​Morris County jakaa enemmän pienyritysapurahoja – Morris County, NJ

Julkaistu 4. toukokuuta 2022


Jokainen 15 000 dollarin sekit jaetaan kansallisena pienyritysviikkona

Chatham Boroughissa sijaitsevalle salongille ja Montvillen esikoululle annettiin kumpikin 15 000 dollarin sekit Morris Countyn pienyritysapurahaohjelmasta tänään, kun Morrisin piirikunnan hallintoneuvosto jatkoi pandemian koettelemien kauppojen ja järjestöjen auttamista.

Kampaamo Chatham Boroughissa vieraili Komissaari johtaja Tayfun Selen keskipäivällä ja Komissaari Thomas Mastrangelo pudonnut Learning Schoolin ABC:t Montvillen Towacon osassa myöhään iltapäivällä, kun molemmat toimittivat 15 000 dollaria apurahoja pienyritysten auttamiseksi.

“Covid-19 vaikutti meihin vakavasti esikouluikäisenä”, sanoi Allyson Marzanjoka on leikannut Oppimisen ABC Jacksonville Roadilla Towacossa vuodesta 2002.

Towaco Small Business ABC of Learning 5 4 2022 1.jpg ”Oppilaiden osallistuminen väheni ja käytimme huomattavan osan varoistamme henkilökohtaisiin suojavarusteisiin ja muihin toimenpiteisiin varmistaaksemme koulumme turvallisuuden ja desinfioinnin. Kiitos paljon tästä apurahasta”, hän lisäsi.

Chatham Boroughissa, Lisa Widocki on toiminut Hiukset 34 vuotta, ja pandemia on ollut vain yksi hänen yrityksensä kohtaamista haasteista. Hänen Main Street -salonki vaurioitui kahden hälytyksen helmikuun tulipalo joka tuhosi 40-vuotiaan Chatham Sandwich Shopin ja vaurioitti viereistä Sunnywoodsin kukkakauppaa.

”Meidän piti sulkea pandemian aikana kolme kuukautta, ja uudelleen avaamisen jälkeen meillä oli vain noin 50 prosenttia normaalista liiketoiminnastamme. Luulen, että olimme olleet noin 85 prosentissa liiketoiminnastamme, kun tulipalo syttyi. Widocki selitti.Small Business Chatham 5 4 2022 2.jpg

Luksus Main, erilainen salonki, joka sijaitsee muutaman liikkeen päässä Les Cheveux’n pääkadulla itään, tarjosi Widockille tilaa myymälässään helmikuusta lähtien. Hänen yrityksensä jatkaa toimintaansa siellä tänään.

“Kiitos tästä. Se auttaa”, Widocki kertoi apurahaohjelman johtaja Selenille.

Chathamin pormestari Thad Kobylarzkera Neuvoston jäsenet Len Resto ja Karen Koronkiewiczliittyi Ohjaaja Selen vierailulla.

Komissaari Mastrangelojoka asuu Montvillessä, liittyi vierailemaan ABC’s of Learning Schoolissa Montvillen kaupunkikomitean jäsenet Richard Conklin ja June Witty.

Yli 575 pienyritystä ja voittoa tavoittelematonta järjestöä on hakenut apurahaa ainutlaatuisesta Morris Countyn pienyritysohjelmasta sen jälkeen, kun se käynnistettiin ystävänpäivänä. Morris County Board of County Commissioners loi apurahaohjelman pandemian avustusrahoituksesta, joka myönnettiin American Rescue Plan Actin kautta.

Commissioners omisti ponnisteluille 10 miljoonaa dollaria, ja Morris County ottaa edelleen vastaan ​​hakemuksia.

Hae nyt! Mene: morriscountysmallbusinessgrant.com

Towaco Small Business Grant 5 4 2022 2 (2).jpg Suurin osa lopullista hyväksyntää hakevista hakemuksista antaa kullekin pätevälle yritykselle ja voittoa tavoittelevalle järjestölle enintään 15 000 dollarin apurahan. Vaikka jäljellä olevat hakemukset ovat vielä käsittelyssä, ohjelma on edelleen avoin uusille hakemuksille.

Hakeminen ei maksa mitään.

Small Business Grant -ohjelman kelpoisuusvaatimukset sisältävät, mutta eivät rajoitu:

  • Yrityksellä on 25 tai vähemmän kokopäiväistä työntekijää (tai vastaava määrä)
  • Toiminnassa tammikuusta lähtien. 1, 2019
  • Sijaitsee Morrisin piirikunnassa
  • Alle 5 miljoonaa dollaria myyntiä/tuloa
  • Todiste myynnin laskusta/kustannusten kasvusta COVID-19-pandemian vuoksi

Lue pätevyystiedot ja hae: morriscountysmallbusinessgrant.com

Small Business Chatham 5 4 2022 3.jpg Liittovaltion suuntaviivat, jotka kattavat apurahaohjelman, määrittävät tarkalleen, mitkä kulut ovat tukikelpoisia avustusohjelman puitteissa ja mitkä hakemukset voidaan hyväksyä.

Avustusten enimmäismäärä on 15 000 dollaria hakijaa kohti. Yritysten omistajia ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä kannustetaan kuitenkin jättämään hakemuksia, jotka sisältävät kaikki kustannukset, jotka he uskovat olevan oikeutettuja apurahaan, vaikka yhden vaatimuksen kokonaissumma ylittäisi 15 000 dollaria.

Lopullinen tarkastelu saattaa todeta, että jotkin harkittavaksi lähetetyt kustannukset eivät kuulu ohjelman ohjeiden piiriin. Ilmoittamalla kaikki tukikelpoiset kulut hakijat kuitenkin lisäävät mahdollisuuksia saada suurin mahdollinen apurahadollari.

Kuvia

Ylhäällä oikealla: Komissaari johtaja Selen, pormestari Kobylarz, valtuutettu Resto ja Lisa Widocki komissaarina esittelevät 15 000 dollarin sekkinsä Luxe on Mainissa Chathamissa, jossa Widocki harjoittaa yritystään Les Cheveuxia.

Ylhäällä vasemmalla: komissaari Mastrangelo (oikealla) esittelee sekin Allyson Marzanille ABC’s of Learningistä (keskellä). Montvillen komitean jäsenet Conklin ja Witty.

Keski oikealla: Luxe on Main ulkopuolella, jossa kyltti lukee: Luxe on Main Salon toivottaa tervetulleeksi hiukset. (lr) Neuvoston jäsenet Karen Koronkiewicz ja Len Resto, Chathamin pormestari Thad Kobylarz ja Les Cheveux’n omistaja Lisa Widocki oppivat lisää Small Business Grant -ohjelmasta komissaari johtaja Seleniltä.

Vasen alhaalla: Allyson Marzan ABC’s of Learningistä koulunsa ulkopuolella poikiensa Hunterin (5) ja Brantleen (3) kanssa, kun he tervehtivät komissaari Mastrangeloa (oikealla) ja Montvillen komitean jäseniä Wittyä ja Conklinia.

Vasemmalla alhaalla: komissaari johtaja Selen ja Lisa Widocki salongissaan.

Leave a Comment