijoille alkavat.

2010: Stinson Student Advancement Center, joka tarjoaa yhden luukun opiskelijapalveluita, kokous- ja oleskelutiloja.

2011: Tim ja Marsha Healy Café avautuu, ja se tarjoaa Elliott Hallin vierailijoille valikoiman tuoreita ruokia ja Starbucks-tuotteita.

2011: Ideat 2 Business -ohjelma alkaa.

2015: 2 miljoonan dollarin Student Managed Investment Fund, jota ylläpitää Kresge Foundation, uusi Data Analytics and Trading Floor Lab toivottaa ensimmäiset opiskelijat tervetulleiksi.

2019: First Business Honors -kohortti ilmoittautuu.

“Edessämme tulleiden, mukaan lukien omistautuneiden ystävien, opettajien, henkilökunnan, opiskelijoiden, alumnien ja kannattajien harteilla OU:n kauppakorkeakoulu on valmis menestymään tuleville sukupolville”, Mazzeo sanoi.

OU:n kauppakorkeakoulu viettää kultaista vuosipäivää lauantaina 21. toukokuuta klo 50th Golden Gala Celebration, jonka Elliott Foundation esitti Royal Park -hotellissa ja Celebratory Brunchissa sunnuntaina 22. toukokuuta Oakland Centerissä.

Lisätietoja juhlasta on osoitteessa https://www.oakland.edu/business/alumni-friends/anniversary.

Leave a Comment