sairaalan PMI® 56,3 %; Huhtikuu 2022 Hospital ISM® Report On Business®

TEMPE, Ariz., 6. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — Taloudellinen toiminta alueella sairaalan alasektori kasvoi huhtikuussa 23. peräkkäisenä kuukautena, sanovat maan sairaaloiden huoltojohtajat viimeisimmissä uutisissa Sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta®.

Raportin julkaisi tänään Nancy LeMasterMBA, toimitusjohtamisinstituutin puheenjohtaja® (ISM®) Sairaalan yritystutkimuskomitea: “The Hospital PMI® huhtikuussa rekisteröitiin 56,3 prosenttia, mikä on 5,9 prosenttiyksikköä kasvua maaliskuun lukemasta 50,4 prosenttia, mikä tarkoittaa 23. peräkkäistä kasvukuukautta. Liiketoiminta- ja uudet tilaukset -indeksit nousivat huhtikuussa maaliskuuhun verrattuna. Samaan aikaan työllisyysindeksi putosi supistumisalueelle. Case Mix -indeksi kirjasi 47 prosenttia, mikä on 4 prosenttiyksikköä kasvua maaliskuun 43 prosenttiin verrattuna. Maksupäiväindeksin 50,5 prosentin lukema on 1,5 prosenttiyksikköä pienempi maaliskuun 52 prosentista. Teknologiakustannusindeksi kirjasi 53 prosenttia, mikä on 3 prosenttiyksikköä laskua maaliskuun lukemasta 56 prosenttia.”

LeMaster jatkaa: “Sairaalatutkimuskomitean panelistit kommentoivat yleensä COVID-19-potilaiden vähentymistä, mutta tapausten täyttöaste vaihteli valinnaisilla toimenpiteillä. Jotkut ilmoittivat, että kapasiteettia rajoitti työvoiman puute. Lisäksi muutama panelisti osoittivat parantuneen toimitusten saatavuuden, monet ilmoittivat jatkuvasta pulasta ja jälkitilauksista, jotka rasittivat heidän henkilöstönsä valmiuksia. IV-ratkaisuista, laboratoriotarvikkeista ja hartsipohjaisista tuotteista mainittiin olevan erityisen pulaa. Varastotasot kasvoivat kuukauden aikana, vaikka useat panelistit viittasivat tiloihinsa “Henkilökohtaisten suojavarusteiden (PPE) varastojen polttaminen ja niiden yleisten varastotasojen tunnustaminen olivat liian korkeita. Jotkut panelistit ilmoittivat tarpeesta jatkaa korkealla varastotasolla läpimenoajan arvaamattomuuden vuoksi.”

Sairaalan PMI® Historia

kuukausi

Sairaalan PMI®

kuukausi

Sairaalan PMI®

Huhtikuu 2022

56.3

lokakuuta 2021

63.4

Maaliskuu 2022

50.4

Syyskuu 2021

60.6

Helmikuu 2022

56.9

Elokuu 2021

60.4

Tammikuu 2022

64.1

Heinäkuu 2021

62.8

joulukuuta 2021

63.8

Kesäkuu 2021

63.1

Marraskuu 2021

64.5

toukokuu 2021

61.3

12 kuukauden keskiarvo – 60,6

Korkea – 64,5

Matala – 50,4

Tietoja tästä raportista
Tähän raporttiin kootut tiedot ovat kuukaudelta Huhtikuu 2022.

Sairaalan PMI® kehitettiin yhteistyössä Association for Health Care Resource & Materials Managementin (AHRMM), terveydenhuollon toimitusketjun ammattiyhdistyksen ja American Hospital Associationin (AHA) ammattijäsenryhmän kanssa.

Tässä esitetyt tiedot on saatu sairaalan huoltojohtajien kyselystä, joka perustuu heidän organisaatioissaan keräämiin tietoihin. ISM® ei edusta muita kuin tässä tiedotteessa mainittuja yksittäisten yritysten tiedonkeruumenettelyjä. Tietoja tulee verrata kaikkiin muihin taloudellisiin tietolähteisiin, kun niitä käytetään päätöksenteossa.

