Frank Langella arvostelee hänen potkunsa, peruuttaa kulttuurinsa “ei amerikkalaisena”

Syrjäytetyllä “Fall of the House of Usher” -näyttelijällä Frank Langellalla on enemmän kuin muutama sana Netflixille.

Langella erotettiin tulevasta esityksestä neljänkertaisen Tony-palkinnon voittajan syytösten vuoksi.

Langella vastasi Netflixille, jonka tiet eroaa Langellasta sen jälkeen, kun hän oli tutkinut väitteitä “epähyväksyttävästä käytöksestä” kuvauksissa, ja kirjoitti torstaina Deadlinena avoimen kirjeen, jossa hän tuomitsi hänen pakkolähtönsä.

“Minua on peruutettu. Juuri niin”, 84-vuotias thespian aloitti pitkän lausunnon.

”Alamme tällä hetkellä vallitsevassa lisääntyvässä hulluudessa en olisi voinut kuvitella, että sanat sivuvahingot putosivat harteilleni. He ovat tuoneet mukanaan painon, jota en ollut odottanut kantavani urani viimeisinä vuosikymmeninä. Ja sen mukana on tullut odottamaton tunne vakavasta vaarasta”, hän jatkoi.

“Hulluus”, johon hän viittaa, ei ole kansainvälinen konflikti tai tappava pandemia – vaan ilmeisesti “peruuta kulttuuri”, jota hän kutsui “demokratian vastakohtaksi”.

Langella kirjoitti, että Netflix otti häneltä “kunniakkaan roolin”, jonka hän luuli olevan hänen “viimeinen hurraa”, Roderick Usherin roolissa Edgar Allan Poen klassikossa, koska “Netflix totesi käytökselle, jota ei voida hyväksyä kuvauksissa”. Kiista sai “Frost/Nixon” -näyttelijän palkkaamaan “kriisinhallintajohtajia” ja lakiasiantuntijoita olemaan “ammattimaisesti sympaattinen 800 dollarilla tunnissa” – jotka kaikki neuvoivat häntä: “Pyydä anteeksi. Pyydä anteeksi. Pyydä anteeksi.”

Hän kertoo edelleen väitetystä väärinkäytöksestä.

”Tämän vuoden maaliskuun 25. päivänä esitin rakkauskohtauksen nuorta vaimoani näyttelevän näyttelijän kanssa. Olimme molemmat täysin pukeutuneita. Istuin sohvalla, hän seisoi edessäni. Ohjaaja soitti leikatuksi. “Hän kosketti jalkaani”, näyttelijä sanoi. “Se ei kuulunut estoon.” Sitten hän kääntyi ja käveli pois kuvauksesta ohjaajan ja läheisyyden koordinaattorin perässä. Yritin seurata, mutta minua pyydettiin antamaan hänelle tilaa. Odotin noin tunnin, ja sitten minulle kerrottiin, ettei hän palaa lavalle ja olimme käärittynä, Langella selitti.

Oman tunnustuksensa mukaan, teoksen mukaan Langella jätti huomiotta sarjan läheisyyskoordinaattorin ohjeen siitä, mihin hänen tulisi asettaa kätensä näyttelijätoverinsa päälle kohtauksen aikana – ohjetta, jota hän kutsuu “absurdiksi”.

“Se oli rakkauskohtaus kamerassa. Käsien asettelun säätäminen on mielestäni naurettavaa. Se heikentää vaistoa ja spontaanisuutta”, hän väitti.

Henkilöstöresurssien edustaja kuulemma kehotti Langellaa pidättymään yrittämästä ottaa yhteyttä “nuoreen naiseen”, läheisyyden koordinaattoriin tai keneenkään muuhun Netflixissä, ja kertoi hänelle, että “eivät halua ottaa kostoa”, hän väitti.

Kertoessaan, että he ymmärtäisivät hänen kätensä väärän asennon, ei ollut hänen “tarkoituksensa”, edustaja sanoi: “Aikomus ei ole meidän huolemme. Netflix käsittelee vain vaikutusta.”

