Vaali 2022: Opetuslautakunta, piiri 5

Shontelle Childress, jonka vapaaehtoistoimintaan vanhempana on kuulunut vanhempien opettajaorganisaatioiden palvelu kahdessa koulussa, mukaan lukien yhdessä, jossa hän on PTO:n presidenttikoulutuksessa, hakee piirin 5 paikkaa Bulloch Countyn opetushallituksessa.

Kaksi hänen mainitsemaansa keskeistä huolenaihetta ovat COVID-19-pandemian paljastama epätasa-arvoisuus opetuksessa ja usein tapahtuvat muutokset koulun johtajuudessa, kuten rehtoritehtävissä.

Hän haastaa opetushallituksen vakiintuneen jäsenen Glennera Martinin, eläkkeellä olevan opettajan ja koulujärjestelmän ylläpitäjän, joka valittiin paikalle ensimmäisen kerran vuonna 2014. BOE Piirin 5 äänestäjät valitsevat, kumpi heistä edustaa heitä seuraavat neljä vuotta, ja ennakkoäänestys on käynnissä. puolueettomissa parlamenttivaaleissa, jotka osuvat samaan aikaan puolueen 24. toukokuuta järjestettävien esivaalien kanssa.

Childress sanoi haluavansa edustaa piiriä “ja olla kaikkien opiskelijoiden tukena”. Hän kirjoitti isolla “kaikki”.

“Joudun puolustamaan opettajiamme, opiskelijoitamme ja koulujamme ohjaavia johtajia, kaikkia, jotka ovat etulinjassa ja palvelevat suoraan oppilaitamme”, hän kirjoitti. “Juoksen varmistaakseni, että koulumme saavat ansaitsemansa resurssit.”

Ensimmäinen kysymys kouluneuvostoehdokkaille oli, mitä heillä on tarjottavaa piirilleen ja lääninsä hallituksen jäseniksi ja miksi he ovat ehdokkaana.

“Uskon, että minulla on erittäin tuore, harkittu näkökulma, joka on ainutlaatuinen hallituksessa”, Childress jatkoi. ”Minulla on intohimoa nähdä Bullochin piirikunnan nuoria valmistautuneena osallistumaan maailman näyttämölle. Olen sitoutunut varmistamaan, että jokainen Bulloch Countyn opiskelija on valmis ilmoittautumaan, työllistymään tai värväytymään. Sitoutuneena vanhempana ja yhteisön puolestapuhujana korvani ovat aina avoinna yhteisömme jäsenten puheille, ja voin olla heidän mikrofoninsa opetushallituksessa.”

Herald: Mitkä ovat suurimmat huolenaiheesi Bullochin piirikunnan kouluista, niiden opiskelijoista (ja oppilaiden vanhemmista), opettajista ja henkilökunnasta?

Lapsipuku: ”COVID-pandemia paljasti eriarvoisuuden opetussuunnitelmien toimittamisessa opiskelijoiden tapaamisessa siellä, missä he ovat. Tämä ei ollut ainutlaatuinen Bulloch Countylle, mutta se osoittaa, että meidän on oltava tarkoituksellisempia koulutukseen pääsyssä Bullochin piirikunnan peruskoulun ylempään luokkaan.”

Hän ilmaisi myös muita huolenaiheita, jotka eivät johdu pandemiavuosista.

“Toistuvat muutokset koulun johtajuudessa vuodesta toiseen vaikeuttavat perinteiden ja johdonmukaisuuden vaalimista opiskelijoiden, opettajien ja johtajien kannalta”, Childlress sanoi.

“Uskon, että meidän on oltava tarkoituksella viljelemässä ympäristöä, jossa sidosryhmät kaikilla tasoilla kouluissa ja yhteisössä ovat tervetulleita vapaaseen ajatusten vaihtoon ja kritiikkiin”, hän sanoi.

“Bullochin piirikunnan koulujemme hallintohenkilöstön epäjohdonmukaisuus on minulle suuri huolenaihe. Et voi odottaa koulun todella menestyvän, jos järjestelmänvalvojat ovat paikalla vain yhdestä kahteen vuotta kerrallaan. …. Olen myös syvästi huolissani siitä, että kaikki koulut eivät saa yhtä arvokkaita resursseja kuin muut koulut. …”

Herald: Mitä muutoksia tai parannuksia haluaisit nähdä kouluissa? Mitä haluaisit nähdä jatkossa?

Lapsipuku: ”Haluaisin, että opettajilla on enemmän luovuutta, kun he opettavat luokassa. Opettajien pitäisi pystyä olemaan enemmän käytännönläheisiä. Haluan nähdä ympäristön, jossa opiskelijat nauttivat oppimisesta. Olen myös sitä mieltä, että sosiaaliseen ja emotionaaliseen oppimiseen pitäisi olla enemmän mahdollisuuksia.

“Opetuslautakunnan jäsenenä tekisin töitä myös rakentaakseni enemmän yhteisöllisiä yhteyksiä kouluihimme.”

Herald: Miten tasapainottaisit veronmaksajien edut opiskelijoiden ja koulun työntekijöiden tarpeiden kanssa?

Lapsipuku: ”En usko, että nämä ovat kilpailevia paikkoja. Uskon, että veronmaksajien intressit sekä opiskelijoiden ja koululaisten tarpeet kietoutuvat toisiinsa. On veronmaksajien etujen mukaista, että meillä on opettajia, joilla on valtuudet valmistaa lapsemme maailman näyttämöön. … Tarvitsemme opetushallituksen jäsenillämme globaalin näkemyksen siitä, kuinka kaikki yhteisössämme hyötyvät korkealaatuisen koulutuksen tarjoamisesta koko läänissä riippumatta siitä, missä piirissä he asuvat.”

Lyhyt elämäkerta

Childress oli Sallie Zetterower Elementary Schoolin PTO:n aktiivinen jäsen ja on Langston Chapel Middle Schoolin PTO:n koulutusjohtaja. Hän on myös vanhempi vapaaehtoisena Cheer South All Starsissa ja on mukana Bulloch Countyn rakkaan yhteisön “ja monissa muissa yhteisöllisissä tilaisuuksissa”, hän kirjoitti.

Hänen kahdesta tyttärestään vanhempi valmistui Statesboro High Schoolista vuonna 2012. Nuorempi on nyt seitsemännellä luokalla Langston Chapel Middle Schoolissa.

Ammattimaisesti Childress on Keller Williams Realty Inc:n kiinteistönvälittäjä Savannahissa. Hän oli aiemmin Hampton Innin operatiivisena johtajana kolme vuotta.

Hän valmistui Statesboro High Schoolista vuonna 1991 ja osallistui myös Georgia Southern Universityyn. Hän on ollut takaisin Bullochin piirikunnassa 13 vuotta.

Kaikkiin BOE-ehdokkaisiin otettiin ensin yhteyttä ja sitten lähetettiin sähköpostitse luettelo lähes identtisistä kysymyksistä. Tiistai-iltapäivään mennessä toimittaja ei ollut saanut vastauksia Martinilta, kun hän oli esittänyt hänelle kysymyksiä useammin kuin kerran viimeisen 10 päivän aikana.

Leave a Comment