Tiedot ja esitystapa
Teetä sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta® perustuu sairaaloiden hankinta- ja toimitusjohtajilta valtakunnallisesti kerättyihin tietoihin. Kyselyvastaukset kuvastavat kuluvan kuukauden muutosta edelliseen kuukauteen verrattuna. Jokaiselle mitatulle indikaattorille (liiketoiminta, uudet tilaukset, työllisyys, toimittajien toimitukset, varastot, hinnat, hinnat: lääkkeet, hinnat: tarvikkeet, tilauskanta, tuonti, varaston tunne, tapausyhdistelmä, erääntyneet maksupäivät, teknologiakulut ja Kosketusvapaat tilaukset), tämä raportti näyttää kunkin vastauksen prosenttiosuuden ja diffuusioindeksin. Vastaukset edustavat raakadataa, eikä niitä koskaan muuteta. Alkaen tammikuuta 2021teetä Raportti liiketoiminnasta® henkilökunta ja konsultit keräävät markkinatietoja vahvistaakseen vientiindeksin paremmin. Vientiindeksin tietoja kerätään edelleen.

Sairaalan PMI® on yhdistelmäindeksi, joka on laskettu seuraavista, yhtä painotetuista indekseistä: liiketoiminta, uudet tilaukset, työllisyys ja toimittajien toimitukset. Diffuusioindeksit ovat johtavien indikaattoreiden ominaisuuksia ja ovat käteviä yhteenvetomittareita, jotka osoittavat vallitsevan muutoksen suunnan ja muutoksen laajuuden. Sairaalan PMI® 50 prosentin yläpuolella oleva indeksin lukema osoittaa, että sairaala-ala on yleisesti laajentumassa; alle 50 prosenttia osoittaa, että se on yleisesti laskussa. Alaindeksien, paitsi Toimittajatoimitukset, indeksin lukema yli 50 prosenttia osoittaa, että alaindeksi on yleisesti kasvamassa. alle 50 prosenttia osoittaa, että se on yleensä supistumassa. Toimittajatoimitusindeksi yli 50 prosenttia tarkoittaa hitaampia toimituksia ja alle 50 prosenttia nopeampia toimituksia.

Teetä Sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta® Kysely lähetetään Sairaalayrityskyselykomitean vastaajille kunkin kuukauden alussa. Vastaajia pyydetään raportoimaan VAIN kuluvan kuukauden toiminnasta Yhdysvalloissa. ISM® saa kyselyvastauksia suurimman osan tietystä kuukaudesta, ja suurin osa vastaajista odottaa yleensä kuukauden myöhään ennen kuin lähettää vastaukset antaakseen tarkimman kuvan nykyisestä liiketoiminnasta. ISM® sitten kokoaa raportin julkaistavaksi seuraavan kuukauden viidentenä arkipäivänä.

ISM ROB Sisältö
Supply Management Institute® (“ISM”) Raportti liiketoiminnasta® (Valmistus-, palvelu- ja sairaalaraportit) (“ISM ROB”) sisältää tietoa, tekstiä, tiedostoja, kuvia, videoita, ääniä, musiikkiteoksia, tekijän teoksia, sovelluksia ja mitä tahansa muuta materiaalia tai sisältöä (yhteisesti “sisältö”) ISM:stä (“ISM ROB -sisältö”). ISM ROB -sisältö on suojattu tekijänoikeudella, tavaramerkillä, liikesalaisuuksilla ja muilla laeilla, ja sinun ja ISM:n välillä ISM omistaa ja säilyttää kaikki oikeudet ISM ROB -sisältöön. ISM myöntää sinulle täten rajoitetun, peruutettavan, ei-alilisensoitavan lisenssin käyttää ja näyttää yksittäisessä laitteessasi ISM ROB -sisältöä (lukuun ottamatta ohjelmistokoodia) vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. ISM ROB -sisällön tulee sisältää myös käyttäjien ja muiden ISM-lisenssinhaltijoiden sisältöä. Ellei tässä ole toisin tai ISM:n nimenomaisesti kirjallisesti sallinut, et saa kopioida, ladata, suoratoistaa, kaapata, jäljentää, monistaa, arkistoida, ladata, muokata, kääntää, julkaista, lähettää, lähettää, uudelleenlähettää, levittää, esittää, näyttää, myydä tai muuten käyttää mitä tahansa ISM ROB -sisältöä.

Ellei ISM nimenomaisesti ja nimenomaisesti salli, sinulla on ehdottomasti kiellettyä luoda teoksia tai materiaaleja (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta taulukot, kaaviot, tietovirrat, aikasarjamuuttujat, fontit, kuvakkeet, linkkipainikkeet, taustakuvat, työpöytäteemat, verkossa postikortit, montaasit, mashup-videot ja vastaavat videot, onnittelukortit ja lisensoimattomat tavarat), jotka ovat peräisin ISM ROB -sisällöstä tai perustuvat siihen. Tämä kielto on voimassa riippumatta siitä, myydäänkö johdannaisteoksia tai -materiaaleja, vaihdetaanko vai luovutetaanko niitä. Et saa suoraan tai minkään laitteen, ohjelmiston, Internet-sivuston, verkkopohjaisen palvelun tai muun keinon avulla poistaa, muuttaa, ohittaa, välttää, häiritä tai kiertää mitään tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai muita omistusoikeuksia koskevia huomautuksia, jotka on merkitty Sisältö tai mikä tahansa digitaalisten oikeuksien hallintamekanismi, laite tai muu Sisällöön liittyvä sisällön suojaus- tai pääsynhallintatoimenpide, mukaan lukien geosuodatusmekanismit. Ilman ISM:n kirjallista lupaa et saa rakentaa Sisältöä hyödyntävää liiketoimintaa voittoa tavoittelematta tai ilman.

Et saa luoda, luoda uudelleen, jakaa, sisällyttää muihin töihin tai mainostaa minkään sisällön osan hakemistoa, ellet ole saanut etukäteen kirjallista lupaa ISM:ltä. Lupapyyntöjä ISM ROB -sisällön jäljentämiseen tai jakeluun voi tehdä ottamalla yhteyttä michelle-korppu kirjallisesti osoitteessa: ISM Research, Institute for Supply Management, 309 W. Elliot Road, Suite 113, Temppeli, AZ 85284-1556 tai sähköpostitse [email protected]; aihe: ContentRequest.

ISM:llä ei ole minkäänlaista vastuuta, velvollisuutta tai velvollisuutta ISM ROB -sisällöstä tai muusta tämän sisällön tiedosta tai niihin liittyvistä virheistä, epätarkkuuksista, puutteista tai viivästyksistä minkä tahansa ISM ROB -sisällön toimittamisessa tai mistään toimista, jotka on suoritettu sen perusteella. ISM ei ole missään tapauksessa vastuussa mistään erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat ISM ROB:n käytöstä. Raportti liiketoiminnasta®PMI®NMI®Manufacturing PMI®PMI-palvelut®ja sairaalan PMI® ovat Institute for Supply Managementin rekisteröityjä tavaramerkkejä ja tavaramerkkejä®. Supply Management Institute® ja ISM® ovat Institute for Supply Management, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Tietoja Supply Management -instituutista®
Supply Management Institute® (ISM®) palvelee toimitusjohtamisen ammattilaisia ​​yli 90 maassa. Sen 50 000 jäsentä ympäri maailmaa hoitaa noin 1 biljoona dollaria yritysten ja julkisten toimitusketjujen hankinnoissa vuosittain. Vuonna 1915 maailman ensimmäisenä toimitusjohtamisinstituuttina perustettu ISM on sitoutunut edistämään tarjonnan hallinnan käytäntöä kasvattaakseen jäsentensä arvoa ja kilpailuetua ja edistääkseen vaurautta ja kestävää maailmaa. ISM® johtaa ammattia ISM:n kautta® Raportti liiketoiminnasta®sen arvostetut sertifiointiohjelmat ja ISM® Advance Digitaalinen alusta. ISM® Raportti liiketoiminnasta® on julkaissut yhdistyksen vuodesta 1931 lähtien, lukuun ottamatta neljän vuoden katkosta toisen maailmansodan aikana.

Yleisön tekstiversio Sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta® on julkaistu ISM:ssä®verkkosivuilla osoitteessa www.ismrob.org joka kuukauden viidentenä arkipäivänä* klo 10:00 ET.

Seuraava Sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta® mukana toukokuu 2022 tiedot julkaistaan ​​klo 10.00 ET tiistaina7. kesäkuuta 2022.

*Ellei New Yorkin pörssi ole suljettu.

Ottaa yhteyttä:

michelle-korppu


Report On Business® Analyst


ISM®, ROB/tutkimuspäällikkö


Temppeli, Arizona


+1 480 455 5944


Sähköposti: [email protected]

SOURCE Supply Management Institute

.

Leave a Comment