Opettajat poistuvat luokkahuoneesta ja jättävät koulutusuran hälyttävällä nopeudella

SAN ANTONIO, PYHÄ ANTONIO – San Antoniossa ja eri puolilla Texasia olevat opettajat tuntevat itsensä ylityöllistetyiksi, ylityöllistyneiksi, aliarvostetuiksi ja jättävät luokkahuoneen tai harkitsevat voimakkaasti opettajan uransa jättämistä, mikä johtaa joidenkin koulutusasiantuntijoiden mukaan koulutuskriisiin.

Luke Amphlett, Etelä-San Antonion ISD-opettaja, on opettanut seitsemän vuotta. Hän rakastaa työtään, mutta kahden rankan opetusvuoden jälkeen hän ei ole päättänyt, haluaisiko hän jäädä.

”Yhä kasvava työmäärä, jäätynyt maa. Vuosi toisensa jälkeen stressi lisääntyy, mikä saa minut ja melkein kaikki, joiden kanssa työskentelen, ajattelemaan lähtemistä pois ja tekemään jotain muuta, Amphlett sanoi.

Paul Tapp, Texas Professional Educators Associationin johtava lakimies, kutsuu opettajien poistumista Texasista kriisiksi.

ilmoitus

“Suurin syy heidän lähtemiseen tänä vuonna, jonka olemme nähneet, ovat ylityö ja hallitsemattomat odotukset siitä, mitä he aikovat tehdä tänä vuonna”, Tapp sanoi.

Texas Tribunen analysoimat tiedot osoittavat 60 prosentin kasvun vuodesta 2021 tähän lukuvuoteen niiden opettajien määrässä, jotka rikkovat sopimuksia ja jättävät työnsä ennen lukuvuoden loppua. Koulupiirit ovat tehneet ainakin 471 sopimusten purkamisilmoitusta osavaltiolle.

Valtion koulutuslautakunta voi keskeyttää tai peruuttaa opettajan lisenssin, jos hän lähtee ilman järkevää syytä.

“Se on kuitenkin kirjaimellisesti tärkein ammatti, joka on olemassa, koska kaikki muut ammatit ovat siitä riippuvaisia. Lääkäreitä ei voi olla ilman opettajia. Sinulla ei voi olla lakimiehiä ilman opettajia. Toimittajia ei voi olla ilman opettajia, Tapp sanoi.

ilmoitus

Tom Cummings San Antonion AFL-CIO:n neuvostosta sanoi, että Etelä-San ISD:n ja North East ISD:n opettajien kesken käynnissä oleva tutkimus osoittaa, että suuri osa heistä harkitsee lähtemistä piiriltä. Suuri osa harkitsee myös opettajan uransa lopettamista.

”Näissä olosuhteissa tämä on mielestämme erittäin epäreilua. Mielestämme opettajat ovat äärimmäisen stressaantuneena ja ahdistuneena, ja jotkut eivät vain kestä sitä. Tiedän ainakin kaksi opettajaa, jotka ovat lähteneet paniikkikohtausten takia, Cummings sanoi.

Opettajat ovat aina olleet alipalkattuja, mutta panokset ja odotukset ovat korkeammat COVID-19-pandemian jälkeen, hän sanoi. Valtion toimeksiannot, lisäkoulutus ja muut sivutekijät, jotka eivät liity opetukseen, lisäävät ylimääräisiä stressitekijöitä.

“Oikein tehtynä opettajan työ voidaan tehdä 8 tunnin työpäivässä”, hän sanoi.

Amphlettilla on muutama viikko aikaa päättää, palaako hän opettajaksi seuraavana lukuvuonna. Mutta hän sanoo uskovansa useimpien opettajien työmäärän vähentäminen ja palkankorotuksen saaminen epäilemättä vakuuttuneeksi jäämään.

ilmoitus

“Jos laitat osan näistä asioista yhteen, ostat kasvattajille hieman enemmän aikaa”, Amphlett sanoi. ”Voit vähentää heidän työmääräänsä hieman, ei opetuksen suhteen, vaan kaikkien muiden vuorten, paperityön ja tarkistuslaatikoiden osalta, jotka meitä pyydetään tekemään, ja sitten annat heille palkankorotuksen. Yhtäkkiä tämä työ on paljon hallittavampaa.”

MYÖS KSAT.COM:ssa

Texas siirtyy askeleen lähemmäksi uutta, tiukempaa opettajien sertifiointikoetta

Tekijänoikeus 2022, KSAT – Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment