Kaksi Warriors Meaderyä rakennetaan uudelleen tulipalon jälkeen

“En koskaan hyväksy tappiota. En koskaan luovuta.”

Nämä lausunnot ovat osa Yhdysvaltain armeijan sotilaiden uskontunnustusta, joten ei ole yllättävää, että kaksi armeijan eläinlääkäriä omaksui tämän lähestymistavan menetettyään liiketoimintansa.

Joulukuussa 2019 Curtis Sims ja Cameron Myers avasivat Two Warriors Meaderyn Länsi-Monroessa, ensimmäisen tällaisen laitoksen osavaltiossa.

Sima on alkoholijuoma, joka on valmistettu käymällä hunajaa vedellä, joskus erilaisilla hedelmillä, mausteilla, jyvillä tai humalalla.

Kaksi Warrioria myytiin loppuun ensimmäisenä viikonloppuna ja laajensi tuotantoa kattamaan jakelun ympäri osavaltiota. Helmikuussa he ostivat rakennuksen, jonka he avasivat West Monroessa. He suorittivat ensimmäisen maksunsa rakennuksesta maaliskuun lopulla, ja 31. maaliskuuta naapuritalossa syttyi tulipalo, joka levisi ja tuhosi heidän tuotantoalueensa.

Muutaman tunnin sisällä Sims työskenteli jo rakentaakseen uudelleen isomman ja paremman. Hän etsii tapoja laajentaa tuotantoa kaksin-kolme kertaa, vaikka se merkitsisi muuttoa. Myers odottaa suurempaa maisteluhuonetta ja biergartenin lisäämistä lavalla tapahtumien isännöintiä varten.

He toivovat käynnistävänsä panimoprosessin uudelleen kuuden kuukauden kuluessa, mutta se on paras tapaus.

Sims odotti, että mehiläishoitaja, jolta he ostavat hunajaa, joutuvat myymään kevään hunajasadon muille ostajille, mutta hän toivoo, että he ottavat pian käyttöön syyskokoelman.

“Haluaisin hänen valmistavan Bochetia vuoden loppuun mennessä”, Myers sanoi.

Bochet on työvaltaisin resepti, jonka he valmistavat 1390-luvun reseptillä. Niiden tekniikka on voittanut useita palkintoja. Hunaja karamellisoidaan, kunnes se on melkein mustaa, ja tämä prosessi kestää yli 12 tuntia. Sitten he lisäävät vaniljatankoja ja mausteita. Lopputuote maistuu karamelliselta, toffeelta, vaniljalta ja paahdetulta vaahtokarkkilta.

Viimeiset pullot mitä tahansa Two Warriors -simaa, joka oli saatavilla heidän jakelijansa PF Importersin kautta, myytiin loppuun noin kaksi tuntia tulipalon leviämisen jälkeen. Joten jos ihmiset löytävät sen myymälän hyllyltä, se on viimeinen mahdollisuus ostaa pitkäksi aikaa.

Huhtikuun 10. päivänä he ottivat tapauksia Scottish Tartan Festivalilla Mindenissä. Myers sanoi, että hänen mielestään he olivat tuoneet liikaa, mutta viiden ja puolen tunnin tasaisen liikenteen jälkeen ne myytiin loppuun.

Hiljattain järjestetyissä juhlissa, joissa he aloittivat jälleenrakennustyöt, kaksikko myi viimeiset varastostaan, noin 200 pulloa. Palohetkellä rakennuksessa olleet pullot on kutistettu. He operoivat tapahtumaa varten rakennuksen takaosasta, joka jäi vahingoittumatta.

Veteraaneja tukeva paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö Our Home on perustanut GoFundMe:n auttamaan heitä jälleenrakentamisessa osoitteessa https://bit.ly/32l6Vuj.

Sims sanoi, että on erityistä, että heitä tuetaan vastineeksi kaikesta työstä, jota he ovat tehneet eläinlääkäreiden tukemiseksi.

Kaksikko oli suunnitellut valtavaa tapahtumaa 10. heinäkuuta Chennault Aviation & Military Museumissa Monroessa kunnioittaakseen John Howard McCarter Jr.:n 100. syntymäpäivää, toisen maailmansodan veteraania, joka oli B-24:n tornitykistönä nimeltä “Battle”. Väsynyt.”

Myers ja Sims viittasivat McCarteriin yhtenä viimeisistä jäljellä olevista Selmanin kenttälentäjistä alueella.

He olivat suunnitelleet erityistä “Battle Weary” -simaa tapahtumaa varten ja ovat kutsuneet osavaltion ja paikalliset vaaleilla valittuja virkamiehiä ja järjestäneet erityisiä näyttelyitä ja kunniavartijoita. Tuli muuttaa tapaa, jolla he aikovat valmistaa simaa, mutta ei pysäytä heidän suunnitelmiaan.

Tulipalon jälkeen Georgian Smyrnassa sijaitseva Viking Alchemist Meadery otti heihin yhteyttä ja tarjosi tukea, joten Sims lentää ulos ja valmistaa tapahtumasekoituksen siellä.

Myers sanoi olevansa innoissaan löytäessään nenätaidetta McCarterin koneeseen ja sisällyttäessään sen etikettiin.

Sims sanoi, että heidän oli tehtävä joitain pieniä muutoksia.

“Meidän piti pukea vaatteet pin-up-tytölle”, hän nauroi.

.

Leave a Comment