Frank Langella
Oscar-ehdokas näyttelijä sanoi, että hän toivoi, että hänen seuraava roolinsa olisi “hänen viimeinen hurraa” – ennen kuin hänet erotettiin väitetystä sopimattomasta käytöksestä.
Evan Agostini/Invision/AP

Langella esitti sitten syytökset luonnehtimalla hänen esiintymistään “kevyeksi ja ystävälliseksi”.

“Kuitenkin nämä olivat joitain syytöksiä: 1. “Hän kertoi värittömän vitsin.” 2. “Joskus hän kutsui minua kulta tai kulta.” 3. “Hän antaisi minulle halauksen tai kosketti olkapäätäni”, hän kirjoitti.

Mutta tuottaja kertoi Langellalle, että hän “ei voi tehdä sitä”.

“Et saa vitsailla. Et voi kehua. Et saa koskea. Se on uusi tilaus”, Langella kertoi saaneensa ohjeet.

“Diary of a Hullun kotiäidin” tähti käänsi viestinsä kutsuen median alustavaa kuvausta tapahtumista “todistettavasti vääräksi… täydelliseksi valheeksi”. Langellan Deadline-tarinan mukaan useita yksityiskohtia TMZ:n alkuperäisestä raportista viime kuussa tapahtuneesta tapauksesta poistettiin tai muuten “korjattiin” sivustolla, mukaan lukien kyseisen näyttelijän nimen poistaminen.

Huhtikuun 14. päivään mennessä Langella sai potkut ilman “kuulemista”, hän väitti ja lisäsi, että hänen pyyntönsä “henkilökohtaisesta tapaamisesta” syyttäjän kanssa “evättiin”, ja ohjaajat ja tuottajat “lopesivat vastaamasta” hänen viesteihinsä. .

Täydellinen lehdistötiedote ja huomautus näyttelijöille ja miehistölle lähetettiin “30 minuutin sisällä” Langellan karkottamisesta, hän väitti.

Sen “vaikutus” hänen uraansa on “arvaamaton”, hän painotti.

“Menetin jännittävän osan, mahdollisuuden ansaita tulevia tuloja ja ehkä joudun joutumaan työttömyyteen”, hän valitti ja lisäsi, että hän on “vielä saamatta täyttä palkkaa” kolmen kuukauden ammuskeluista, jotka hän oli jo suorittanut.

“Tärkeintä on, että maineeni on tahrattu”, Langella vakuutti.

“Nämä nöyryytykset ovat mielestäni todellinen määritelmä ei-hyväksyttävälle käytökselle”, Langella jatkoi. “Peruuta kulttuuri on demokratian vastakohta. Se estää keskustelua ja keskustelua. Se rajoittaa kykyämme kuunnella, välittää ja vaihtaa vastakkaisia ​​näkemyksiä. Mikä traagisin, se tuhoaa moraalisen tuomion.”

Lopuksi hän julisti: “Tämä ei ole reilua. Tämä ei ole vain. Tämä ei ole amerikkalaista.”

Viime kuun lopulla sarjan luoja Mike Flanagan (“The Haunting of Hill House”) ilmoitti, että Langellan tilalle tuli “Star Trek” -elokuvanäyttelijä ja “rakas ystävä” Bruce Greenwood.

Kahdeksan jakson minisarjassa, jonka julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, nähdään myös Mark Hamill, Carla Gugino (“Gerald’s Game”), Mary McDonnell (“Major Crimes”), Carl Lumbly (“Cagney & Lacey”). ), Henry Thomas (“ET”), Samantha Sloyan (“Midnight Mass”), Zach Gilford (“Friday Night Lights”), Katie Parker (“Absentia”), Michael Trucco (“Battlestar Galactica”), Robert Longstreet (” Septien) ja Annabeth Gish (“The X-Files”).

.

Leave a Comment