3 Ohion republikaanien tuomarit kyseenalaistavat äänestyskoulutuksen eettisen oppaan Ohion korkeimman oikeuden verkkosivustolla

COLUMBUS, Ohio – Kolme republikaanien Ohion korkeimman oikeuden tuomaria, jotka ovat äänestyksessä 8. marraskuuta, ovat kyseenalaistaneet tuomioistuimen osallistumisen oikeudellisten vaalien koulutusprojektiin, joka sisältää heidät ja heidän haastajansa muiden äänestäjien tietojen ohella tuomioistuimen verkkosivuilla.

Toukokuun 4. päivänä muille tuomioistuimen jäsenille osoittamassaan muistiossa Ohion päätuomarin ehdokkaana ehdolla oleva tuomari Sharon Kennedy sekä virkaan uudelleenvalintaa hakevat Pat DeWine ja Patrick Fischer kyseenalaistivat, rikkovatko nämä tiedot tuomioistuimen eettisiä velvoitteita. tuomioistuin on riippumaton.

He ovat huolissaan siitä, että verkkosivusto saattaa näyttää siltä, ​​​​että hallituksen haaraa käytetään poliittisen edun vuoksi, he sanoivat.

He kyseenalaistivat, kuinka julkisia resursseja käytettiin koulutustoiminnassa. He kritisoivat myös projektin kumppanuutta Ohio League of Women Voters -järjestön kanssa, joka on yksi kantajista tuomioistuimessa olevissa uudelleenjakotapauksissa. He sanoivat, että näennäisesti neutraalit kysymykset voidaan tulkita tiettyjä ehdokkaita suosiviksi, kuten kysymys aikaisemmasta oikeuskokemuksesta voi näyttää siltä, ​​​​että tuomioistuin ei pidä ehdokkaista, jotka olisivat uusia.

Tuomarivaalien koulutusprojekti on nimeltään Judicial Votes Count. Ohion korkeimman oikeuden verkkosivustolla on tiedot osoitteessa jvc.ohio.gov.

Sivusto sisältää vuokaavion Ohion tuomioistuinten hierarkiasta, esivaalien ja yleisten vaalien päivämäärät, videoita kunnallisista, yleisistä valituksista, nuorista, valituksista ja Ohion korkeimmasta oikeudesta.

Äänestäjät voivat käyttää verkkosivustoa etsiäkseen oikeudellisia kilpailuja läänin mukaan. Äänestyslipulla olevat tuomarit voivat vastata kyselylomakkeisiin, joissa on elämäkerrallisia tietoja, jotka täyttyvät verkkosivuilla verkkolomakkeiden lähettämisen jälkeen, vaikka vaaleihin onkin kuukausia aikaa, ja vain harvat tuomarit ovat ladanneet tietoja.

Silti Kennedy, DeWine ja Fischer kirjoittivat muistiossa, että verkkosivusto antaa vaikutelman, että kaikki seitsemän Ohion tuomaria tukevat viestiä ja hanketta virallisessa tuomarina.

“Olemme huolissamme siitä, onko tämä tuomioistuin, ymmärrettynä tuomareista, jotka ovat kirjaimellisesti äänestyslipulla, oikea taho mainostaa ja toimittaa tätä tietoa äänestäjille”, he kirjoittivat. “Meidän mielestämme ei.”

Hyvä hallituksen puolestapuhuja kuitenkin kyseenalaisti, yrittävätkö kolme tuomaria nostaa eettisiä kysymyksiä päästäkseen eteenpäin siitä, miten he kohtaavat oman oikeusetiikkansa.

DeWine, kuvernöörin poika, ei ole kieltäytynyt yhdestäkään uudelleenjakotapauksesta, vaikka hänen isänsä on Ohio Redistricting Commissionin jäsen. Toistaiseksi nuorempi DeWine on ollut uudelleenpiirikomission puolella kaikissa korkeimman oikeuden päätöksissä.

Kennedy puhui Greater Toledon oikeus elämään -tapahtumassa vuonna 2017, kun kaupungin kirurgisella aborttiklinikalla oli tapaus tuomioistuimessa. Hän ei kieltänyt itseään tapauksesta ja asettui klinikan puolelle, joka keskeytti kirurgiset abortit kahdeksi kuukaudeksi.

