Ag-koulutus Huntingtonin yliopistossa – AgriNews

HUNTINGTON, Ind. – Usko, maanviljely ja maatalouskoulutus ovat kaikki sidoksissa toisiinsa Huntingtonin yliopistossa, jossa Raymie Porter opettaa maataloutta opiskelijoille.

Porter on myös akateemisten ohjelmien johtaja Haupert Institute for Agricultural Studiesissa.

Huntingtonilla on ainutlaatuinen asema yhtenä harvoista kristillisistä korkeakouluista, jotka tarjoavat neljän vuoden tutkinnon maatalouteen liittyvissä pääaineissa.

Porter jakoi tarinansa AgriNewsille.

K: Miten usko, maatalous ja koulutus liittyvät toisiinsa?

V: Minulle usko on luottamusta ja luottamusta Jumalaan, koska näen todisteet hänen työstään tässä maailmassa. Jotkut näistä todisteista löytyvät tavasta, jolla viljat tai karja kasvavat ja lisääntyvät ja kuinka ne tarjoavat ruokaa, kuitua ja polttoainetta, joka täyttää ihmisten tarpeet.

Maatalous on Jumalan antama yritys, koska Jumala oli ensimmäinen, joka istutti puutarhan ja sai ihmiset työskentelemään ja huolehtimaan siitä. Ihmiset työskentelevät edelleen huolehtiakseen maapallosta ja huolehtiakseen ihmisten tarpeista.

Vaikka emme aina onnistukaan, opimme tekemään sen tehokkaammin ja kestävämmin. Sitä koulutus voi tehdä – se auttaa meitä oppimaan huolehtimaan Jumalan maatalousresursseista samalla kun tuotamme ruokaa maailmalle.

K: Onko maatalouskoulutus mielestäsi tärkeää? Jos on, miksi?

V: Uskon, että maatalouskoulutus on elintärkeää Yhdysvaltojen maatalouden tulevaisuudelle, koska se altistaa maataloudelle yhä useammat opiskelijat, jotka eivät ole yhä useammin maataloustaustaisia, ja se ottaa heidät mukaan maatalouden kokemuksiin valvottujen maatalouskokemusten kautta.

Tällä tavoin ag-koulutus auttaa tiedottamaan opiskelijoille maataloudesta, jotta he voivat valmistautua maatalouden uraan ja tarjota tarkempaa tietoa muille, jotka eivät ole maatalouden parissa.

K: Mistä pidät eniten professorina?

V: Kun opiskelijoilla on harjoittelukokemus tai kun he valmistuvat ja aloittavat uransa, rakastan kuulla tarinoita heidän tekemisistään ja kuinka he näkivät yhteyden luokkahuoneessa opetetun ja kokemuksen kautta oppiman välillä.

K: Mitä mahdollisuuksia näet maatalouden opiskelusta kiinnostuneille opiskelijoille?

V: On olemassa useita julkisia yliopistoja, jotka tarjoavat maatalouden tutkintoja, mutta vain muutama mahdollisuus – mukaan lukien Huntingtonin yliopisto – suorittaa nelivuotinen maataloustutkinto kristillisessä korkeakoulussa.

Huntingtonin yliopistossa on pääaineenaan maatalousteollisuus, maatalouskoulutus, eläintiede sekä viljelytiede ja agronomia.

Maatalousliiketoiminnan pääaine valmistaa opiskelijoita uraan ag-markkinoinnin, ag-johtamisen, ag-rahoituksen, ag-yrittäjyyden pienyrityksen, kasvin- tai eläintuotannon, ag-tehtävien tai ag-viestinnän ja julkisen politiikan aloilla.

Eläintieteen tai kasvinviljelytieteen ja agronomian pääoppilaitokset valmistavat opiskelijoita tekniseen uraan yrityksissä tai näiden alojen jatko-ohjelmiin. Ja ag-koulutus auttaa kouluttamaan tulevia lukion ja yläasteen ag-opettajia.

Lähitulevaisuudessa ennustetaan olevan 59 000 ag-alaan liittyvää työpaikkaa vuodessa, ja vain 36 000 ag majorista valmistuvaa täyttää nämä paikat. Tämä tarkoittaa, että ag-tutkinnon suorittaneiden kysyntä on suurempi kuin paikkoja on täyttämään. Se on hyvä paikka olla korkeakoulututkinnon suorittajana.

K: Mitä maatalouden tulevaisuudella voi mielestäsi olla varastossa?

V: Maataloudelle tulee aina olemaan tarvetta. Yhä useammat ihmiset tulevat maailmaan joka vuosi, mikä tarkoittaa lisääntynyttä elintarvikkeiden ja muiden maataloustuotteiden tarvetta, ja maatalous muuttuu jatkuvasti ja muuttuu teknisemmäksi.

Meidän on käytettävä kaikkia käytettävissä olevia välineitä tehdäksemme maataloudesta mahdollisimman resurssitehokasta.

Kuulin kerran, että se, mitä nyt tunnemme “tarkkuusmaataloudena”, tunnetaan tulevaisuudessa yksinkertaisesti “maataloudena”. Se tulee olemaan tavallinen tapa tehdä asioita.

Hyvän maatalouskoulutuksen saaminen antaa sinulle mahdollisuuden alkaa vaikuttaa heti yliopiston jälkeen. Maatalouden korkeakoulututkinto on kuitenkin vasta alku elinikäiselle uralle, jossa oppii ruokkimaan entistä tehokkaammin ja kestävämmin kasvavaa määrää ihmisiä. Jos pidät ajatuksesta ruokkia ihmisiä kestävästi, mikä voisi olla tyydyttävämpää kuin ura maataloudessa?

.

Leave a Comment