Campus Climate Survey tuo esiin opiskelijoiden huolenaiheet, kampuskulttuurin ja mukavuuden puutteen ottamalla yhteyttä poliisiin

Wisconsin-Madisonin yliopiston lehdistötiedotteen mukaan suurin osa UW-Madisonin kampuksen opiskelijoista pitää ympäristöä kutsuvana kaikentaustaisille ihmisille. Siitä huolimatta yliopisto pyrkii jatkuvasti tekemään kampuksesta viihtyisämmän paikan kaikille. Yksi tapa, jolla yliopisto saa tietoa kehittämistä kaipaavista alueista, on kampusilmastotutkimukset.

UW-Madison julkaisee Campus Climate Surveys -tutkimukset tehdäkseen muutoksia aloilla, joilla opiskelijat ilmaisivat parannustarpeita. Tuore kysely, joka julkaistiin 19.10.2021, perustui edelliseen tutkimukseen vuodelta 2016. Tämä päivitetty kysely loi tavan nähdä potentiaalinen kasvu ja lasku aiemmista kampusmuutoksista.

Viiden vuoden aikana monien opiskelijoiden vastaukset pysyivät samoina koskien kunnioitusta luokassa, mukavuutta opettajien tavoittamisessa, sosiaalistamista, pelottavan käyttäytymisen muotojen todistamista ja yliopiston sitoutumista monimuotoisuuden edistämiseen.

Erot näiden kahden kyselyn tulosten välillä osoittavat, että opiskelijoiden viihtyvyys on heikentynyt ottamalla yhteyttä UWPD:hen. Aiempina vuosina yli puolet opiskelijaväestöstä myönsi tuntevansa olonsa mukavaksi ottaa yhteyttä poliisiin, mutta luku on sittemmin laskenut noin 40 prosenttiin, kuten tutkimustulokset osoittavat.

“Tämä on tärkeää palautetta, joka ohjaa tulevia päätöksiä”, sanoi LaVar Charleston, monimuotoisuudesta ja osallisuudesta vastaava varakansleri lehdistötiedotteessa. “Odotan innolla, että saan jakaa lisää, kun täydellinen analyysi on valmis ja työryhmä on saanut aika kaivaa syvemmälle löydöksiin ja tehdä suosituksia.”

Kampusilmastotutkimuksen työryhmä ottaa seuraavat askeleet kyselyn tulosten kanssa ja laatii yliopistolle uusia suosituksia tuoreiden tulosten perusteella. Toivotaan, että työryhmä kokoaa kesän aikana suosituksensa niin, että toteutusryhmä voi esitellä suositukset kampusyhteisölle syksyllä 2022.

Tutkimustulokset osoittivat myös muita muutoksia. Kyselyyn osallistuneiden opiskelijoiden määrä nousi vuoden 2016 noin 8 600 osallistujasta 13 400 osallistujaan vuonna 2021. Vastaajia oli perus-, jatko-, ammatti-, erikois- ja osa-aikaisista opiskelijoista.

Äskettäisessä lehdistötiedotteessa yliopisto mainitsi tämän laskun opiskelijoiden kyselykommenttien seurauksena, jotka ilmaisivat “huolensa lainvalvonta- ja poliisiasioista yleensä”.

Kun kysyttiin Wisconsin-Madisonin yliopistosta eroamisen harkitsemisesta sekä vuosina 2016 että 2021, noin 15 % opiskelijoista suostui lähtemään. Opiskelijoiden eroa lähtemisperusteissa selitettiin.

Vuonna 2021 noin 56 % opiskelijoista ilmoitti harkitsevansa yliopistosta eroamista kampuksen ilmaston ja kulttuurin vuoksi – 16 % enemmän kuin vuonna 2016.

Vuoden 2016 tutkimuksen tulosten ja tämän päivän välillä yliopisto on ottanut askeleet korjata ongelmat, joista opiskelijat ilmoittivat kyselyn kommenttien ja tulosten kautta.

Muutoksia ovat monimuotoisuuden luominen kaikilla osa-alueilla tuomalla lisää ihmisiä aliedustetuista ryhmistä erilaisiin opiskelija- ja tiedekuntatehtäviin. Yliopisto keskittyi myös edistämään kokonaisvaltaista osallistavaa ympäristöä kaikille, jotta kampuksen kutsuva laatu ulottuu opiskelijoiden, opettajien ja henkilökunnan arkeen.

Nautitko lukemastasi? Hanki The Daily Cardinalin sisältö postilaatikkoosi

Yliopisto aikoo todennäköisimmin toistaa saman prosessin jatkaakseen kampuksen elämän parantamista tutkimustuloksista, aivan kuten se teki vuoden 2016 tutkimuksen jälkeen. Monimuotoisuuden ja osallisuuden kunnioittamista, tietoisuutta ja koulutusta arvostavan yhteisön jatkaminen on todennäköisesti se, mitä monet syksyn suositukset sisältävät.

Daily Cardinal on kattanut yliopiston ja Madisonin yhteisön vuodesta 1892. Harkitse lahjoittamista tänään.

Leave a Comment