“Yksi niistä asioista, joita joskus tapahtuu, on, että kun on eettisiä kysymyksiä, on helppo alkaa osoittaa sormella muita”, sanoi Catherine Turcer, Common Cause Ohion johtaja. “En väitä, että niin todella tapahtuu täällä. Mutta nämä kolme tuomaria ovat huolissaan äänestäjien koulutussivustosta.”

Turcer on yleensä vaikuttunut Ohio Judicial Votes Count -sivustosta, joka avattiin hiljattain tällä vaalikaudella. Hän sanoi, että äänestäjät jättävät usein väliin oikeudelliset kilpailut, koska heillä ei ole koulutusta ehdokkaista. Oikeuslaitoksen äänimäärä tarjoaa hyvää tietoa paitsi tulevista tuomarikilpailuista, myös siitä, kuinka oikeuslaitos toimii yleisesti, hän sanoi.

Turcer, jonka organisaatio on osa puhujatoimistoa, jossa ihmiset puhuvat oikeuslaitoksesta kaikkialla osavaltiossa lisätäkseen kiinnostusta vaikutusvaltaista, mutta usein huomiotta jätettyä haaraa kohtaan, ei täysin poista republikaanien tuomareiden huolia. Hän katsoi muiden osavaltioiden oikeudellisia äänestäjien oppaita ennen haastattelua cleveland.com/The Plain Dealer -sivustolle. Hän havaitsi, että vaalipäälliköt ja paikalliset vaalilautakunnat yleensä säilyttävät tiedot.

“On epätavallista, että korkein oikeus on vaalioppaiden varasto”, hän sanoi. “Se on epätavallista. Ja ennen tätä se sijaitsi Akronin yliopistossa.”

Judicial Votes Count alkoi vuonna 2015 Akronin yliopiston Ray C. Bliss Institute of Applied Politics -instituutin projektina, jossa on useita kumppaneita, mukaan lukien Ohio Bar Association, Ohio League of Women Voters ja printti- ja televisiouutiset, Lyn Tolan sanoi. , Ohion korkeimman oikeuden julkisen tiedon johtaja, joka valvoo tuomioistuimen kansalaiskasvatustoimistoa, joka hallinnoi Judicial Votes Countia.

Tuomioistuin päätti isännöidä sivuston, koska sillä oli tekniikka, joka täyttää tuomarikyselyt automaattisesti. Hän pystyi nopeasti lähettämään kirjeitä sertifioiduille tuomariehdokkaille. Bliss Institute syötti suuren osan tiedoista manuaalisesti, hän sanoi.

“Luulen, että väärinkäsitys syntyy, kun tuomarit DeWine, Fischer ja Kennedy juoksivat viimeksi, he lähettivät tietonsa ja ne piti syöttää verkkosivustolle manuaalisesti”, Tolan sanoi. ”Ymmärtääkseni he käyttivät siihen työhön jatko-opiskelijoita tai valtiotieteen opiskelijoita. Kaikki on nyt automatisoitua. Ensimmäisestä vuodesta lähtien, kun uudistimme verkkosivuston, ehdokkaat laittoivat tiedot kyselyyn, jonka jälkeen se täyttää automaattisesti verkkosivuston. Oikeusresurssit, joista he puhuivat, se ei vain enää toimi sillä tavalla tekniikan takia.”

Kansalaiskasvatuksen toimisto seuraa jo eduskuntavaaleja, sillä kun ihmiset valitaan tai nimitetään penkkiin, he joutuvat käymään useamman päivän perehdytyksissä. Toimisto järjestää myös tuomareille täydennyskoulutusta ja muuta tietoa, Tolan sanoi.

Sivustoa ylläpitävät kansalaiskasvatustoimiston työntekijät eivät työskentele suoraan oikeustapauksissa, kuten uudelleenjakotapauksessa.

Ja naisäänestäjäliiton työntekijä, joka tekee yhteistyötä tuomioistuimen kanssa, ei myöskään työskentele minkään politiikan tai oikeustapausten parissa. Liiga on Judicial Votes Countin perustajajäsen, mutta se ei muotoile mitään kyselylomakkeisiin päätyviä kysymyksiä. Se vastaanottaa kyselylomakkeet korkeimmasta oikeudesta ja lähettää ne omalle verkkosivustolleen Vote411.org, liigan toiminnanjohtaja Jen Miller sanoi.

Leave a Comment